Hírkereső

Keresés

Megkérdeztük Németh Szilárd rezsibiztostól, hogy mit szól Orbán Viktor háromszoros rezsiszámlájához

Az inflációs adatokat nem hiszik el, a szankciókat pedig a világot überelő multiknak tulajdonítják a Fidesz lakossági fórumán. A kormánypárt két nagyágyút vetett be Csepelen, ahol Kocsis Máté részletesen levezette, hogy a magyarországi ellenzéket hogyan fizette le az amerikai energiaipar, hogy utána itthon tolják a szankciós szekeret.

Szentkirályi Alexandra a szankciók ellen ment érvelni, de a végére rárobbant a teljes fideszes médiazaj

A kormányszóvivő szankcióellenes lakossági fórumon járt Angyalföldön, hogy a végére kiderüljön, a kormányzati kampány ma már mérsékeltnek számít ahhoz képest, amerre a párt leghűségesebb követői haladnának.

Navracsics Tibor: Minden esély megvan arra, hogy még idén megállapodás szülessen

Megnyílhatnak a források.

Győr polgármestere leprovokátorozott egy betelefonálót, akit aztán le is kevertek a rádió szerkesztői

Egy magát győrszentiváni, gyerekei miatt aggódó apukaként bemutatkozó férfi azt kérdezte a politikustól, miért nem ment el a tervezett gigagyár miatt összehívott lakossági fórumra.

Több száz hektár termőföld kisajátítása kezdődhet Győrszentivánon, a lakosság még mindig nem tudja, milyen gigaberuházás készül

Január óta tervezik a gigaberuházást, de a lakosságot máig nem tájékoztatták, mi épül majd közvetlenül a házak mellett.

„Ahogy a macskát bevitte Dézsi a városházára, úgy fogja az ipari parkba is az akkumulátorgyárat”

Nem kaptak megfelelő válaszokat, így csak a feszültség nőtt a győrszentivániakban a kedd esti lakossági fórum után. Azt akarták megtudni, hogy a közvetlen közelükben bővülő ipari park miért kapott „jelentős részben zavaró hatású ipari övezet” besorolást és hogy kizárható-e, hogy akkumulátorgyár telepedjen ide.

Termőföldeket betonozhatnak le, körbezárhatja Győr kertvárosát az ipari park

Győr kertvárosában 300-350 hektár jó minőségű mezőgazdasági területet sorolnak át a kormány kívánságára és 10 milliárd forint támogatása mellett. Különösen veszélyes ipari tevékenységhez szükséges lét

Inkább megvennék a börtönből szabadult gyerekgyilkos házát a dabasiak, csak ne kelljen félelemben élniük

Komoly indulatokat kavart Dabason, hogy hosszú börtönbüntetése után visszatért a városba a férfi, aki 17 éve majdnem megfojtott itt egy kisfiút. Ott voltunk a lakossági fórumon, amin a helyzet megoldását keresték.

„Jogilag fehér galamb tisztaságú” – dúltak az indulatok a dabasi lakossági fórumon a gyerekgyilkos visszaköltözése után

Elméletben nagyon jól hangzik az, hogy a kiszabott börtönbüntetés lejártával egy elítélt tiszta lappal kezd és visszaintegrálódik a társadalomba. De hogyan reagál egy közösség, amikor gyermekgyilkos költözik a szomszédba?

Visszaköltözött Dabasra egy férfi, aki 1995-ben lefejezett egy kisfiút, a helyiek félnek

A kialakult helyzet miatt a városvezetés keddre lakossági fórumot hirdetett, amin ott lesz a polgármester és a rendőrség is.

Péntekre újra lesz víz Solymáron, kormányzati szintre került a probléma

Teherautókkal szállítják a vizet a solymári tározókba, a tervek szerint 200 köbmétert töltenek a rendszerbe. Egy csütörtök esti lakossági fórumon arról beszélt a polgármester, hogy hosszútávon egy 16 milliárdos fejlesztés lehet a megoldás a települést sújtó vízhiányos helyzetekre, ami egyébként most őt is személyesen érintette: szerdán nála is elapadtak a csapok.

Megzavarták Gyurcsány Ferenc fórumát Szombathelyen

Tíz percig hagyták nyugton beszélni a volt miniszterelnököt.

Benkő Tibor: Rendkívül agresszív az orosz támadás, a NATO-nak erősítenie kell

„Nem úgy van, hogy lőjük le, mert itt repül felettünk” – mondta a honvédelmi miniszter a magyar légtéren átrepülő, majd Zágrábban lezuhant drónról egy lakossági fórumon.

Kövér László: Nem volt hibátlan a kabinet az elmúlt négy évben, de minden józan megfontolás a Fidesz mellett szól

A választás tétjéről beszélt a házelnök Egerben. Az ellenzéket a háborús uszítók közé sorolta, míg a Fidesz békés, higgadt, a magyarok biztonságára törekvő politikát ígér szerinte.

Ismét az ukrajnai fegyverszállítás mellett érvelt Márki-Zay Péter

A baloldal jelöltje egy csütörtöki lakossági fórumon ismét azt fejtegette, hogy hazánknak fegyvert kellene küldeni Ukrajnába, mert ezzel védenék az ottani magyarokat is. Közben Márki-Zay Péter tagadni próbálja a háborúpárti kijelentéseit, sőt még feljelentést is tett közösség elleni uszítás miatt, a kormányfőt, a Fideszt és a média egy részét vádolva. A Mediaworks Hírcentruma a pontos tájékoztatás érdekében ismét sorra vette a baloldal jelöltjének a kérdéskörben tett eddigi nyilatkozatait.

Kövér László: Ideje foglalkozni a pedagógusok fizetésével

A házelnök egy lakossági fórumon beszélt arról, hogy egyetértenek a tanárok követeléseivel. Miközben az Emmi szerint a tanársztrájk egy kormányellenes kampányakció.

Kövér László egyetért a pedagógusok követeléseivel

Egy mosonmagyaróvári lakossági fórumon beszélt arról, hogy épp itt az ideje újra foglalkozni a tanárok fizetésével.

Kövér László: Oroszországgal megszűnik a normális együttműködés lehetősége a következő 20 évben

Az ukrán háború okairól és következményeiről, valamint a “balfék” Európáról is beszélt Kövér László egy budafoki lakossági fórumon, ahol majdnem elénekelt egy Európa Kiadó számot, de mégsem. Az 1-es számú Fidesz-párttagkönyv tulajdonosa elárulta, miért kedveli Horn Gyulát és miért nem a “simogatós” telefonokat, valamint előkerült egy régi történet Áder Jánosról és Szájer Józsefről is.

Márki-Zay energiapolitikai felelőse a megfagyással viccelődik

A baloldal teljesen belezavarodott az orosz földgázbehozatal leállítását sürgető kommunikációjába. Míg a Gyurcsány-lista egyik jelöltje, Kocsis-Cake Olivio Oroszország megbüntetéseként beszélt az elképzelésükről egy tévéműsorban, azaz, a rezsicsökkentést veszélyeztetve elzárná az orosz gázt, addig Márki-Zay Péter energiapolitikai felelőse már úgy tett egy lakossági fórumon, mintha az oroszok terveznék a csapok elzárását. Holoda Attila emellett próbálta bagatellizálni azt a helyzetet, ha esetleg orosz gáz nélkül maradnánk. A megfagyással viccelődött, pontosabban azzal, hogy orosz gáz nélkül sem fagynánk meg. Az orosz gáz-nélküliségnek azonban súlyos következményei lennének: amellett, hogy a rezsiköltségek többszörösére ugranának, a kimaradt szállítmányokat szinte lehetetlen lenne pótolni.

Benkő Tibor: Ez egy háború, egy korlátozott célú támadás

A magyar katonák azért vannak a határon, hogy felkészüljenek a menekültek fogadására, és hogy az áttévedő katonáktól is védjék a magyarokat, mondta a honvédelmi miniszter. Benkő Tibor lakossági fórumot tartott Kiskunhalason, ahol videós interjút is készítettünk vele.

Semjén Zsolt elmagyarázta, mi a különbség az iszlamista migránsok és az ukrán menekültek között

Brüsszellel és az amerikai demokratákkal háborúzott Semjén Zsolt Kazincbarcikán, miközben az orosz-ukrán válságban a békét hirdette. Megnéztük, milyen üzenetekkel kampányol a Fidesz Borsodban kevesebb mint öt héttel a választások előtt. A migráció még mindig népszerű téma, de legalább annyit beszélt a KDNP elnöke a brutális LMBTQ-lobbiról is.

Közmunkások vitték ki Navracsics Tibor lakossági fórumának meghívóját Zalahalápon

Az ellenzéki Rig Lajos a választási bizottsághoz fordult emiatt. Bedő Lajos Sándor polgármester szerint nem kampányanyagot, hanem értesítőket dobtak a postaládákba.

Márki-Zay: A kormányban három meleg miniszter botrányát készíti elő egy blog

A Somogy megyei Csurgón tartott lakossági fórumot a miniszterlenök-jelölt.

MÚOSZ: Törvénysértő az újságírók kitiltása a Fidesz józsefvárosi lakossági fórumáról

A terem befogadóképességére és a pandémiára hivatkozva nem engedték be a Telex és más lapok képviselőit.

Ugrándozó nyugdíjasok között mondta el Orbán, hogy nem hátra

Az a lényeg, hogy az unokáké legyen az ország.

Pikó András reagált a sajtót kizáró fideszes lakossági fórumra: A fogadóóra mindig nyilvános, politizálni csak így érdemes

A Fidesz józsefvárosi szervezete azzal vádolta meg a józsefvárosi polgármestert, hogy a közpénzből szervezett fórumai nem látogathatók bárki számára. Pikó cáfol, minden érdeklődőt és a sajtót is várja a következő fórumára.

A jogszabályok szerint nem lehetne kizárni a sajtót Kocsis Máté józsefvárosi fórumáról

A gyülekezési törvény szerint nincs olyan, hogy egy nyilvános esemény csak részben nyilvános. A Fidesz józsefvárosi szervezete mégis ezzel az indoklással utasította el a regisztrációnkat. A résztvevőktől lakcímet és telefonszámot kértek.

Azért zárták ki a sajtót a VIII. kerületi lakossági fórumról, mert: járvány

Illetve mert a 200 főbe a sajtó képviselőit már nehéz lenne bepréselni.

Márki-Zay Londonban: Rémálom lesz összetartani a koalíciót, de ennél van egy nagyobb rémálmom is

Márki-Zay Péter szerdán a világhírű Chatham House külpolitikai intézetben beszélt, majd este két órán keresztül válaszolt az angliai magyarok kérdéseire egy luxus esküvő- és konferenciahelyszínként hirdetett palotában. Helyszíni riport.

"Olyan katyvaszban vagyunk, amiben mindenki szenved" – gyűlés volt a badacsonyörsi kemping letarolásáról

Nemrég rengeteg fát kivágva tarolta le egy beruházó a badacsonyörsi kemping területét, egy heves lakossági megbeszélésnek is ez volt a témája.

Meghalt a megkéselt brit képviselő

Nem tudták megmenteni, a lakossági fórum helyszínén vesztette életét.

Hülyének tettette magát a jobbikos képviselő, zavarba ejtő interjú lett a vége | VIDEÓ

Szürreális interjút készített az előválasztáson induló pápai jobbikossal a Hírcentrum riportere. Azt szerette volna megtudni Süle Zsolttól egy szerdai lakossági fórumon, hogy visszavonja-e korábbi antiszemita kijelentéseit.

Molnár Zsolt balatoni csatát látott, a Fidesz nem mozdult meg a Club Aliga miatt

Az MSZP-s politikus folytatást ígért.

Elegünk van az elzárásból, az egy diktatúra alatt volt

Lakossági fórumot tartottak Balatonvilágoson, ugyanis a település lakói attól félnek, a Club Aligával tervezett beruházás után nem jutnak le szabadon a parthoz. A polgármester és a fideszes képviselő nem ment el a fórumra, ahol a résztvevők közül többen jelezték, szerintük a Balaton lenyúlása zajlik, és nem akarnak visszamenni a Kádár-korszakba.

Csak az ellenzék ment el a Club Aligáról tartott lakossági fórumra

Az MSZP pártigazgatója balatoni csatáról beszélt az esemény szünetében.

Hvg: Listázhatták Tatán a helyi szállodaberuházást ellenző civileket

A tatai önkormányzat dolgozói jelenléti íveket vezettek azokról, akik elmentek a tiltakozó lakossági fórumokra, ezzel megsértve a GDPR törvényt.

Listázták Tatán a helyi szállodaberuházást ellenző civileket

A városban még tavaly nyáron tartottak lakossági fórumokat az Öreg-tó partjára tervezett szállodáról. Az önkormányzat dolgozói jelenléti íveket vezettek azokról, akik elmentek ezekre a fórumokra. Egy magánszemély emiatt bejelentést tett, a vizsgálatnak mostanra lett eredménye.