Hírkereső

Keresés

Matolcsy Ádám barátjáé lett a Várkert Kaszinó luxusétterme

A Felix Kitchen & Bart Pintér Máté cége üzemeltetheti. Az épületet annak idején egymilliárd forintért újították fel, de a felújítás-átalakítás jelentős része az étterem kivitelezését fedte le.

Matolcsy Ádám barátjához került a Várkert Kaszinóban üzemelő Felix

Pintér Máté banki hitel nélkül, 306 millió forintért kapta meg a jegybanki pénzből létrehozott Vízház Gasztronómia Zrt.-t.

Matolcsy Ádám barátjáé lett a közpénzből épített luxusétterem a Várkert Kaszinóban

Pintér Máté cége 306 millió forintért, hitel nélkül vásárolta meg a jegybanki pénzből létrehozott Vízház Gasztronómia Zrt.-t. Az üzletember több szálon is kötődik a jegybankelnök fiának baráti köréhez

Matolcsy fiának barátja tűnt fel egy volt MNB-s szálloda tulajdonosa körül

Száraz István az MNB-elnök fiának, Matolcsy Ádámnak a barátja, de olyan ügyletekben is részt vesz, amelyek a kormányfő lányához és vejéhez köthetők.

"Mindenki úgy él, ahogy akar" – kommentálta Gulyás Gergely Matolcsy Ádám magánrepülőzését

A 24.hu kérdésére válaszolva Gulyás Gergely azt mondta: leghamarabb októberben kapna pénzt Magyarország, ha megszületne a megegyezés az Európai

A nap legfontosabb hírei – 2021.07.12.

Nekiálltak: felújítják a Blahát. Matolcsy fia is magánrepülőn utazik. Csúszik a magyar helyreállítási alap elfogadása. Nyugdíjemelés jön?

24.hu: Matolcsy György fia is magángéppel járja a világot

Feltűnt egy újabb Bombardier magánrepülőgép a budapesti repülőtéren. A magángéppel a 24.hu szerint Matolcsy Ádám és ismerősi köre is szokott utazni. Az érintett ezt a lap megkeresésére nem cáfolta és nem is erősítette meg, azonban azt közölte, a gép semmilyen konstrukcióban nem az övé.

360 milliós magángéppel repked Matolcsy György fia

Legtöbbször a görögországi Mikonosz szigetére repültek vele.

Matolcsy György fia is magánrepülőt használ, ha kiugrik Görögországba

A Míkonoszról hazatérő Matolcsy Ádámot lefotóztuk a reptéren, erre a tulajdonos azonnal letiltotta a gépet a radaroldalakról. A jegybank elnök fia azt állítja, neki nincs a tulajdonában légi jármű.

Matolcsy fiának bútorgyárából kerülhetnek bútorok az MNB új épületébe

Kicsi ország.

Matolcsy Ádám: Vannak cégfelvásárlási terveink itthon és külföldön is

A jegybankelnök fia beszélt arról is, hogy tárgyalt az egyik legnagyobb hazai bútorgyártó céggel, de nem lett belőle semmi.