Hírkereső

Keresés

Gulyás: Az Európai Bizottság nyílt támadást indított a rezsicsökkentés ellen

Percről percre követjük a csütörtöki kormányinfót.

Ellenzéki előválasztás: megjöttek az első eredmények

Szombaton ért véget az ellenzéki előválasztás második fordulója, vasárnap estére várhatóan végleg kiderül, ki lesz az a miniszterelnök-jelölt, akivel az egyesült ellenzék '22-ben megpróbálja legyőzni Orbán Viktort: Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter. A bejövő híreket, eredményeket percről percre közvetítjük.

Élőben is összecsap Dobrev Klára és Márki-Zay Péter

Ketten maradtak versenyben az ellenzéki előválasztás második fordulójában. Az elmúlt napok heves megnyilvánulásai után izgalmas lesz kettejük találkozása. Kövesse velünk a harmadik miniszterelnök-jelölti vitát percről percre!

Anglia-Magyarország 0-0

A magyar futballválogatott az Albánia elleni kínos hazai vereség után újabb kemény meccset játszik: az Eb-döntős Anglia otthonában, a Wembley-ben kellene helyt állnia, miközben alapemberek hiányoznak. Kövesse élőben a vb-selejtezőt!

Magyarország–Albánia 0-0

Csapatkapitánya nélkül, zárt kapuk mögött fogadja a magyar futballválogatott vb-selejtezőn azt az Albániát, amely 1-0-ra nyert bő egy hónapra. Csak a győzelem az elfogadható eredmény, hogy a matematikainál több esély maradjon a vb-kijutásra. Élőben a mérkőzés, kövesse!

Orbán Viktor: Jövő héten én is megkapom a harmadik oltásomat

Percről percre követjük a szokásos miniszterelnöki nyilatkozatot.