Hírkereső

Keresés

Menczer államtitkár bejelentette, hogy jön 4,5 millió keleti vakcina, de ez nem az Orbán által jelzett új keleti portyázás

Azt eddig is lehetett tudni, hogy jön még bőven kínai oltóanyag a korábbi szerződés alapján, az lenne a lényeg, hogy mikor.

Újabb 4,5 millió adag vakcina érkezik Magyarországra

Több mint 4,5 millió adag vakcina érkezik a következő hetekben Kínából és Oroszországból, ezért indított a baloldal támadást a keleti vakcinák ellen – mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára a Facebook-oldalán pénteken közzétett videójában.

Pofátlanul hazudik a DK-szóvivő az oltásellenes petíciójukról

Barkóczi Balázs Facebook-hozzászólásban állítja: a DK nem sunyi módon tüntette el honlapjáról a keleti, jellemzően a kínai oltóanyag ellen hergelő petícióját, hanem azt hetekkel ezelőtt lezárták, és eredményét „kommunikálták” is. A DK-szóvivő csak azt nem tudja megmondani, hogy hol...

A keleti vakcinák miatt nem lehet eldönteni, a legrosszabbak vagy legjobbak vagyunk-e

Március közepére Magyarországon halt meg a második legtöbb koronavírusos ember a világon lakosságarányosan. Ugyanakkor itt lett a második legmagasabb a beoltottak száma az EU-ban. A keleti vakcinák beszerzése kellett ahhoz, hogy az első tragikus adat mellé a pozitívat is oda lehessen tenni.

Lázár János szerint a nyugati vakcinák hiánya okozta 20 ezer magyar halálát

A keleti vakcinák viszont megóvták 600 ezer magyar ember életét - mondta egy rádióinterjúban, miközben lakosságarányos elhalálozásban Magyarország a legrosszabbul teljesítők között kullog Európában, egy sor olyan állam mögött, ahova semmiféle keleti vakcina nem jutott.

Tovább nő az oltási kedv, a keleti vakcinák népszerűbbek az Astrazenecanál

2020 decembere óta megduplázódott azok aránya, akik tervezik beadatni maguknak a vakcinát.

A kormány kirakta a Facebookra az orosz és kínai vakcinaszerződéseket

Egy posztban tette közzé Gulyás Gergely a kormány keleti vakcinabeszerzési szerződéseit.

A DK keleti vakcinaháborúja: emberkísérlet és petíció

A DK keményen támadja a keleti vakcinák magyarországi használatát.