Hírkereső

Keresés

Navalnij a Kreml torkán akadt

A Berlini Páciens. Az Illető. Az Ön Által Említett Személy – a Kreml felől csak így hívják az Embert, Akinek Putyin Sosem Ejti Ki A Nevét. Már ez is elég ahhoz, hogy Alekszej Navalnij az orosz ellenzék elsőszámú vezetője legyen – főleg azután, hogy novicsokos mérgezéséből hazatérve a repülőtéren őrizetbe vették, és hétfőn rögtönzött bíróságon 30 napos elzárásra ítélték. Arról, hogy korábbi, felfüggesztett börtönbüntetését letöltendőre váltanák, január 29-én kezdődő perben döntenek.

Nyomtatóval hamisított pénzt egy fiatal pár

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték őket.

Tintasugaras nyomtatóval hamísított pénzt egy fiatal pár, nem jött be

Felfüggesztett börtönre ítélték őket.

Törheti a fejét a Kreml: Navalnij visszatér Oroszországba

Nem kis bátorságról tesz tanúbizonyságot Alekszej Navalnij, a legismertebb orosz ellenzéki. Vasárnap ugyanis annak ellenére visszatér hazájába, hogy tavaly augusztusban – minden bizonnyal az orosz titkosszolgálat ügynökei – megmérgezték őt, most pedig bejelentették, korábbi felfüggesztett börtönbüntetését letöltendőre változtatják, így akár rendőrök is várhatják a reptéren.

Fiatal felnőttek tintasugaras nyomtatóval hamisítottak pénzt Budapesten

A pár ezzel a pénzzel jár vásárolni. Felfüggesztett börtönt kaptak.

Felfüggesztett börtönt kapott a kiskörei pávát megfojtó közmunkás

A háromgyerekes apuka levest akart főzni a pávából.

Felfüggesztett börtönbüntetés kapott Borisz, a kiskörei páva kegyetlen gyilkosa

Egy közmunkás elhatározta, hogy a pávát megfogja és levest főz belőle. Társai előtt kijelentette, ilyet az étteremben sem kapni.

Felfüggesztett börtönt kapott a kiskörei páva gyilkosa

Felfüggesztett börtönt kapott az a férfi, aki ellopta és megfojtotta Kisköre népszerű páváját, Boriszt, derül ki az egri törvényszék tájékoztatójából