Hírkereső

Keresés

Az önimádat büszke heverőjén fekve a Kapitány lebeosztozta Orbán Viktort

Márki-Zay Péter az ATV-ben tegnap nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy márpedig lesz Orbánnal vita, és szó sincs arról, hogy ő Gyurcsány beosztottja lenne.

Támogatja az ellenzéket? Nyomja meg a kettes gombot!

Önt kereste már a robothangú Márki-Zay Péter? Beindult az ellenzéki kampány, segítőket is keresnek és anyagi támogatást is elfogadnak. Telefonon, emailen és személyesen is felkeresnek mindenkit, akit csak tudnak.

Márki-Zay tanácsadója elszólta magát: nem lesz áfacsökkentés

Megismételné a 2006-os hazugságkampányt a baloldal, de Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt gazdasági tanácsadója egy interjúban elszólta magát: kiderült, hogy a naponta hangoztatott ígéreteikkel ellentétben nem lesz a közös programban áfacsökkentés. Bojár Gábor a Szabad Európának nyilatkozva azt is elmondta, hogy nagyobb terhet rónának a középosztályra, megemelnék a közepes keresetűek jövedelemadó-kulcsát – írta meg a Magyar Nemzet.

Koronavírusos lett Márki-Zay Péter

Kedd este még az ATV stúdiójában volt.

A Megafon már közel 600 millió forintot elhirdetett a Facebookon a Fidesz győzelméért

A legnagyobb közösségi oldalon már Márki-Zay Péter is elkezdett költeni, de még így is minden fronton hatalmas a kormánypárti fölény.

Több polgármester is arra kéri Márki-Zay Pétert, hogy ne kampányoljon náluk

Nem szeretnék, hogy megosztó politikát hurcoljon be a településeikre.

Márki-Zay Péter véleménye az élelmiszerárstopról: ostoba intézkedés

Jól látszik, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje ismét nem az emberek, hanem a multik érdekeit védi.

Márki-Zay Péter koronavírusos

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének, aki három oltást kapott, enyhe tünetei vannak.

Márki-Zay Péter elkapta a koronavírust

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének pozitív lett a tesztje.

Márki-Zay Péter koronavírusos

Enyhe tünetei vannak.

Márki-Zay Péter koronavírusos

Jól van, enyhe megfázásos tünetei vannak.

8. Frakció: Márki-Zay a választóknál is jobban tudja, hogy merre van az előre

8. Frakció címmel új podcastot indít a 888.hu, amelyben G. Fodor Gábor, portálunk főszerkesztője és Filipp Dávid főszerkesztő-helyettes elemzi ki és beszéli át a baloldal éppen aktuális agymenéseit. Az első részben szóba került többek között Márki-Zay Péter, baloldali miniszterelnök-jelölt szokásos vasárnapi produkciója, a kudarcba fulladt balos aláírásgyűjtési akció, illetve a gyermekvédelmi népszavazás és a genderideológia is.

Márki-Zay az ellenzékről: Nincs főnök, nincs beosztott sem

Öt éven belül bevezetnék az eurót – derült ki Márki-Zay legújabb ATV-s interjújából. A miniszterelnök-jelölt továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy roma képviselők is kapjanak befutó helyet a közös listán – írja a Mandiner.

Polgármesterek üzentek Márki-Zaynak, hogy "ne hurcolja be a településeikre a megosztó politikát"

Nyilatkozatukban azt írták, felelősséggel tartoznak a településeken élőknek, hogy megvédjék őket az országos politika konfliktusaitól.

Lázár és Márki-Zay választókörzetének több polgármestere levelet írt: ne hurcolják be az ellenzéki megosztó politikát

Nem kér Márki-Zay Péter kampányrendezvényeiből a csongrádi 4-es körzet több polgármestere, erről hivatalos nyilatkozatot írtak, le is pecsételték, elküldték a levelet az ellenzéki miniszterelnök jelöltnek.

Márki-Zay: Orbán Putyin és a kínai kommunisták beosztottja

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt reagált a fideszes lepattintásra.

Márki-Zay Péter: Még a fideszesek sem akarnak egy olyan emberre szavazni, aki nem mer kiállni egy nyílt vitára

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt, hogy öt év alatt bevezetnék az eurót, a 200 ezer aláírás péntekig meglesz a Fudan-népszavazáshoz, az új plakátkampányt pedig szánalmas elterelő hadműveletnek nevezte.

Márki-Zay Péter: Orbán Putyin és a Kínai Kommunista Párt beosztottja

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt reagált az őt Gyurcsány Ferenc beosztottjának tartó Hollik István posztjára.

Márki-Zay Péter: Ha győzünk, öt éven belül bevezetjük az eurót

Az ellenzéki politikus meggyőződése, hogy lesz miniszterelnök-jelölti vitája Orbán Viktorral.

Gyurcsány lejáratta a vita műfaját a hazugságaival

Már másfél évtizede kikopott a közéletből a miniszterelnök-jelöltek vitájának a műfaja, miután azt Gyurcsány Ferenc véglegesen lejáratta a 2006-os választás előtt a gátlástalan hazudozásával. Mediaworks Hírcentruma által megkérdezett elemzők arra is kitértek, hogy a vitát szorgalmazó Márki-Zay Péter a szivárványkoalíción belüli saját, kedvezőtlen pozícióját szeretné javítani azzal, hogy egy asztalnál ülve egyenrangúnak tűnne Orbán Viktorral – írja a Magyar Nemzet.

Kétszer olyan népszerű Orbán Viktor, mint Márki-Zay Péter

Orbán Viktor kormányfőt továbbra is az aktív szavazók jelentős többsége, 57 százaléka, míg Márki-Zay Pétert, a baloldali pártok kormányfőjelöltjét csupán 26 százalékuk szeretné miniszterelnöknek – közölte közvélemény-kutatása alapján az Alapjogokért Központ kedden az MTI-vel.

Márki-Zay: Aki ma nyakig van a NER-ben, annak még az egyetemi vizsgákon sem kell megjelennie

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a Völner-botrány újabb fejezetéről írt a Facebookon.

Márki-Zay Péter és a baloldal az embereket segítő árszabályozás ellen

Gyurcsány jelöltje, Márki-Zay Péter folyamatosan – főnökéhez hasonlóan – az embereket segítő árfolyam-szabályozás ellen kampányol. Többször elmondta: eltörölné a rezsicsökkentést, de folyamatosan támadja a 13. havi nyugdíjat és a kormány által a lakosság megsegítését szolgáló intézkedéseket, mint például a benzin, az alapvető élelmiszerek és a jelzáloghitelek kapcsán hozott könnyítéseket – írja az Origo.

Márki-Zay Péter a Völner-ügyről: Az elmúlt 12 év az erkölcsök rombolásáról is szólt

Az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint „ez a történet kicsiben mutatja azt, ahogy a Fidesz az egész országot működteti”.

Jakab Péter: Még nem zárultak le a tárgyalások a közös listáról

A Jobbik elnöke cáfolta, hogy újra kikosarazták volna Márki-Zay Pétert.

Márki-Zay és az egész baloldal ellenzi az embereket segítő árszabályozásokat

Gyurcsány jelöltje, Márki-Zay Péter folyamatosan – főnökéhez hasonlóan – az embereket segítő árfolyamszabályozás ellen kampányol. Többször elmondta: eltörölné a rezsicsökkentést, de folyamatosan támadja a 13. havi nyugdíjat és a kormány által a lakosság megsegítését szolgáló intézkedéseket, mint például a benzin, az alapvető élelmiszerek és a jelzáloghitelek kapcsán hozott könnyítéseket – írja az Origo.

Gattyán György: Mégis, mivel verem én szét az ellenzéket!?

„A jelenlegi állás szerint semmit nem szeretnék csinálni a Fidesszel” – állítja Magyarország egyik leggazdagabb embere, aki Megoldás Mozgalom néven alapított pártot. Úgy véli, akár második legnagyobb erő is lehetnek a választásokon. Először az ellenzéki tömörüléssel törekedett volna partnerségre, de ma már azt mondja: ez lezárt ügy, nincs miről tárgyalni. Gattyán György szerint semmiféle szerepe nem volt a Fidesznek a bejelentkezésében, és nincs kapcsolata a NER-rel. Célokról, politikai ambíciókról, a Fideszhez vagy éppen az ellenzéki oldalhoz fűződő viszonyáról is kérdeztük.

Márki-Zay: Betekintést kaphatunk, miként zajlanak az egyetemi vizsgák a Fidesz-kiváltságosok világában

Az ellenzéki kormányfő-jelölt szerint ez a történet is a kormány és a hatalom legfelsőbb köreit érinti, ahol a végrehajtó-maffia összefonódik a kormányzati maffiával.

Van-e értelme hazugokkal vitázni?

Vasárnap miniszterelnöki vitára hívta ki Orbán Viktort a baloldal jelöltje, Márki-Zay Péter. Hollik István már reagált, egyébként pedig kérdés, hogy van-e értelme hazugokkal vitázni.

Márki-Zay újabb kérésére mondhatott nemet az ellenzéki összefogás

Az ellenzéki összefogás pártjai 45 listás képviselői hellyel számolnak, le is osztották őket.

Vita Orbánnal? Márki-Zay mintha a politika szemétdombjára készülődne

Márki-Zay Péter baromira magabiztos. Teljességgel kizárja, hogy másfajta eredmény is bekövetkezhet a választáson, mint ami neki kedvez. Azt mondja ellentmondást nem tűrően, „hogy április 3-án Orbán megy, a változás jön.”

Úgy fest, Márki-Zay Péter újabb javaslatára mondtak nemet a pártok

A hetedik frakció után egy újabb kérésre is nemet mondtak a szövetségesei.

Kovács Gergő: Életem legrosszabb hónapja volt, amikor MZP elkezdett könyörögni, ne szavazzanak ránk az emberek

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt még nem döntött a listájáról, a pártelnök indul egyéniben a XII. kerületben, a párt minimumcélja, hogy 71 helyen meglegyenek az aláírások.

A dadus és a babysitter

Mennyire lehet komolyan venni egy olyan embert, akit már egy pillanatra sem mernek magára hagyni? Egy hete még úgy nézett ki, hogy Márki-Zay Péter legalább a szokásos vasárnap esti bejelentkezéseit megtarthatja önállóan, de ekkor jött Gyurcsány és ezt is elvette.

Az MKKP legalizálná a marihuánát

Kovács Gergely pártelnök a Telexnek arról is beszélt, hogy az ellenzék nem feltétlenül járt jól Márki-Zay Péter jelöltségével.

Hollik az Orbán-Márki-Zay vitáról: Gyurcsány beosztottjával nincs értelme vitatkozni

A Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebookon reagált Márki-Zay Péter felhívására. Mindenki tudja, hogy a baloldalon Gyurcsány Ferenc a főnök.

Hollik István válaszolt Márki-Zay Péter vitameghívására

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje vitára hívta Orbán Viktort. A Fidesz kommunikációs igazgatója rövidre zárta a dolgot.

Hollik István: Beosztottal nincs értelme vitatkozni

Ezt válaszolta arra, hogy Márki-Zay Péter nyilvános vitára híva Orbán Viktort.

Gyurcsányozással intézte el a Fidesz, miért nem lesz Orbán-Márki-Zay-vita

Hollik István a párt kommunikációs igazgatója szerint, mindenki tudja ki, a főnök a baloldalon.

Azért jót tenne ennek az országnak, ha ott lenne néhány kutyapártos képviselő a parlamentben

Soha nem kapott még annyi gyűlöletet, mint az utóbbi időben, de túl van rajta, és arra készül, hogy pártjával hozzá tud járulni a Fidesz leváltásához. Kampánystratégia, egyéni körzetek, parlamenti tervek, harmincéves távlatok, Pokorni Zoltán és a füvezés. Interjú Kovács Gergővel, az MKKP elnökével.

Hollik válasza Márki-Zay meghívójára: Gyurcsány

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje vasárnap hívta vitára Orbán Viktort. Akkor úgy gondolta, ki fog állni.

Bayer Zsolt állítja: Márki-Zay Péter zsidózása sajtótörténeti pillanat

Legújabb videójában felidézte az egyesült baloldal miniszterelnök-jelöltjének legutóbbi szereplését az ATV műsorában, valamint elárulta, hogy ki volt a világtörténelem első, igazi antiszemitája.

Most először van tétje annak, hogy a Fidesz átrajzolta a választókerületeket

Az ereje teljében lévő Fidesz olyanra szabta az egyéni választókerületeket, hogy akkor se legyen igazán bajban, ha kiegyenlítetté válik a helyzet. Mégpedig a választás ott, az egyéni választókerületekben dől majd el. Hány stabil hellyel számolhat a Fidesz és az ellenzék?

Márki-Zay Péter vitára hívta Orbán Viktort

Nehéz lesz úgy, ha a kormányfő még a nevét sem akarja kiejteni.

Márki-Zay vitára hívja Orbán Viktort

Szerinte a miniszterelnök ki fog állni vele.

Márki-Zay vitára hívta Orbánt, szerinte a miniszterelnök ki fog állni

Élő közvetítésében azt is kijelentette, amíg az ellenzék gyászolta a koronavírus áldozatait, addig a kormány mulatozott.

Itt a szorzó az egyik legnagyobb fogadóoldalon Orbán Viktorék győzelmére

Az Unibet szerint ő lesz a befutó, Márki-Zay Péter esetén háromszoros a pénz.

Vége Márki-Zay egyszemélyes show-jának

A vasárnap esti élőzések új formátumot kaptak: Márki-Zay Péter immár Simon András kommunikációs vezető kérdezi. Így kisebb az esély a meggondlatlan mondatokra.

Háromszoros pénzt fizetnek Márki-Zay győzelme esetén

Ez azt mutatja, kevés az esélye a nemzetközi fogadóiroda szerint.

Gyurcsány Ferenc: Vagy Márki-Zay Péterrel győzünk, vagy senkivel

A DK elnöke kéréssel fordult az ellenzéki szavazókhoz.