Hírkereső

Keresés

Berágott az Apple azokra, akik nem akarják frissíteni az iPhone-jukat

Már az első hetekben látszott, hogy nem túl nagy a frissítési kedv iOS 14-ről iOS 15-re. Azután jött egy kis felfutás, azonban decemberben még mindig nem lehetett elégedett az Apple a számokkal, mint ahogy ez január első hetében sem nagyon változott. Éppen ezért kemény lépésre szánta el magát.

Nem enged iOS 14-en maradni az Apple

Nincs több lehetőség a régi rendszer frissítésére.

Az Apple sürgős válaszára lenne szükség: miért tagadja meg a parancsot a Siri az Apple Musicban?

Egyelőre nem tudni, hogy hiba vagy szándékosság áll a Siri „parancsmegtagadása” mögött, ami az iOS 15 bevezetésével párhuzamosan történt.

Kinek éri meg váltani? Teszten az iPhone 13 és az iPhone 13 Pro

Ha túl kicsi az iPhone 13 mini, illetve, ha túl nagy és/vagy túl drága az iPhone 13 Pro Max, akkor érdemes szemügyre venni az idei almás mobilos kvartett két középső modelljét. Segítünk a testvérek közötti választásban.

Hónapokon át ignorálta az Apple a hibajelzéseket, csak az segített, amikor közbelépett a média

Hónapokig figyelmen kívül hagyta az Apple egy biztonsági kutató jelzéseit, és csak akkor figyelt fel igazán az esetre, amikor a tényeket már a tech-sajtó is felkapta.

Egyre többen kapnak kedvet az iOS 15 letöltéséhez

A Mixpanel számai szerint nő az iOS 15 elfogadottsága.

Igen gyorsan lemerül az iPhone-ja? Esélyes, hogy a Spotify a ludas

Sorra derülnek ki az Apple új mobil operációs rendszerének gyengeségei. Legutóbb például a Spotifynak is meggyűlt vele a baja, de úgy is fogalmazhatnánk, hogy az iOS-nek a Spotifyjal.

Jól gondolja át, frissíti-e az iPhone-ját – ha megteszi, már nincs visszaút

Számos remek új funkcióval érkezett az Apple legújabb operációs rendszere, és sokan azonnal frissítettek rá. Meggondolni már nem tudják magukat, nem tudnak visszatérni a korábbi operációs rendszerre.

Meghackelhető az iOS 15, egy hibavadász be is mutatta

A rendszerben lévő hibát egy Jose Rodriguez nevű kiberbiztonsági kutató fedezte fel. Szerinte igen súlyos problémáról van szó, az Apple viszont alamizsnát küldött cserébe.

Ennyit kell dolgoznia az átlagmagyarnak, ha iPhone 13 Prót akar venni

A Picodi idén is kiszámította az iPhone-indexet.

Elárulta az Apple, mikortól lehet letölteni az iOS 15-öt

Az Apple már az év közepén megmutatta az iOS 15-öt, most pedig azt is bejelentette, mikortól tölthetik le a felhasználók.

Figyelmeztet az Apple: közeleg az iOS 15

Az iPhone tulajdonosok értesítés formájában kapnak betekintést az új rendszer funkcióiba.

Jön a térkép, amelyik az időjárás alapján javasol útvonalat

Az Apple folyamatosan okosítja térképszoftverét, amely az iOS következő, 15-ös változatában egy több mint előnyös funkciót kap.

Az Apple-től korábban elképzelhetetlen változás jön

Lehet választani: kellenek az új funkciók vagy elég a biztonsági javítás?

Ha iPhone-ja van, hamarosan akkor is megtalálhatja, ha ki van kapcsolva

Idei fejlesztői konferenciáján mutatta be az Apple legújabb operációs rendszerét, amely ősszel válik elérhetővé az átlagfelhasználók számára. Számos új funkció érkezik majd, amelyek egyike roppant hasznos lehet, ha nem találjuk egyébként kikapcsolt iPhone-unkat.

Örömhír az Apple-től: még a 6 éve megjelent iPhone 6S-re is tölthető lesz az iOS 15

Az aktuális iOS-változat tömeges elterjedése előtt rendszerint felmerül a kérdés: az vajon a régebbi készülékekre is elérhető lesz? Az iOS 15 esetében különösen engedékeny az amerikai gyártó.

Újabb frissítés érkezik az iPhone-jára

Folyamatosan javítgatja mobil operációs rendszerét az Apple, így kis túlzással hetenként érkezik egy-egy újabb változat. Arra viszont kevéssé számítottunk, hogy nem áll meg az iOS 14.6-nál.