Hírkereső

Keresés

Guy Verhofstadt a Fülke Extrában: „Ha Magyarország ma jelentkezne az Európai Unióba, nem vennék fel"

Európa hatalmi válságban van, a kiút pedig az egyhangú döntéshozás eltörlésén és Ukrajna integrációján keresztül vezet – mondta Guy Verhofstadt EP-képviselő, volt belga miniszterelnök videós közéleti podcastunk legfrissebb epizódjában. Az Európai Parlament liberális pártcsoportosulása, a Renew képviselőjét emellett arról is kérdeztük, megerősítette vagy meggyengítette-e a háború az Európai Uniót, van-e szükség európai hadseregre és a liberális politika bukása-e, hogy a jövő évi EP-választásokon tovább erősödhet a konzervatív jobboldal.

A Fidesz is tudja, hogy Budapesten bele fog állni a földbe – Karácsony Gergely a Fülke Extrában

12 hónap van az önkormányzati válsztásokig, a fővárosnak 4 hónapra van túlélési terve, mi pedig 72 percet beszélgettünk Karácsony Gergellyel a Fülke Extrában, amelyből most 20-at megmutatunk. Állami sarcok, túlélőtervek, Lánchíd, újraválasztás – minderről szó volt videós podcastunkban, amelyből a teljes, vágatlan verzió pénteken érkezik a hvg360-on.

„Ez nem piszlicsáré ügy, ez csak az első lépés” – Dezső András az amerikai szankciókról a Fülke Extrában

Orbán Viktor és propagandagépezete megtehette volna, hogy változtat az oroszpolitikáján, ehelyett egy háború kellős közepén nekiment a legfőbb katonai szövetségesének. Nem meglepő, hogy az Egyesült Államok befolyásoló ügynökként tekint Orbán Viktorra, a befolyásoló ügynököket pedig kiszorítják – véli szakújságíró kollégánk, Dezső András, aki videós podcastunkban magyarázta el, milyen folyamat kezdetét jelenthetik a Nemzetközi Beruházási Bankra kivetett amerikai szankciók.

Hann Endre a Fülke Extrában: Fellélegeztek a Fidesz-szavazók, hogy Orbán ismét megmentette őket

Mitől erősödik újra a Fidesz egy ilyen tél után? Milyen üvegplafonja van a DK-nak, a Momentumnak és a Mi Hazánknak? Meddig maradnak életben a kispártok? És le lehet-e nyomni a Huxitot a torkunkon? Közéleti podcastunk videós különkiadásában Hann Endrét, a Medián ügyvezető igazgatóját kérdeztük, kereken egy évvel a választások után.

Ukrajnától Rákay Philipig – Sebestyén Balázs a Fülke Extrában, vágatlanul

Tényleg több vér szárad Amerika kezén, mint Oroszországén? Hogyan magyarázza meg a fiának, ha az apját transzfóbnak nevezik? Amikor kimond valamit, tudja-e, hogy abból ügy lesz? A hvg360 Sebestyén Balázzsal készült videós podcastját most teljes egészében, vágatlanul láthatják.

Sebestyén Balázs: Mindenki nagyon érzékeny, mindenki meg akar sértődni

Transzfób-e vagy sem, ha valaki szórakoztató műsorban hozza fel egy transznemű sportoló esetét? Megalázó-e egy kolumbiai kisfiút poén tárgyává tenni a tévében, még akkor is, ha fizetett színész? Van-e cancel culture Magyarországon? Akar-e politikus lenni? Ezekről kérdeztük Sebestyén Balázst.

Jön: Sebestyén Balázs a Fülke Extrában

Közéleti podcastunk videós adásában Sebestyén Balázs volt a vendégünk, az adás kedden érkezik.

Molnár Áron a Fülke Extrában: Nem tudom elfogadni azt, aki elfogadta ezt a rendszert

Önkényes művész vagy önzetlen aktivista? Rendszerellenes vagy ellenzéki? Idealista vagy optimista? Életútjáról, a NER lebontásáról (vagy nem lebontásáról?), a tanártüntetésekről és a saját közéleti szerepéről kérdeztük a noÁr mozgalom alapítóját videós podcastunkban.

Molnár Áron a Fülke Extrában - hamarosan

Hogyan lesz 65 ezer tüntetőből 650 ezer tüntető? Rendszerváltásról szólnak-e a tanártüntetések? Kell-e szégyenkeznie Pankotai Lilinek? És hogyan lett egy politikamentes családból politikai aktivista? Ezekről beszélgettünk Molnár Áron színésszel, a noÁr mozgalom alapítójával - videós podcastunk legfrissebb adása hamarosan érkezik a hvg360-on.

Orbán diktatúráját ledönteni kell, nem megreformálni – Szergej Gurijev a Fülke Extrában

Aznap, amikor Putyin mozgósítást rendelt el, azzal az emberrel ültünk le beszélgetni, akinél kevesen értik jobban, hogyan működik egy hibrid rezsim. Videós podcastunk legfrissebb adásából kiderül, milyen is Orbán Viktor diktatúrája, milyen hatással lehet rá a válság, és kollaboráns-e az, aki betagozódik a NER-be.

Ha azt hiszed, belülről megváltoztatod a rendszert, végül ők használhatnak ki téged - Szergej Gurijev hamarosan a Fülke Extrában

Az orosz közgazdász Spin diktátorok címmel írt könyvet az autokraták új generációjáról - köztük Orbán Viktorról és Vlagyimir Putyinról. Az ukrajnai háborúról és a hibrid rezsimek lebontásáról szóló beszélgetés pénteken érkezik a hvg360-on.

„A seggnyalásnak nincs értelme” – G. Fodor Gábor a Fülke Extrában hamarosan

Vajon orosz propagandának látja-e a kormány kommunikációját annak kedvenc ideológusa? Kiterjesztettük közéleti podcastunkat, a Fülke Extra első, videós adásában G. Fodor Gábor lesz a vendégünk. A teljes beszélgetés pénteken érkezik a hvg360-on.