Hírkereső

Keresés

Az utolsó fillérig megnéztük, mire mennek a kormány sportra költött milliárdjai

Több nagy rendezvényt és fideszes politikusok által vezetett sportszövetségeket is milliárdokkal támogatnak, és ugyan nem keveset költenek utánpótlásra, nem lehet nyomon követni, az oda szánt pénz hova kerül. Eközben néhány kiadásnál még azt is meghatározzák, hogy a kettővel ezutáni kormány pénzügyminisztere hogyan tervezze majd a 2027-es költségvetést.

Kap még egy fűnapoztatót 189 millióért az 5 milliárd helyett 17 milliárdért felépült Bozsik Aréna

Minden stadionnál eljátsszák ugyanezt.

Eddig 297 milliárdot szórt volna el feleslegesen oltakozásra a Momentum

Most épp azért ígérnek 100 ezret, ha valaki bizonyítja, hogy oltásellenesek. Korábban az oltakozási kedvet gerjesztették volna fejenként ennyi pénzzel... De mennyit is költöttek volna el 3 hónap alatt a semmire?! Ja, igen: közel annyi pénzt, amennyibe 10 év stadionépítése került...

Karácsony üzent Orbánnak, nem kér a kínai egyetem budapesti campusából

Ha a kormány felrúgja a megállapodást, az a stadionépítést is érinti – írta a főpolgármester.

És akkor kiderült, egy lezárást megszervezni bonyolultabb a stadionépítésnél

Újabb járványügyi szigorításokat jelentett be a kormány, majd több, mint egy napig találgathattunk, mik lesznek a pontos szabályok; a történelmi mélypontot közelítette a forint árfolyama; kiderült, hogy 31 milliárd forintot vettek ki a főváros és a kerületek kasszájából a helyi iparűzési adó megfelezésével. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Tovább drágul a nyíregyházi stadion, akár 19 milliárd forintot is elkölthetnek rá

Az egyik legdrágább magyar stadion lehet a másodosztályú Nyíregyházáé.

A kormány 19 milliárdra emelte a nyíregyházi stadion keretét

A Gazdaságvédelmi Alapból.

Legalább 6500 dolgozó halt meg eddig a 2022-es foci-vb építkezésein

A hivatalos adatok szerint 37 haláleset történt a világbajnokság stadionjainak építése közben, közülük 3 számított munkahelyi balesetnek. Az nem újdonság, hogy a valós szám ennél sokkal magasabb, de most minden korábbinál rosszabb képet mutató összesítés jött ki.

Csányi Sándor: Nem kell több stadiont építeni

Az MLSZ elnöke szerint nem gondolkodnak az NB I.-ben létszámcsökkentésben, a klubok költségvetése stabil, Marco Rossi szerződéséről még tárgyalnak.