Képfeltöltés, képküldés az interneten: Kepkuldes.com

A kepkuldes.com egy ingyenes és egyszerű képmegosztó oldal, amely számos előnnyel rendelkezik. Ha szeretnél képeket feltölteni, megosztani az interneten, akkor a kepkuldes.com a tökéletes választás számodra. Nézzük meg, miért!

  • Nincs szükség regisztrációra. A kepkuldes.com oldalon nem kell regisztrálnod, hogy feltölthess vagy letölthess képeket. Csak válaszd ki a kívánt képet a számítógépedről vagy a mobilodról, és kattints a feltöltés gombra. A kép azonnal elérhető lesz egy egyedi linken.
  • Nincs jelentős korlátozás a képek méretére vagy számára. A kepkuldes.com oldalon maximum 40 MB-os, bármennyi képet feltölthetsz, amennyit csak akarsz. Nincs átlagfelhasználókat hátrányosan érintő korlátozás a képek formátumára vagy számára.
  • Nincs vírus. A kepkuldes.com oldalon nem találkozol veszélyes reklámokkal, amelyek lelassíthatják a böngésződet, vagy fertőzhetik a számítógépedet. A képeket biztonságos és megbízható szervereken tárolják.
  • Egyhetes lejárati idő. A kepkuldes.com oldalon feltöltött képek egy hét után törlődnek alapbeállítás szerint, de akár ennél rövidebb lejárati idő is beállítható.

Ezek csak néhány előnye annak, hogy a képfeltöltő oldalt használod a képeid megosztására vagy tárolására. Ha még nem próbáltad ki, akkor ne habozz, és látogass el a kepkuldes.com oldalra most! Nem fogod megbánni! 😉