Hírkereső

Keresés

A fideszes EP-képviselő azért szavazta meg az uniós Covid-igazolványt, mert az szerinte a mozgási szabadságot adja vissza

Hiába tiltakoztak ellene, a Fidesz, az MSZP és a Jobbik képviselői is igent mondtak a javaslatra, amiből kimaradnak a keleti vakcinák.

CNN: Miért jobb a magyar járványkezelés mint az EU-s?

Hidvéghi Balázst kérdezte a CNN, hogy mi a különbség és miért jobb a magyar járványkezelés, mint az EU-s?

Trianon-évforduló: A magyar nemzet köszöni szépen, jól van

Országszerte megemlékeztek az évfordulóról.

Uniós vakcinaigazolás: körvonalazódnak a tervek

Hamarosan megkezdődnek az intézményközi tárgyalások az Európai Parlament, az Európai Bizottság és a tagállamok között az uniós vakcinaútlevéllel, hivatalos nevén digitális zöldigazolvánnyal kapcsolatban.

Hidvéghi: a baloldal túl messzire ment, oltásellenes politikát folytat

A baloldal most túl messzire ment, oltásellenes politikát folytat Magyarországon – írta Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője szombaton a közösségi oldalán.

LMBT szabadságzónává nyilvánította az EU-t az Európai Parlament

A brüsszeli testület visszalépést lát az LMBT-jogok terén Magyarországon és Lengyelországban.

A magyar sajtószabadságról vitatkoztak az Európai Parlamentben

A fideszes Hidvégi Balázs szerint a Klubrádió ügye „mondvacsinált, politikai hisztériakeltés”, a DK-s Molnár Csaba azt mondta, a magyar közmédia lassan az észak-koreai állami médiával indíthatna közös gyakornoki programot.

Manfred Weber: Budapesten hozták meg a döntést a Fidesz kilépéséről

Miután az Európai Néppárt módosította a frakciójának működési szabályzatát, a Fidesz kilépett a képviselőcsoportból. Egy fideszes szerint a néppárt megfutamodott, egy cseh politikus azt mondta, hogy a döntés Orbáné volt, nem a képviselőké, Weber frakcióvezető pedig tudomásul vette a fejleményeket.

Fideszes politikus ellenőrzi az uniós rendőrséget

Az Európai Néppárt (EPP) Hidvéghi Balázst, a Fidesz európai parlamenti képviselőjét delegálta a Bűnüldözési Együttműködés Európai Uniós Ügynöksége (Europol) ellenőrzésért felelős közös parlamenti ellenőrző csoportba.

Az Európai Bizottság visszadobta a Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezést

A testület szerint a jogalkotás nem uniós, hanem tagállami hatáskör.

Hidvéghi: felháborító, hogy az Európai Bizottság elutasította a Minority SafePack-et

A Fidesz európai parlamenti képviselője pénteken elfogadhatatlannak és felháborítónak nevezte, hogy az Európai Bizottság elutasította az őshonos nemzeti kisebbségek védelmét szolgáló európai polgári kezdeményezést.