Hírkereső

Keresés

Jakab hazudik Von der Leyen leveléről

Az alapításakor uniós zászlót égető Jobbik elnöke Ursula von der Leyennek magyaráz levélben a „melósok” pénzének ellopásáról, de a válasz tartalmáról ordasat csúsztat. Hogy is mondta Hofi Géza, mi kell a névtelen feljelentéshez? Ja, igen: toll, papír meg rosszindulat...

A Jobbik feljelenti Hollik Istvánt rémhírterjesztésért

A párt szerint az Orbán-kormány zaklató hazugságkampányt folytat, hogy elterelje a figyelmet a halálozási adatokról.

Gyurcsány hazugságmódszertana ma is irányadó

Most, hogy Gyurcsány kiadta az új jelszót, miszerint ő, a pártja és a hozzá kötődő baloldali ellenzék kifejezetten oltáspárti, s aki ennek az ellenkezőjét állítja, az lop, csal, hazudik s egyéb gazságokra is képes, újfent munkához látott Komáromi Zoltán, a Demokratikus Koalíció szinte legnagyobb egészségügyi hergelője.

Előkerült Gyurcsány Ferencről egy régi oktatófilm a hazugságmódjairól

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezető osztott meg közösségi oldalán egy videót, melyben az „őszödi böszme” azokat a tipikus hazugságmódokat sorolja fel, amelyeket a többi baloldali ellenzékkel közösen szívesen felhasznál.

Gyurcsány már volt Hugh Grant, most cserélne

A volt kormányfőnek arra is lenne ötlete, milyen filmet csinálna a NER-ről.

Nem az MTVA forgat filmet az őszödi beszédről

Az állami médiának semmi köze a Gyurcsány-filmhez.

Telex: Már forgatják az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról szóló filmet

A díszlet egy részét már felállították a Szabadság téren.

Nem igaz, hogy a nemzeti konzultáció miatt kéne kinyitni az iskolákat

Pedig ezt állította Orbán Viktor a pénteki interjújában.

Az EU rábólintott a keleti vakcinákra, Kerpel-Fronius pedig parkolópályára küldte magát

Baloldali hazugságban és hülyeségben gazdag nap volt a mai is.

Vergődnek már...

Gyurcsány és bandája kiabál, fenyeget, vagdalkozik. Nem is kell ennél több bizonyíték, már ők is tudják: elbukott a járványügyi védekezés ellen indított kampányuk, és ha az ország végre fellélegzik, ők mehetnek a levesbe... Most is, 2022-ben is. Csoda, ha hiénaként acsarkodnak?!

Orbán Viktor 200 hazugsága

Három évvel a legutóbbi gyűjtés után összejött még száz óriási hazugság Magyarország miniszterelnökétől.

Dunaújváros eredetileg Mohácson lett volna

Földrengésveszéllyel indokolták, hogy miért vonult el olyan sietősen a kombinátot építő több ezer munkás Mohácsról Dunapentelére, pedig mindenki tudta, hogy ez hazugság. A Jugoszlávia elleni háború miatt nem lett szocialista iparváros Mohácsból, ma már csak egy lakótelep őrzi a terv emlékét.

Hazugságon kapták, de túlélte a bizalmatlansági szavazást Mark Rutte

A történtek nagyban rontják Mark Rutte esélyeit arra, hogy negyedszer is ő lehet Hollandia kormányfője.

Édes kis hazugságok és bácsi maga nem mohácsi

FeGyőr eljátszotta nekünk szuper ügynököt, persze a stílus, a jó csaj, az Aston Martin a Walther PPK és a Martini is hiányoztak. Na de nem is baj, hiszen azok már a fehér felsőbbrendűség szimbólumai és az elég gáz, vagy nem? Nem. Szóval borostás kis barátunk poligráfra, azaz hazugságvizsgálóra köttette magát, hogy bebizonyítsa ő nem sorosbérenc, …

A Fidesz egyik alapítója szerint Orbán "már a saját hazugságaiba is belezavarodó, ön- és közveszélyes elme"

Kardos József, a Fidesz 37 alapítójának egyike a párt 33. születésnapján írt nyílt levelet Áder János köztársasági elnöknek.

Elvégezték a hazugságvizsgálatot Fekete-Győr Andráson

Arra a kérdésre is válaszolt, kapott-e valaha anyagi támogatást Soros Györgytől.

Elvégezték a hazugságvizsgálatot Fekete-Győr Andráson

Többek között azt kérdezték meg tőle, hogy fogadott-e el pénzt Soros Györgytől.

Kocsis Máté Gyurcsánynénak: Brüsszel a hibás

Dobrev Klárának még a vakító tények ellenére is sikerült a miniszterelnököt hazugsággal vádolnia, csak hogy politikai hasznot húzhasson a járványhelyzetből.

Megcáfolta a Gyurcsány-párti polgármesterek hazugságait az Országos Oltási Munkacsoport

Egyúttal megdöbbenését fejezik ki, hogy „az oltásellenes baloldal mást se csinál, mint hazudik és álhíreket terjeszt az oltással kapcsolatban”.

Simán hazugságnak nevezte az ózdi kórházigazgató beszámolóját a kórházfőigazgatóság

Bélteczki János egyebek mellett arról beszélt,, hogy azokra a felvételekre lehetne asszociálni az ózdi kórház láttán jelenleg, mint amilyenek tavaly Olaszországban készültek.

Kórházi főigazgatóság: hazugság, hogy az ózdi kórházban olaszországi állapotok vannak

Az OKFŐ szerint nincs túlterheltség az ózdi intézményben.

Vadai leházmesterezte Kövér Lászlót

Megvallom őszintén, nem vettem rossz néven, hogy Kövér László házelnök egyhavi fizetésnyi összegre, pontosan 2 millió 058 ezer 360 forintra büntette Vadai Ágnest, a DK alelnökét, miután minősíthetetlenül viselkedett Dömötör Csaba államtitkár felszólalására adott válasza közben. Kövér László házelnök figyelmeztette, majd a teremből is kiküldte, de Vadai ennek sem tett eleget.

Műemlékvédelem helyett történelemhamisítás folyik

„Mondják, hogy egy hegedűben benne van az összes dallam, amit valaha játszottak rajta. Valahogy az épületekkel is ez a helyzet.” Csomay Zsófia építész vitaindítója a Telexen a műemlékvédelem gyászos helyzetéről, építészeti hazugságokról.

Lakatos Márk jutalmat akar

Ha az ember elolvas valami liberális szónoklatot, valami haladó szellemű agymenést az egyenlőséggel, a függetlenséggel, a toleranciával, és hasonló hazugságokkal kapcsolatban – ezek nyilvánvaló hazugságok, amiket a gyakorlatban elsősorban ők nem tartanak be –, akkor ezekben visszatérő elem az un. elfogadás. Valamit el kell fogadni, hogy az olyan. Nem kéne megváltoztatni. Meg tolerálni kéne. Mármint …

Gyurcsányékból ma is áradt a gonoszság

Amikor a Gyurcsány vezette Demokratikus Koalíció napi krónikájának lapjait nyálazza az ember, joggal gondol az Úrra Babits Jónás könyvében, aki a következő szavakkal küldte el Jónást Ninivébe: „Kelj fel és menj Ninivébe, kiálts a Város ellen! Nagy ott a baj, megáradt a gonoszság: szennyes habjai szent lábamat mossák.”

Újra hazudott Brüsszel a vakcinaszerződésekről

Hazugság hazugság hátán.

Hazugságvizsgálóra köti magát Fekete-Győr András

A Momentum elnöke ígérete szerint poligráffal fog válaszolni a kommentelői kérdésekre.

Fekete-Győr András hazugságvizsgálóra kötné magát

Hogy kiderüljön, ő is olyan politikus-e, aki „hablatyol, mellébeszél, terel és hazudik”.

Fekete-Győr azt ígéri, hazugságvizsgálóra köti magát és kérdésekre fog válaszolni

Szerinte most kiderül, hogy ő is hazudós, hablatyolós, mellébeszélős, terelős politikus-e.

Hazugságvizsgálóra kötve árulja el a Momentum elnöke, bérence-e Sorosnak

Fekete-Győr András azt is elmondja, hogy a francia barátnője csinálta-e meg a Nolimpiát – feltéve, ha megkérdezik tőle a Facebookon.

Brüsszel bevallotta, valóban a Bizottság szerződött a gyártókkal

Portálunk tegnap beszámolt róla, hogy az Európai Bizottság brüsszeli szóvivője letagadta a vakcinaszerződéseket és azt állította, nem Brüsszel, hanem a tagállamok szerződtek. Ómolnár Miklós megszerezte a dokumentumokat és lebuktatta a hazugságot. Erre reagált az Európai Bizottság közleménye, amit a telex.hu publikált.   Előbb azonban nézzük meg Ómolnár Miklós videóját, hogy lássuk pontosan, miről is van …

Brüsszeli magyarázkodás

Portálunk tegnap beszámolt róla, hogy az Európai Bizottság brüsszeli szóvivője letagadta a vakcinaszerződéseket és azt állította, nem Brüsszel, hanem a tagállamok szerződtek. Ómolnár Miklós megszerezte a dokumentumokat és lebuktatta a hazugságot. Erre reagált az Európai Bizottság közleménye, amit a telex.hu publikált.   Előbb azonban nézzük meg Ómolnár Miklós videóját, hogy lássuk pontosan, miről is van …

Lelepleződött a brüsszeli bürokrácia hazugsága a vakcinaszerződésekről

A borsonline.hu beszámolója szerint miután a brüsszeli szóvivő letagadta a vakcinaszerződéseket és azt állította, nem Brüsszel, hanem a tagállamok szerződtek, Ómolnár Miklós megszerezte a dokumentumokat és lebuktatta a hazugságot.

Ezúttal az Országos Mentőszolgálatnak kellett helyretennie a hazudozó Hadházyt

Felszólítjuk Hadházy Ákost, hogy fejezze be a rémhírkeltést, és ne akadályozza a mentők munkáját! Hadházy Ákos politikus ma a nyilvánosság előtt egy fényképre hivatkozva hazugsággal vádolta meg a mentőket – írja az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) a közösségi oldalán.

Az Egészségügyi szakdolgozói kamara szerint kimondható, hogy a kórházak túl vannak terhelve

Gulyás Gergely szerint viszont ez hazugság.

Gyurcsány Ferenc: Orbán hülyének néz mindenkit

Reagált az ellenzék a kormányfői interjúra.

Az álhírgyáros Kálmán Olgát még Háry János is lepipálja

A hét nagyot mondó derbijén Kálmán Olga, a Demokratikus koalíció elnökségi tagja, az egykor magát függetlennek valló újságíró külön versenyszámmal lépett a porondra.

Beteges hazudozó, szerencsétlenkedő, hőbörgő – reagált az ellenzék Orbán vasárnapi interjújára

A szocialisták szerint egyértelmű hazugság a baloldal oltásellenessége, a Jobbik pedig azt kérdezi, miért akart nyitásról konzultálni Orbán, ha most azt állítja, már novemberben látta, hogy baj lesz.

Gyurcsány, mint varangyos béka csúszna le a választói torkán

Most, hogy Niedermüller Péter, a DK erzsébetvárosi polgármestere bejelentette a tutit, hogy ők nagyon is pártolják a migránsok befogadását és támogatását, az aktus kitűnő alkalmat kínál arra, hogy a Demokratikus Koalíció=Gyurcsány Ferenc kettős beszédre épülő folyamatos hazugságaira ismételten rávilágítsunk.

Csernus Imre: A minden rendben lesz, az hazugság

A pszichiáter szerint az elmúlt évvel járó görcsös feszültséget nem fogjuk feldolgozni az oltással, a tényleges megoldáshoz ugyanis másra van szükség: arra, hogy elfogadjuk az elmúlást. Interjú Csernus Imrével.

Politico: Magyarország utolsó az EU-ban a beadott vakcinák arányában

Kovács Zoltán szerint ez álhír és hazugság.

Moderna-ügy: Gulyás Gergely csúsztat, amikor hazugsággal vádolja az EU-t

A miniszter szerint gyűlöletkampány folyik a kormány ellen, de ő maga igazolta az általa kikért állításokat. Közben azt állította, az EU hazudott, de a jelek szerint éppen ő nem bontotta ki az igazság minden részletét. Pedig abban, hogy miért rendeltünk kevesebb Moderna-vakcinát, még igaza is lehetne.

Egy 13 éves diák hazugsága után fejezték le a párizsi történelemtanárt

Bevallotta a rendőrségen a diák, ott sem volt azon az órán, amikor a Mohamed-karikatúrákról volt szó.

Most derült ki, hogy egy tanítványa hazugsága miatt fejezték le a francia tanárt

A diáklány nem merte bevallani otthon, hogy a sok hiányzása miatt zárták ki két napra, ezért azt hazudta, hogy azért kapott büntetést, mert felszólalt Mohamed gyalázása ellen.

Kibic

A napi új fertőzöttek száma drámaian emelkedik. Kedden még 2764, szerdán már 4711, mára 6248-ra nőtt. A kormány szigorít.

Gyurcsányék megint magukat buktatták le, nem Orbánt

A Gyurcsány-koalíció múlt héten kezdődött vakcinakommandóját hallgatva a mai parlamenti ülésig bezárólag egy mesebeli történet jutott eszembe. Ebben arról van szó, hogy a kisfiú látott egy tehenet a háztetőn feküdni, amely közben elégedetten kérődzött. Szúnyog repdesett körülötte, amely akkora volt, mint egy ló.

Fikciós nagyjátékfilm készülhet az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról

800 millióból foroghat politikai krimi A hazugság ára címmel, de a filmterv körül nagy a titkolózás.

800 millióból foroghat politikai krimi az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról

Nemzetközi stábot ígérnek, de a filmtervet egyelőre nagy titkolózás övezi.

Kásler hazugságnak nevezte, hogy ő tiltotta meg a Covid-osztály orvosainak fotózását

Védőruhára ragasztható portrékat készítettek volna a Dél-pesti Centrumkórház orvosairól, hogy a betegek is láthassák, kik kezelik őket, de a fotózást végül lemondta a kórház.

Kásler szerint hazugság, hogy telefonon állíttatta le a Dél-pesti Centrumkórház dolgozóinak lefényképezését

A miniszter tömören reagált Facebookon arra, hogy a betegek életét jobbá tévő projektet tiltatott le indoklás nélkül.