Hírkereső

Keresés

Varga Judit: a magyar jogállamiság becsületét Stockholmban is megvédjük!

„A jogállamisági eljárások jogi köntösbe bujtatott politikai boszorkányüldözések, amelyek legújabb ékes példája az a támadássorozat, amelyet a gyermekvédelmi törvény elfogadása miatt indítottak hazánkkal szemben” – fogalmazott Varga Judit igazságügyi miniszter hétfőn Stockholmban.

Tovább folytatódik a brüsszeli nyomásgyakorlás a gyermekvédelmi törvény miatt

Folytatódik a brüsszeli nyomásgyakorlás; a LIBE-bizottság látogatása után a brüsszeli bürokrácia Magyarországra küldi Didier Reynders jogérvényesülésért felelős biztost – közölte Varga Judit igazságügyi miniszter szerdán a Facebook-oldalán.

Kirakattal tiltakoznak a magyar gyermekvédelmi törvény ellen Németországban

Finoman szólva nem értenek egyet a magyar gyermekvédelmi törvénnyel.

Orbán Viktor: Ne hagyjuk, hogy Brüsszel döntsön a gyermekeinkről!

A kormányfő a Facebook-oldalán tett közzé egy képet.

Adjátok vissza a szivárványt a gyerekeknek!

Az iskolakezdéssel a baloldal már betámadta a biológiatankönyvet, de ahogy várható volt, a hangulatkeltést nem hagyták abba. Aki elolvasta a pedofilellenes gyermekvédelmi törvényt, annak világos, hogy a törvény a gyerekeket védi többek között az öncélú szexuális tartalmaktól azzal, hogy korhatárosak lettek az ilyen filmek vagy fel kell tüntetni egy mesekönyvön, hogy az LMBTQ ideológiát tartalmaz. …

Soros György álcivil szervezetei nem tudnak leállni az LMBTQ-propagandával

A Soros György által finanszírozott szervezetek magyarellenes hazugságkampányuk keretében hol a migráció elutasítása, hol a gyermekvédelmi törvény miatt támadnak minket.

A kormány jogszabálya miatt akár a Bibliát is csak lefóliázva lehet majd árulni a könyvkiadók egyesülete szerint

Ugyanis ebben is akadnak ha szexualitást, de akár a homoszexualitást is megjelenítő részek.

A gyermekvédelmi népszavazás szerves része az európai demokratikus hagyományoknak

A kormánynak a gyermekvédelmi törvényről szóló népszavazási kezdeményezése messzemenőkig illeszkedik az európai demokratikus jogállamok hagyományaiba és gyakorlatába.

Megjelent a gyermekvédelmi törvény végrehajtási rendelete

A Magyarország ellen irányuló intenzív nyomásgyakorlás ellenére a kormány álláspontja változatlan: a magyar gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga – közölte pénteken a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) az MTI-vel.

A kiskorúakat nevelők nagy része nem ért egyet az LMBTQ-propagandával

A Társadalomkutató közvélemény-kutatásából kiderült, hogy a 18 év alatti gyermeket nevelő szülők és nagyszülők 71 százaléka ért egyet a kormány gyermekvédelmi törvényének azon passzusával, amely az LMBTQ népszerűsítését tiltaná a gyerekek körében.

A nemzeti konzultációt promózza Orbán, ő is kitöltötte

A miniszterelnök is megválaszolta a legújabb nemzeti konzultáció kérdéseit, és másokat is erre kért.

Vettel szivárványos üzenetet küldött a Hungaroringről

„Same love” feliratú, szivárványos pólóban és maszkban jelent meg Sebastian Vettel a Magyar Nagydíjon.

Szexmunkásokért kiálló Pride-zászló, amerikait kergető magyar ezüstérmes, nácit támogató DK

Nagy öröm, hogy már a románok is tervezik bevezetni a saját gyermekvédelmi törvényüket. Vajon őket is megszólja a Hamilton-Vettel szivárványos duó?

Kocsis Máté: Jókor húztunk akadályt az LMBTQ-propaganda elé

A gyermekvédelem területén van tennivaló bőven, a pedofilok kapcsán sincs még lezárva a vita a kémiai semlegesítésről – mondta a Fidesz frakcióvezetője a Mandinernek.

Gy. Németh nem őzike, de hogy ő...-zike-e?, az mindjárt kiderül

Azt, hogy Gy. Németh Erzsébet DK-s főpolgármester-helyettes nem őzike, azt azóta tudjuk, mióta ismerjük. Ám azt, hogy ő... ő... ő... ő... ő...-zik-e, azt csak ma reggel tudhattuk meg, az ATV-ből.

Elfogadhatatlan az Európai Parlament hozzáállása a pedofíliához

A gyermekbántalmazás elleni harc egyik nagy alakja szerint az Európai Parlament nem tartja szem előtt a gyermekek védelmét.

Egy nemzetközi lobbihálózat áll a gyermekvédelmi törvény elleni támadás mögött

A gyermekvédelmi törvényről és a liberális mainstream kirekesztéséről beszélt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth Rádióban.

Gyerekekkel akart vonulni a Pride-on a  Labrisz Leszbikus Egyesület

Egyedül az új törvény miatt, nem vonulhatott gyermekekkel a Pride-on a leszbikus egyesület.

Miközben népszavazás jön a gyermekvédelmi törvényről, a KESMA megyei lapjai bikinis kiskorúakról közölnek képeket

A képeken a „tündérszépeknek” nevezett lányok bikiniben, vagy lengébb öltözetekben vannak.

A kormány népszavazásának eredménytelensége borítékolható, de úgysem ez számít

Szinte kizárt, hogy a “gyermekvédelmi” népszavazás érvényes és eredményes legyen, de az “ötnemes” referendum sikerében meglepő módon nem is érdekelt a kormány és a Fidesz, ezt Orbán Viktor is elismerte. A politikai céljuknak éppen megfelel, ha a téma elvonja a figyelmet a megfigyelési botrányról, jól jön a Brüsszel elleni “szabadságharchoz”, az ellenzék revorverezéséhez. Ez azonban közpénz-milliárdokba kerül.

Uniós ügyekért felelős francia államtitkár: Párizs aggódik a magyar "gyermekvédelmi" népszavazás miatt

Clément Beaune szerint a népszavazás hangszerelése káros és problematikus.

Franciaország aggódik a magyar "gyermekvédelmi törvény" miatt

Nem tetszik nekik a témák összemosása és hangszerelése.

Orbán Viktor: Óriási nyomás alá helyeztek bennünket

Zsarolnak, fenyegetőznek, kötelezettségszegési eljárást indítanak, késleltetik a nekünk járó pénzek kifizetését – sorolta a magyar miniszterelnök azokat az eszközöket, amiket bevetnek azért, hogy a kormány megváltoztassa a gyermekvédelmi törvényt.

Kijavította a PDSZ Orbán népszavazási kérdéseit

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint a miniszterelnök kérdései csupán arra szolgálnak, hogy eltereljék a kínos ügyekről a figyelmet.

Orbán: Létrehozzuk a magyar helyreállítási alapot

Orbán többször is elmondta reggeli rádióinterjújában, hogy Brüsszel a gyermekvédelmi törvény miatt zsarolja Magyarországot.

Orbán: Létrehozzuk a magyar helyreállítási alapot

Orbán többször is elmondta reggeli rádióinterjújában, hogy Brüsszel a gyermekvédelmi törvény miatt zsarolja Magyarországot. A Pegasus-botrányról egyetlen mondat hangzott el.

Szijjártó: Folyamatos támadás alatt állunk

A magyar kormány folyamatos támadás alatt áll Brüsszelből, bármilyen döntést hoz, az európai intézmények megtalálják a módját, hogy nyomást gyakoroljanak – mondta a magyar külgazdasági és külügyminiszter a BBC Hard Talk című műsorában csütörtökön.

Gulyás: A népszavazás alkalmas arra, hogy megerősítse Magyarország pozícióit

Brüsszel egyértelműen megtámadta Magyarországot, ennek egyedüli oka a gyermekvédelmi törvény volt. A helyreállítási alapban már megegyeztünk, de Brüsszel ezt újranyitotta – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.

Olaszországban petíciót indítottak a magyar gyermekvédelmi törvény mellett

Bár az Olasz miniszterelnök, Mario Draghi is egyike volt azoknak akik aggodalmukat fejezték ki a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban, azonban nem mindenki ért ezzel egyet. Toni Brandi az olasz Pro Famiglia e Vita (Az Életért és Családért) civilszervezet vezetője petíciót indított a gyermekvédelmi törvény mellett.

Forrásokat vonna el az EU gyermekvédelmi törvény miatt, népszavazást kezdeményez a kormány

A baloldal a népszavazást támadja, félszáz szabadstrand várja a nyaralókat a Balatonnál.

Jogtalanul vonna el forrásokat az EU a gyermekvédelmi törvény miatt

A gyermekvédelemtől a jogállamiságig: az Európai Bizottság erősödő nyomásgyakorlása hazánkkal szemben címmel tartott szerdán workshopot az Alapjogokért Központ. Az eseményen Szánthó Miklós igazgató és Kovács Attila projektvezető többek között a gyermekvédelmi népszavazásról és a 2021-es jogállamisági jelentésről beszélt.

Okafogyott kérdésekkel rakta tele a kormány a “gyermekvédelmi” népszavazást

Tegyél fel jogilag bármennyire is felesleges vagy értelmezhetetlen kérdéseket, nem az eredmény, hanem a folyamatból kiaknázható politikai haszon a lényeg – mintha ezt a receptet követné Orbán Viktor a “gyermekvédelmi” referendummal, aminek a gyermekvédelemhez kevés köze van.

Támogatja a gyermekvédelmi népszavazást az Alapjogokért Központ is

A központ mindenkit arra buzdít, hogy a gyermekek érdekeit tekintse elsődlegesnek, és szavazzon nemmel, utasítsa el a genderideológiát.

Orbán Viktor: Ötkérdéses népszavazást kezdeményez a kormány

A gyermekvédelmi törvények miatt.

Schiffer András: Az Unió átléphet olyan területre is, ahol nincsen keresnivalója

A volt országgyűlési képviselő nyilatkozott a 168.hu-nak a múlthéten elindult kötelezettségszegési eljárásról.

Brüsszel szerint a szülők jogát felülírja az LMBTQ-propaganda

Brüsszel szerint a szülők gyermekeik nevelésére vonatkozó kizárólagos jogát felülírja az „LMBTQ-propagandával” foglalkozó nemzetközi szervezetek érdeke – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez hétfőn eljuttatott videóüzenetében.

Lebuktak: az fáj nekik, hogy nem mehetnek be az LMBTQ-aktivisták az iskolákba

Az Európai Bizottság a Varga Judit igazságügyi miniszternek címzett felszólító levélben jogsértőnek nevezte, hogy az oktatás keretében nem népszerűsíthetőek a nem megváltoztatását vagy a homoszexualitást bemutató tartalmak. A tárcavezető szerint kibújt a szög a zsákból – írta meg a Magyar Nemzet.

Két kötelezettségszegési eljárással is támadja Magyarországot az EU

Az Európai Bizottság a mai nappal két kötelezettség szegési eljárást is indított Magyarországgal szemben. A gyermekvédelmi törvény is az EU célkeresztjébe került.

Két kötelezettségszegési eljárással is támadja hazánkat az Európai Bizottság

A gyermekvédelmi törvény is az EU célkeresztjébe került.

Nyilatkozott „Jakab rémálma”, a külügyminiszter pedig helyretette a CNN riporterét

Megszólalt a „Valódi Melós”, azaz Kovács Gyula, akit a Jobbik elnöke korábban feljelentéssel fenyegetett. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter miniszter pedig eligazította az álhír hívők egyik hírvivőjét a CNN-nél, aki hetet-havat összehordott a gyermekvédelmi törvényről.

A gyermekvédelmi törvény miatt késleltetik a helyreállítási alap jóváhagyását

Ki akarják kényszeríteni, hogy beengedjük a szexuális propagandát a gyermekeink közé. Most ezért húzódik a csomag elfogadása – írta Varga Judit a Facebook-oldalán.

A gyermekvédelmi törvényről beszélt a CNN-nek a külügyminiszter

Hamis hír, hogy az egyes rendelkezései miatt sokak által bírált magyar gyermekvédelmi törvény összemosná a pedofíliát és a homoszexualitást – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a CNN hírtelevíziónak adott interjújában.

Varga Judit: az EB azt akarja, hogy az óvodákba és iskolákba engedjük be az LMBTQ-szervezeteket

Varga Judit igazságügyi miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában leszögezte: Magyarország ezt nem akarja. „Itt eltaláltunk egy ideget”, és noha semmiféle európai normát nem sért a gyermekvédelmi törvény, ez fáj az EB-nek és az EP-nek – tette hozzá.

A cseh kormányfő továbbra is kiáll a gyermekvédelmi törvény mellett

Utólagosan sem akarja aláírni Andrej Babis cseh kormányfő az EU vezetői által készített felhívást a magyar törvénnyel szemben.

A Fehér Ház visszavonná az amerikai gyermekvédelmi törvényeket

A Fehér Ház tisztviselői ma egy olyan rendezvényt szerveznek, amelynek fő célja, hogy minden olyan törvényjavaslattal szemben panaszt tegyenek, amely szerintük diszkriminálja a transznemű fiatalokat.

A Magyarországot ostorozó holland miniszterelnök már legalizálta volna a pedofíliát

Mark Rutte a múlt héten keményen támadta a Magyarországon nemrég elfogadott gyermekvédelmi törvényt. Most azonban kiderült, hogy korábban már a pedofíliát és a zoofíliát is legalizáltatta volna.