Hírkereső

Keresés

Amerikában egy elsős tanár 'szexuális furcsaságairól' beszél a diákjainak

Egy első osztályos tanárnő, kedvenc pillanatai mindig azok, amikor a diákjai furcsaságairól kérdezik.

Rogán Antal jelezte, hamarosan erős kampányba kezd a kormány LMBTQ-témában

A miniszterelnök kabinetfőnöke szerint minél több embernek kell elmennie a a „gyermekvédelmi” népszavazásra.

Rogán Antal erős kampányt ígér a gyermekvédelmi népszavazás előtt

A kormány visszautasítja a gyerekekre irányuló LMBTQ-propagandát – közölte a kabinetfőnök.

Rogán Antal: A gyerekekre irányuló LMBTQ-propagandát a leghatározottabban visszautasítjuk

A miniszterelnök kabinetfőnöke az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott éves meghallgatásán bejelentette, hogy a témában jövőre tartandó népszavazás előtt a kormány „erős kampányt” folytat majd.

Megdöbbentő eredményeket publikált egy kórház a gyerekek nemátalakító kezeléséről

Bár a svéd Karolinska Egyetemi Kórházban már rég tudnak arról, hogy a nemátalakító eljárások veszélyesek a gyerekekre nézve, mégis csak a múlt héten hozták nyilvánosságra az eredményeket.

Varga Judit: Németország elesett

Ötödik sebességbe kapcsolt a gender-őrület – írta a miniszter.

Varga Judit gendervonatán nincsen fék

Németország elesett!? – kérdezte Facebookján az igazságügyi miniszter, mert „az LMBTQ-propaganda Németországot is ledöntötte a lábáról.”

Tony Blair a woke-izmus elutasítására szólította fel a brit ellenzéki vezetőt

A volt miniszterelnök arra kérte Keir Starmer brit ellenzéki vezetőt, hogy „utasítsa el a kisebbség ébredését”, ha meg akarja nyerni a következő választást.

1500 százalékkal több transzlány van Svédországban, mint 10 évvel ezelőtt

Azt is mondhatnánk, hogy itt a bizonyíték az LMBTQ-lobbi létezésére.

Kulcspozíciókhoz jut a zöldbaloldal a német kormányban

Lezárultak a németországi koalíciós tárgyalások a szociáldemokraták, a „zöldek” és a liberálisok között, aminek eredménye egy 177 oldalas koalíciós szerződés lett. Több kérdésben kompromisszumos megoldás született, az azonban bizonyossá vált, hogy a szélsőségesen progresszív „zöldek” kulcspozíciókhoz jutnak az új kormányban, ami által magasabb fokozatra kapcsolhat Németország önfeladása. Lehetőség nyílik a párt „sokszínűségi statútumának” megvalósítására: jön a legális migráció, az LMBTQ- és feminista ügyek prioritása és a nyitott társadalom megvalósítása, valamint a Németország érdekeit egyáltalán nem szolgáló oroszellenesség.

Az Alkotmánybíróság szerint nem alaptörvény-ellenes, hogy megbírságoltak két radikális jobboldali csoportot, mert meg akartak zavarni egy antirasszista és egy LMBTQ rendezvényt

A két radikális csoport sikertelenül tett panaszt az Alkotmánybíróságon, amiért a rendőrök elzavarták őket.

Az LMBTQ lett az új cigány, derül ki egy munkahelyi bántalmazást vizsgáló kutatásból

Abból a szempontból, hogy immár ők vannak leginkább kitéve a bántásnak. Ha pedig általában nézzük a témát, minden negyedik embert zaklattak már a munkahelyén, sláger a „nem vagy elég okos” sértés.

Elmarasztaltak egy munkáltatót, aki nem biztosított megfelelő vécéhasználatot egy transznemű munkatársának

A hivatal megállapította, hogy a munkavállalót hátrány érte emiatt, és felszólította a munkáltatót a hiányosság pótlására.

Márki-Zay Péter ravasz trükkel célozza meg Orbán szavazóit

Első ránézésre úgy tűnik, hogy az ellenzéki politikus sorra megy neki a Fidesz identitásképző, fő kampányüzeneteinek, például a migrációt, a homoszexualitást, a vallás és politika kapcsolatát illetően. Ha azonban jobban megnézzük, ezekben a témákban ő is ugyanabból az irányból szólítja meg az ilyen üzenetekre vevő jobboldali réteget, mint Orbán.

Egy férfiba szeret bele a Mikulás egy norvég karácsonyi reklámban

„Csak téged akarlak karácsonyra” - ezt írja Harry a Mikulásnak az egyik karácsony előtt.

Skócia transzvonattal tiszteleg a transzneműek előtt

„A transz emléknapján megerősítjük elkötelezettségünket amellett, hogy a skót vasút mindenki számára elérhető legyen” – olvasható a ScotRail Twitter-fiókjának bejegyzésében.

Skócia transzvonattal tiszteleg a transzneműek előtt

„A transz emléknapján megerősítjük elkötelezettségünket amellett, hogy a skót vasút mindenki számára elérhető legyen” – olvasható a ScotRail Twitter-fiókjának bejegyzésében.

Hatszor annyi LMBTQI-ajánlást kapott Magyarország az ENSZ-től, mint hat éve

A Háttér Társaság közleménye szerint a magyar kormány ENSZ-nek benyújtott jelentésében egyetlen egyszer jelennek meg az LMBTQI-emberek.

Egyre több szülő szólal fel az iskolai LMBTQ-oktatás ellen

A texasi szülők aggodalmuknak adtak hangot az iskolákban megjelenő, a szexuális aktussal és a leszbikus, meleg, biszexuális nemi identitással kapcsolatos kérdésekkel foglalkozó könyvek miatt, mondván, hogy az anyag nem megfelelő a gyermekek számára.

Az LMBTQ-lobbi az autósporton keresztül akar benyomulni a Közel-Keletre

Sokszor feltett kérdés, hogy a progresszív jó emberek miért nem ott nyomulnak az LMBTQ-témával, ahol tényleg elnyomják őket. Azonban úgy fest, hogy már az arab országok is kapnak a szivárványból. Hamilton a közel-keleti futamokon mindenhol jól kiáll mindenkiért.

Tévében, óriásplakátokon és újságokban folytatódik a Szivárványcsaládokért Alapítvány #ugyanaz kampánya

A Comedy Central, a Paramount Network és az MTV műsorán annak ellenére lesznek láthatóak a társadalmi célú hirdetések, hogy korábban emiatt az RTL Klub ellen már eljárást indított az NMHH.

Az LMBTQ-lobbi kritikája miatt soha többé nem játszana transznőt Eddie Redmayne

A dán lányban nyújtott alakításáért majdnem Oscart kapott, de az LMBTQ-lobbi nyomására már nem vállalna el egy ilyen szerepet.

Kötelező olvasmányként adták fel a kisiskolásoknak a transznemű fiúról szóló könyvet

Általános iskolás gyermekeket, ötödik osztályos korig a szüleik tudta nélkül oktattak gender-elméletre, transzneműségre, nemi identitásra és a társadalmi igazságosság normáira.

Elérte az LMBTQ-probléma a James Webb űrtávcsövet

A névadó a NASÁ-t igazgatta, de nem állt ki a melegek mellett, ezért egyes tiltakozók szerint inkább egy fekete rabszolgáról kellene elnevezni a teleszkópot.

Kaliforniai tanárok szorgalmazzák a gyerekek LMBT klubokba való felvételét

A kaliforniai tanár találkozón több történet is elhangzott, amiből kiderült hogyan veszik rá a gyerekeket a ‘klubokba’ való belépésre.

Az olimpiai bizottság változtat a transzneműekre vonatkozó eddigi szabályozáson

A Nemzetközi Olimpiai Bizottságban vita zajlik arról, hogy igazságos-e a transzneműeket rászabadítani a női sportokra. Bár már a tokiói játékok előtt látszott, hogy a mostani transzszabályozás nem korrekt a nők szempontjából, mégsem módosítottak rajta, azzal az indokkal, hogy az olimpia előtt igazságtalan lenne. Most változtatnak, viszont nem biztos, hogy ez hosszú távon pozitív hatású lesz.

A szülők kérése ellenére fiúként kezelték a lányukat az iskolában – most perelnek

Hiába kérték a szülők az iskolától, hogy a lányukat ne kezeljék fiúként, az intézmény ezt a saját szabályai miatt nem akarta megtenni. A gyereket végül elvitték másik iskolába, később pedig az is kiderült, hogy csak átmeneti gondolati zavar volt a nemváltás ötlete – mások azonban egyből lecsaptak rá, és a konkrét nemváltás felé kívánták terelni.

Ezért van szükség a gyermekek védelmére az LMBTQ-lobbival szemben

A hazai balliberális oldal rendre nevetség tárgyává akarja tenni a kormány gyermekvédelmi népszavazását érintő kérdéseket. Álproblémának minősítik az LMBTQ-lobbi indoktrinációs tevékenységét a kiskorú gyermekek körében, ahogyan ezt a migrációs válsággal is tették. Utóbbiról már bebizonyosodott a magyar kormány igaza, ezért érdemes az előbbi kapcsán is megvizsgálni a nemzetközi trendeket, amelyek egyértelműen alátámasztják a gyermekvédelmi törvény, valamint az erről szóló népszavazás létjogosultságát, sőt szükségességét.

Telex Neked #37: befagyasztott benzinár, Fidesz-kongresszus és brutál nagy LMBTQ+-buli közpénzen

Benzin, szexuálisan túlfűtött díjátadó és Fidesz-kongresszus is volt a múlt héten.

Az LMBTQ-lobbi a transzneműekről szóló könyveivel csak jót akar

Holnap lezárul az év egyik legnagyszerűbb, legcsodálatosabb, legbriliánsabb hete!

Már az óvodások is kénytelenek a transzneműségről tanulni

Egy szülői aktivistacsoport olyan dokumentumokat hozott nyilvánosságra, amelyek azt mutatják, hogy Connecticutban arra kényszerítik az óvodáskorú gyerekeket, hogy tanuljanak a „társadalmi igazságossági normákról”, beleértve a transzneműséget és a nemi identitást.

Már az óvodások is kénytelen tanulni a transzneműségről

Egy szülői aktivista csoport olyan dokumentumokat hozott nyilvánosságra, amelyek azt mutatják, hogy Connecticutban az óvodáskorú gyerekeket arra kényszerítik, hogy tanuljanak a „társadalmi igazságossági normákról”, beleértve a transzneműséget és a nemi identitást.

Az LMBTQ diótörő a „vidám és ünnepi” karácsony záloga

Már tudom mi hiányzott az életemből!

A genderideológia első áldozatai: a Reimer ikrek

Miközben az LMBTQ-lobbi ellentmondást nem tűrő módon próbálja ráerőltetni akaratát a többségi társadalomra, érdemes megemlékezni az első, 1966-os emberkísérletről, amelyről méltatlanul kevés szó esik a nemváltásról szóló diskurzusban. Dr. John Money, a genderideológia úttörőjének ámokfutása egy életre megnyomorította a kanadai Reimer család életét, és később az ikerpár mindkét tagja az orvos által okozott traumák következtében követett el öngyilkosságot.

Hogy miért kell velünk ennyit foglalkozni? Mert ennyit baszogattok

A korábban aktivistaként, politikusként a nyilvánossághoz szokott Vay Blanka évek óta nyíltan beszél saját transzneműségéről, első könyve mégsem a szó szoros értelmében vett LMBTQ-könyv. Interjú.

Gyermekpornográfiát terjesztő könyvet találtak az iskolai könyvtárakban

A Gender Queer című könyvben több rajz is azt ábrázolja, amint a gyerekek orálisan elégítik ki egymást, vagy éppen közösülnek.

A konzervatív üzenetet eltörlik, az LMBTQ propagandát nem

Bármilyen baloldali demonstrációt szívesen látnak az egyetemeken, ha azonban konzervatív véleménynyilvánításról van szó, akkor már nem ilyen elfogadó a környezet – pedig állítólag éppen ők küzdenek a befogadásért és a toleranciáért.

Megérkeztek az első meleg afgán menekültek Nagy-Britanniába

Félő volt, hogy a hazájukban halálra kövezik őket.

Tízéves a Humen, Magyarország egyetlen LMBTQ-lapja

Az egyre nehezebb politikai-közéleti sodrásban sem adják fel.

Transznők a leszbikusoknak: fogadjátok el, a pénisz is lehet női nemi szerv

Mi lenne, ha egy bárban találkoznál egy dögös nővel, akivel jól kijöttök, megvan a kémia. Aztán felszeditek egymást, de a hálószobába érve kiderül, hogy pénisze van. Érdekelne téged?

A BBC megvédi a szerkesztőségét a transzlobbival szemben

Az LMBTQ-imádóknak most éppen az a bajuk, hogy a BBC megírta, hogy a „ciszleszbikusokat” rendszeresen zaklatják a transznemű leszbikusok.

Ennél már nincs lejjebb: nőverő transzneműt juttatott tovább az X-Faktor zsűrije

Három igennel. Ugye, milyen elfogadó az LMBTQ-élharcos RTL Klub?

Az USA kiadta az első „nem bináris” útlevelet

Lassan elérkezik az idő, amikor a társadalom egy szűkebb rétege kedvéért – amely felháborodva kéri ki magának a „hölgyeim és uraim” kollektív megszólítást a repülőn vagy éppen egy színházi előadáson ülve – szabnak majd át minden olyan formális üdvözlést és szokást, amely egyébként az alapvető tisztelet kimutatására (is) használatos.

Leszavazták az LMBTQ-törvényt a parlamentben

A voksolást a jobboldal kezdeményezte. A szavazás eredményével a törvénytervezet elveszítette érvényességét – írja a V4NA.

Az olasz szélsőjobb leszavazta, hogy gyűlölet-bűncselekménnyé tegyék a melegek és nők elleni erőszakot

A törvény szerintük akadályozta volna a szabad véleménynyilvánítást.

Rasszista SMS-ek miatt ítéltek el egy Angol rendőrt

Elszakadt nála a cérna.

Cenzúrázta a Twitter a Not the Bee című szatirikus lapot és Jim Banks képviselőt

Nem lehet megjegyzéseket tenni az LMBTQ-közösségre.

Joe Biden kiállt az interszexuális emberek mellett

Az lett volna a furcsa, ha nem teszi.

Megtámadták Beckhamet, a klasszikus gyerekkönyvek is károsak a liberálisoknak

Hogy egy világhírű focista miért nem köthet számára előnyös gazdasági megállapodást egy az LMBTQ-jogokat nem támogató országgal? A Cambridge-i Egyetem szerint káros tartalmak vannak a klasszikus gyerekkönyvekben. Ízelítőt kapott a woke-szólásszabadságból Deák Dániel.

Megtámadták Beckhamet, mert a „homofób” Katar arca lett

Hogy egy világhírű focista miért nem köthet számára előnyös gazdasági megállapodást egy az LMBTQ-jogokat nem támogató országgal? Hát azért nem, mert ebből nem lehet címlapon lehozott hírt kreálni, miszerint a focista keményen küzd a melegek jogaiért.