Hírkereső

Keresés

Rossi: Mindegy, hogy 35 vagy 20 fok lesz, a franciák ellen mindenhogy nehéz

A magyar-francia Eb-meccs előtt a magyar szövetségi kapitányt a térdelésről és Cristiano Ronaldo szidalmazásáról is kérdezték.

„Magyarország nagy részét elvették, tehát ne mi térdeljünk le!”

Magyarország az Európa-bajnoság első mecsét Portugáliával játszotta. A mérkőzés előtt a nemzetközileg is elismert magyar szurkolók a Hősök terén gyülekeztek, ahol jelen volt a 888.hu stábja is.

Az ír nagykövetség üzent Orbánnak: Térdelni nem tiszteletlenség és nem is provokáció

Írország budapesti nagykövetsége a Twitteren reagált Orbán Viktor miniszterelnök csütörtöki szavaira, mely szerint az ír játékosok provokálták a magyarokat a térdeléssel.

Rabszolgatartó provokátorok, szevasztok

A foci-Eb hazai meccsei előtt immár miniszterelnöki áldással zúghat majd a füttyszó a portugál és a francia válogatott rasszizmusellenes gesztusa közben.

Mi nem térdelünk

Nem térdelünk, mert nincs miért. Nekünk másféle mítoszaink vannak. És mi legalább még emlékszünk a mítoszainkra és a valódi történelmünkre. Ezek a történetek az adott nemzet kulturális, magatartásbeli szövetét adják, mintát arra nézve, hogyan kell férfiként, nőként, emberként viselkedni. A magyarok nem térdelnek. Sem a tatár, sem a török, sem a ruszki, sem az …

Orbán Viktor: A magyar ember csak a Jóisten, a hazája és a szerelme előtt térdel le

Orbán Viktor miniszterelnök a mai Kormányinfón beszélt a magyar–ír meccsen történtekről.

Orbán: „Ezzel a térdelősdivel a legkevésbé sem szimpatizálok”

A miniszterelnök szerint a térdelésnek semmi keresnivalója sincs a sportpályákon, egyetért a szurkolók reakciójával.

Orbán: A kormány engedélyezte a 12-16 évesek oltását

Orbán Viktor miniszterelnök tartja Gulyás Gergely mellett a kormányinfót. Ezen elhangzott, hogy nemzeti konzultációt indít a kormány a gazdaság újraindításáról, tíz nap fizetett szabadságot kapnak a védekezésben résztvevők. Orbán Viktor a focisták letérdeléséről is beszélt. Percről percre tudósítunk.

Niedermüller térdelése

Niedermüller „fehér, hetero képződmény” Péter ma is hallatott magáról. Bár ne tette volna! Nem mintha mást vártunk volna tőle. Tőle (tőlük) mást mi már régen nem várunk, de azért – noha meglepetést nem okoz – mégiscsak szóvá kell tennünk. Ha a szomszéd nyitva hagyja a lépcsőházajtót, és emiatt bemászkálnak a hajléktalanok, attól még, hogy …

Térdelés és fütyülés fogja kettéválasztani Európát az Eb-n

A magyar szurkolók már kedden bemutatták, mire számíthat az a vendég, aki a rasszizmus ellen tüntetve térdel le a meccsek előtt. De nagyon valószínű, hogy az egész tornát át fogja járni az ehhez kapcsolódó identitásharc.

Szabó Tímea: szégyellje magát mindenki, aki ebben részt vett

A Párbeszéd társelnökének nem tetszett, hogy a magyar szurkolók egy csoportja kifütyülte a letérdelő íreket.

Niedermüller Írországban térdelne

Az egész nemzet ünnepelni készül. Nem fordult még elő a történelmünk során, hogy Magyarországon focizhat nemzetközi versenyen a labdarúgó-válogatott. Katartikus lesz. Még akkor is, ha az ilyen Niedermüller-félék el akarják rontani.

Nem térdel majd a meccsek előtt a magyar válogatott

Az UEFA és a FIFA szabályai nem engedik a politizálást a pályán és a stadionban sem, amit az MLSZ nemcsak elfogad, de egyet is ért vele.

Négy góllal törtük meg az andorrai átkot

Megtört a magyar labdarúgó-válogatottat négy éve kísértő átok: Szalai Ádámék 3-0-ra verték Andorrát harmadik vb-selejtező meccsünkön. A csoport másik összecsapásán a Lewandowski nélkül felálló lengyelek az Angliában bevett szokásnak számító BLM-térdelésre fittyet hányva 2-1-re kikaptak Londonban. Ezzel Magyarország – egyelőre – a 9 pontos Anglia mögött 7 ponttal a második a csoportjában.

Öt percig térdeltek a nyakán a rendőrök, meghalt egy kaliforniai férfi

A mentális betegségekkel küzdő Angelo Quinto a családjára támadt, de lenyugodott, mire a rendőrök kiérkeztek.

Marxistának tartja a BLM-et a fekete focista és térdelni sem hajlandó előtte

Valahol Colin Kaepernick a szívéhez kap.

Na, ilyen lánykérést sem láttak még!

Az egyetlen szokásos mozzanat a letérdelés volt.

Nem térdeltek le a rögbisek a BLM előtt, most sivalkodás van

Kiakadtak.