Hírkereső

Keresés

Fülke: Hol ment el 77 milliárd forint?

Soros-szervezetnek nevezte az Ökotárs Alapítványt Gulyás Gergely miniszter, egyben azt sugallta, hogy rajtuk bukott el a norvég és a magyar kormány tárgyalása a Norvég Alapokok elosztásáról. Móra Veronika, az alapítvány elnöke azt állítja, valójában konzorciumban pályáztak, melynek az élén nem is ők álltak, de úgy látszik ez sem volt elég.

Ömlik Mórahalomra az EU-s pénz, és leginkább a tűzközelben lévőket gazdagítja

Mivel a város szemmel láthatóan gyarapodik, a választópolgárok elnézik, hogy a település vezetői a saját érdekeiket is érvényesítik. Nógrádi Zoltán polgármesternek már kihívója sincs.

Norvég külügyminiszter: ha a magyar kormány nem fogadja el azt, amit 14 másik ország igen, akkor meg kell húzni a határt

A norvég kormány megpróbálja valahogy támogatni a magyar civil szervezeteket az után is, hogy a magyar kormány nem fogadta el a Norvég Alap pénzeinek elosztási módját - ígérte Ine Eriksen Søreide. Arról is beszélt: hónapról hónapra mélyül az itteni helyzet miatt érzett aggodalom.

Norvég külügyminiszter: Magyarország nem fogadta el a legalkalmasabb pályázót, ezért nem jön a Norvég Alap pénze

Magyarország ezzel 214,6 millió eurótól, vagyis nagyjából 77 milliárd forinttól esik el.

77 milliárdtól esik el az ország, mert a kormány nem egyezett meg a Norvég Alap pénzeiről

214,6 millió eurótól, azaz nagyjából 77 milliárd forinttól esünk el egyelőre.

Órákkal a határidő előtt sem dőlt el, kik oszthatják el a Norvég Alap támogatásait

Még mindig nem hirdették ki, melyik szervezet oszthatja szét a Norvég Alap támogatásait, a norvég kormány azt állítja, bár az elmúlt napokban is tárgyaltak a magyarokkal, a hét második felében lehet eredmény.