Hírkereső

Keresés

Karácsony Gergely: Nekem ilyen hiperpasszív angoltudásom van

Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje azt ígérte, ha megválasztják, angolul fog nemzetközi sajtótájékoztatót tartani. Gyurcsány pedig Dobrev Klára drámaian széles nyelvtudásáról beszélt az ATV-ben.

Gyurcsány Ferenc: Drámaian széles nyelvtudása van Dobrev Klárának

Akkora az Orbán-ellenes hangulat a DK-elnök szerint, hogy a jelenlegi kormányfőt bárki le tudná váltani az ellenzéki jelöltek közül.

Napirend előtt szólalnak fel az ellenzéki képviselők, mindenre Gyurcsány a válasz a kormány részéről

Gyurcsány szerint a jövőt lopják el Orbánék, Tordai szerint Karácsony nyerni fog, Orbán Balázs és Rétvári szerint Gyurcsány a karmester.

Gyurcsány: Dobrevével megegyező programot mutatott be Karácsony

A politikában nincs szerzői jog - kommentálta a DK elnöke Karácsony Gergely tegnapi programismertetését.

Sosem volt még ennyire szoros a verseny a lájkbajnokságban

És úgy néz ki, ez még csak a vihar előtti csend. Emlékeznek még a régi szép időkre, amikor nem Karácsony gyurcsánysága és angoltudása volt a legfontosabb téma a magyar politikában? Kerti kapálás háborús metaforába ágyazva, Fudan egyetem és klozetkommunisták a lájkbajnokság eddigi legfurább fordulójában.

Gyurcsány: Karácsony programja egyezik a mi programunkkal

De a politikában nincs szerzői jog.

Gyurcsány hallgatásával elismerte Orbán Viktor igazát

Csodálkozva olvasom Gyurcsány bejegyzéseit a közösségi oldalán, amelyekben nem válaszol Orbán Viktornak, így hallgatásával elismeri a kormányfő igazát.

Gyurcsány Ferenc: Karácsony Gergely a DK programjával megegyezőt mutatott be tegnap

Az elnök szerint ez nem gond, sőt, máris egy közös siker.

Gyurcsány egyáltalán nem bánná, ha ez a választás is róla szólna

A Fidesz az Apple, az MSZP a Dunai Vasmű - hirdette meg tíz éve Gyurcsány Ferenc, és azóta is ennek szellemében vezeti saját pártját. A bukott miniszterelnök újraépítette magát, és a felszínen tudott maradni, ebben pedig a Fidesznek is sok munkája van. A DK útja a megalakulástól Dobrev Klára elindításáig.

Önmagától meghatódva jelentette be miniszterelnökjelölt-jelölti indulását Karácsony

Az is kiderült, hogy a Városházán már régóta alkalmazza új mozgalmának nevét, 99 százalék ugyanis Gyurcsány embereinek aránya, ő a maradék 1.

Gyurcsányt még a vörösterror gondolata sem tartotta vissza

Nem lep meg, hogy Gyurcsány Ferenc azonnal mögé állt egy publicista akár polgárháborút is kirobbantani képes gondolatának, amikor a DK-hoz közel álló portál, a Nyugati fény lehozta Tóta W. Árpád cikkének javát, amelyben a szerző arról írt: „fel kell függeszteni a jogállamot, lesz pár hónap vörösterror, aztán utána átöltözünk.”

A magyarok kétharmada nem szeretné miniszterelnöki pozícióban látni Karácsonyt

A magyar felnőtt társadalom 42 százaléka szerint a baloldali előválasztás végeredményét már előre ki lehetne hirdetni, és csupán a válaszadók 30 százaléka mondta azt, hogy valós versenyről van szó – derül ki az Alapjogokért Központ aktuális közvélemény-kutatásából.

Hollik: A Gyurcsány-show újabb állomása Karácsony Gergely indulása

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az előválasztás végső győztese a DK elnöke lesz.

Tagadja az Emmi, hogy kórházak bezárását tervezik

A minisztérium szerint csak a tisztánlátás végett küldték ki a szokásos évi körlevelet. A kórházbezárás különben is Gyurcsány programja volt.

Örül Karácsony Gergely indulásának az ellenzék, a DK még nem reagált

Míg sorra érkeznek az ellenzéki reakciók, egyelőre Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára sem szólalt meg az ügyben.

Karácsony a Gyurcsány-showban!

Elérkeztünk a Gyurcsány-show újabb állomásához – közölte Hollik István Facebook bejegyzésében.

A Fidesz reakciója Karácsonyra: Gyurcsány, Gyurcsány és Gyurcsány

Spoiler alert: ez a cikk a címmel együtt 1857 karakter, és 12-szer szerepel benne Gyurcsány Ferenc neve.

Hemzsegnek Gyurcsány emberei a városházán

A letűnt korok bukott emberei szépen visszaszivárogtak a kulcspozíciókba Karácsony Gergely főpolgármester irányítása alatt. Gyurcsány legnagyobb örömére.

Milyen miniszterelnökjelölt lenne az, aki...

...nem sok mindent tud felmutatni azon túl, hogy Gyurcsány embere?!

Karácsony elfelejtett beszámolni Soros 1,7 millió dolláros támogatásáról

Nem véletlen, hogy a főpolgármester tavaly erőteljesen szorgalmazta a tesztelést, Soros György támogatásának hála ugyanis százmilliós tételeket költött Covid-tesztekre, természetesen a baloldalhoz köthető cégek javára.

Közel az ötmillió beoltott, Karácsony tovább halasztja a várva várt bejelentést

Már Oroszországban is megjelent a koronavírus indiai mutációja, a családi értékek mentén ült össze a V4 koalíció, megkezdődött a 16-18 évesek oltása és még több vakcinaszállítmány érkezik hazánkba.

Folytatják a gyurcsányisták az oltásellenességet, Hollandiát pedig térde kényszerítheti a migráció

Felmérés szerint jelenleg még kétmillió magyar kívánja magát beoltani, miközben már most 44 százalék fölött van hazánk átoltottsága, a gyurcsányisták ennek ellenére továbbra is vakcinaellenesek, míg a hollandok az iszlámmal küzdenek.

Dobrev a Telexnek sem válaszolt Altus-ügyben, mondjuk nem is nagyon kérdezték

Elérkezett a pillanat, hogy Dobrev Klára interjút adott a Telexnek. A magát rendszeresen „függetlenobjektívnak” kikiáltó portálnak sikerült a kérdéseivel gyerekkorom együgyű sztármagazinját felidéznie, épp csak azt nem kérdezték meg Gyurcsánynétól, hogy mi a kedvenc étele. Cserébe azonban sikerült ismét bebizonyítaniuk a baloldal iránti részrehajlásukat.

Hiller István: Nem valószínű, hogy a Fidesz gratulációval veszi tudomásul demokratikus vereségét

Legyen felcsúti per? Polt marad? Lesz még szemkilövetés? A balosság összefér a hazafisággal? Mindenki Gyurcsány embere? Kell még az MSZP? Mi értelme felülni az Országgyűlés elnöki pulpitusára? Nagyint

Dobrev: Lassan mondom, hogy Orbán is megértse, nem leszünk kínai gyarmat

Gyurcsány feleségét a DK-ban már régóta kapacitálták, most látta elérkezettnek az időt a szerepvállalásra.

Dobrev Klára: Nincs Gyurcsány-kérdés, Orbán-kérdés van

Az ország első női miniszterelnöke lenne, győzelemre készül. Szerinte Orbán miatt emberek haltak meg a járványban, 2022-re pedig leegyszerűsödött a kérdés: diktatúra vagy demokrácia. Interjú Dobrev Klárával, a DK miniszterelnök-jelöltjével.

Gyurcsány Brutus nyomában

Antonius gyászbeszéde érződik Gyurcsány Európa-napi bejegyzésében a közösségi oldalán.

A sárga irigység és a milliárdos Gyurcsány

Láttak már sárga irigységtől (SI) sugárzó milliárdost? Nem? Nagy újdonságot nem fognak olvasni: a határon túli magyarokkal szemben mindig is ellenséges Gyurcsány Ferenc arcát lehet szemügyre venni az SI-faktor fényében legutóbbi Facebook-bejegyzésében.

A történelem főutcája helyett brüsszeli sikátor

Amikor Gyurcsányné vissza akarja vinni hazánkat a történelem főutcájára, akkor az ember már megretten. Úgy érzi ugyanis, olyan jó helyen állunk, hogy sehova nem kell bennünket vinni innen. Az emberek gyarapodnak, az ország fejlődik, s ha még ezt a járványt is mielőbb le tudjuk győzni, akkor újra olyan országban élhetünk, amilyenről a szovjet megszállás idején csak álmodozhattunk.

Adatbázis-építésbe kezdtek Gyurcsányék

Kampányüzemmódba kapcsolt, egyúttal adatbázis-építésbe kezdett a DK, miután hivatalossá vált, hogy Dobrev Klára a párt miniszterelnök-jelöltje – írja a Magyar Nemzet csütörtökön.

Jakab ismét szót fogadott a Böszmének, kezd összeállni az all-in koalíció

A Jobbik mindig paprikás „krumplija” beállt a Párbeszédes Szabó Tímea mögé, így előfordulhat, hogy együtt „párüvöltenek” majd a Parlamentben, de az tuti, hogy a választáson együtt taktikáznak. Jakab Péter tehát ismét szót fogadott Gyurcsánynak, és a hatalomért cserébe beállt segíteni a párbeszédes politikus kampányába. Georg Spöttle ma írt az All in koalícióról, All in koalíció, …

Francba az elvekkel: Jakabék is beálltak Szabó Tímea mögé

Jakab ismét szót fogadott Gyurcsánynak, és a hatalomért cserébe beállt segíteni a párbeszédes politikus kampányába.

Dobrev Klára megint hazudott

A Legfőbb Ügyészség közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy Dobrev szerdai bejegyzése egyáltalán nem igaz.

All in koalíció, avagy hej, te bunkócska, te drága

A baloldal leült a politikai pókerasztalhoz, és bedobta, hogy all in, azaz feltettek mindent egy lapra. Ám mondhatnák egy valóságshow szlogenjét is, hogy „itt a lét a tét”, és valóban mindent beleadnak ebbe az utolsó harcba. Vasárnap pátoszosan bejelentették Gyurcsányné indulását, mintha egy vörös Vénusz születése lett volna, csak hát, na, ja… Jakab Péter …

Gyurcsányné ott folytatná, ahol a férje abbahagyta: adót emelne

Dobrev a kádári kommunista elitben szocializálódott, és ugyanolyan világot hozna vissza, mint ami Gyurcsány ideje alatt volt – mondta Deák Dániel, a XXI. század vezető elemzője.

Dobrev a népi demokrácia kukaca Gyurcsány horgán

Fölkerült a negyedik kukac is Gyurcsány Ferenc horgai hegyére. Immár Dobrev Klára is ott izeg-mozog a többi ismert miniszterelnök-jelölttel a nagy ho-ho-horgász botjai végén, hogy a főpecás minél több halat/választót tudjon rajtuk keresztül a hálójába emelni.

Hollik István: Az egész előválasztásosdi egy nagy színjáték

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az ellenzék miniszterelnök-jelöltje úgyis csak egy „báb lesz” Gyurcsány Ferenc kezében.

Dobrev Klára esélyei vegyesek

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője Facebook-oldalán aláhúzta: nem okozott meglepetést a mai bejelentés, várható volt, hogy taktikai okokból a saját feleségét, Dobrev Klárát fogja indítani Gyurcsány Ferenc a baloldali előválasztáson miniszterelnök-jelöltként.

Hollik István lerántotta a leplet "az előválasztásnak csúfolt színjátékról"

Miután a Demokratikus Koalíció bejelentette, hogy hivatalosan is Dobrev Klára lesz a párt miniszterelnök-jelöltje, Hollik István elmondta, Gyurcsány kezében futnak össze a szálak.

Fidesz: Gyurcsány Ferenc rég megírta a baloldali előválasztás forgatókönyvét

Az előválasztásnak csúfolt színjáték„ forgatókönyvét a baloldali választók ugyan nem ismerik, de Gyurcsány Ferenc azt már rég megírta – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatban.

Gyurcsányt sejti Dobrev mögött a Fidesz

Hollik István kommunikációs igazgató egy szempillantás alatt leplezte le a volt miniszterelnök ármánykodását.

Bejelentette a DK, hogy kit jelölnek miniszterelnöknek

Dobrev Klárát, a párt EP-képviselőjét és Gyurcsány Ferenc feleségét nevete meg a Demokratikus Koalíció a párt miniszterelnök-jelöltjének. Egy Dobrev-Jakab-Karácsony küzdelem a legvalószínűbb jelen állás szerint. Bár Karácsony Gergely egyelőre még hallgat.

Hazugságon kapott Gyurcsány-ügyvéd, lelepleződött Soros-hálózat, Svédország mint „mintademokrácia”

De ami a leglényegesebb: elérte Magyarország a 4 000 000 beoltottat, mellyel szombat reggeltől újabb lazítások lépnek életbe, leginkább a védettségi igazolványosok számára.

Gyurcsánynak Dobrev, az egyik legelutasítottabb magyar politikus kell

Vasárnap a DK hivatalosan is bejelentheti, hogy Dobrev Klára, Gyurcsány felesége lesz a miniszterelnök-jelöltjük. Legalábbis erre lehet következtetni abból a párt Facebook-oldalán megjelenő nyálas reklámzuhatagból, amelyeken a párt ismert emberei arról áradoznak, hogy Dobrevnél jobb miniszterelnök jelöltet nem hordott hátán a föld.

Az ég kék, a fű zöld, Czeglédy Csaba megint hazudott

Gyurcsány „böszme” Ferenc korábbi ügyvédjét zsarolás bűntettével és kilenc rendbeli bűnsegédként elkövetett vétséggel vádolja az ügyészség. Ráadásul, most megint hazugságon kapták.

Vasárnap mutatja be miniszterelnök-jelöltjét a DK

Vasárnap 15 órakor Facebookon fogja bemutatni a Demokratikus Koalíció, kit indítanak az őszre ígért ellenzéki előválasztáson miniszterelnök-jelöltként.

Erőszakos eszközöket is bevetne a kormány megbuktatása érdekében Márki-Zay Péter

Elindult a már régóta előre kikövezett gyurcsányi úton a keresztény hitére oly büszke, magát függetlennek maszkírozni próbáló hódmezővásárhelyi polgármester.

Gurcsány: Gané emberek vagytok

Elgurult az istállótrágya.

Gyurcsányt otthon várta a terasz, Karácsony nem büszke, inkább aggódik

Így reagáltak vasárnap az ellenzéki politikusok a szombati terasznyitásra. A kormánypártiak úgy tűnik, továbbra is lelkesen teraszoznak a Facebookon.

Gyurcsány is beszált a politikai teraszbajnokságba

A DK vezetője magányosan ül egy kerti bútoron.