Hírkereső

Keresés

Remek játékkal a nyolc között a magyar férfi válogatott a kézi vb-n

A magyar férfi kézilabda-válogatott második középdöntős meccsén simán megverte Lengyelországot (30-26), és a spanyolok elleni hétfői találkozótól függetlenül a negyeddöntőben folytathatja az egyiptomi világbajnokságon.

Hollik szót kért: A vakcinának nincs ideológiája

A vakcina függetlenobjektív.

A Szegedi Tudományegyetem rektora: Nincs semmilyen nyomás, még az sem biztos, hogy lesz egyetemi átalakulás

Rovó László úgy véli, "nyilván számos előnye van" az egyetem átalakításának, és szerinte, ha garanciákat kérnek az intézmény függetlenségére, akkor azokat meg is fogják adni. Hozzátette: nincs semmiféle nyomás, hogy az alapítványi fenntartás mellett döntsenek.

Független alkotóműhelyt hoznak létre az SZFE tiltakozó polgárai

Az egyesület részben azért jött létre, hogy az egyetemen felmondó oktatók és a hallgatók tovább dolgozhassanak együtt.

Független alkotóműhelyt hoznak létre az SZFE átalakítása ellen tiltakozó oktatók és hallgatók

Céljuk, hogy ebbe az egyesületbe mentsék át a hatalom által megszállt egyetem 155 éves szellemiségét.

Tárgyalást tartottak a magyar bíróságok függetlenségét vizsgáló perben Luxemburgban

Az EU malmai lassan őrölnek, de a mostani eljárásnak egyszer még súlyos következményei lehetnek.

Gyurcsány és Pusztai a tömeges oltás megkezdését gáncsolja

Azt a nyilatkozatok irányultsága alapján mindig is lehetett tudni, hogy Pusztai Erzsébet a magát manapság független virológus szerepében előretoló komcsi politikai misszionárius és Gyurcsány Ferenc, a politikai baloldal vezetője ideológiai alapon jegyben járnak.

Kétpó a Boldog-korszak után: feljelentések, eltűnt iratok, úgy hagyott tízmilliós jurták

Noha hivatalosan 2014-ig tartott Boldog István regnálása Kétpón, 2019-ig egy hozzá lojális fideszes polgármester vezette a falut. Amióta független vezetője van a településnek, egyre több furcsaság der

Szisztematikusan csinálják ki az önkormányzatokat

Levelezés, üzengetés, kiakadás, ezernyi sérelem, és a jól ismert kormányzati sablonválaszok. Nagyon úgy néz ki, hogy a kabinet tavaly év végi, újabb elvonását már nem nyelik le az önkormányzatok, sokak szerint sorozatban jelenthetnek csődöt a kisebb-nagyobb városok még a nyár vége előtt, de a kistelepülések sem vághatnak 2021-nek nagyobb reményekkel. Persze csak ha a kormány nem kompenzálja a járvány-, és elsősorban a saját döntései nyomán kieső bevételeket. A független, vagy ellenzéki településvezetők úgy érzik, a kormány járványügyi megszorításait, vagy éppenséggel a támogatások szétosztását már semmi más nem hajtja, mint a 2022-es választási kampány, miközben a helyi közszolgáltatások lehetetlenülnek el.

Mintegy kilencezer „törvénytelen gyerek” vesztette életét egyházi anyaotthonokban a múlt század Írországában

Hat éven keresztül készült független jelentés mutatja be, milyen szörnyűségek történtek a házasságon kívül teherbe esett lányanyák számára létrehozott intézményekben.

A 888.hu jelöltje nyerte a januári Kamuvideós Korózs-díjat

A Nacsa Lőrinc által alapított Kamuvideós Korózs díj januári díjazottja a visszaeső rémhírterjesztő, Hadházy Ákos valóságtól független országgyűlési képviselő.

A szentendrei polgármester szerint a Hadházy videóján látható halottasházi helyzetre nem lehet magyarázat a covid

Ahogy azt korábban megírtuk, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő egy posztjában arról írt, hogy a hozzá eljutott videó tanúsága szerint „a szentendrei halottasházban annyi az elhunyt, hogy egyszerűen nem férnek el a holttestek”

Bakot lőtt Hadházy Ákos, a vízimentőnek jár az oltás

A független képviselő a kormány oltási menetrendjét kritizálta, de módosítania kellett a Facebook-bejegyzését.

Szabálytalanságokat találtak a szentendrei temetőben Hadházy videója után

A halottasházat érintő szabálysértéseket Hadházy Ákos független parlamenti képviselő videója után tárta fel a kormányhivatal.

Több szabálytalanságot is talált a kormányhivatal a Hadházy által videózott szentendrei temetőben

Ahogy azt korábban megírtuk, Fülöp Zsolt, Szentendre polgármestere vizsgálatot rendelt el, és soron kívüli tájékoztatást kért a városban temetési szolgálatot ellátó cégtől azután, hogy Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő arról írt a Facebookon: a hozzá eljutott videó tanúsága szerint „a szentendrei halottasházban annyi az elhunyt, hogy egyszerűen nem férnek el a holttestek”

Idén már mindenképpen lesz Eurovíziós Dalfesztivál, maximum online tartják meg

A 2020-as verseny a koronavírus miatt elmaradt, Magyarország a járványtól függetlenül nem indult.

A független tényellenőrzők diktatúrája

„A Twitter fennállása egyik legfontosabb döntését hozta meg, és törölte Donald Trump fiókját, miután úgy ítélték meg, hogy az veszélyt jelenthet a társadalomra.” (index.hu). Ízlelgessük ezt a hírt, nézegessük, innen is, onnan is, és próbáljunk vele megbarátkozni. Mert ez olyan, mint valami harsona! Igen. A harsona meg lett fújva, a harsona, mely jelzi az …

Pusztai, a „független” virológus is csak olajat önt a tűzre

Bár az ellenzék prominensei szeretik hangsúlyozni, hogy oltáspártiak, amikor a részletek kerülnek szóba, egyből kiderül, hogy egyáltalán nem azok.

Vizsgálatot rendelt el a szentendrei polgármester a halottasházról megjelent hírek miatt

Vizsgálatot rendelt el Fülöp Zsolt, Szentendre polgármestere, és soron kívüli tájékoztatást kért a városban temetési szolgálatot ellátó cégtől azután, hogy Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő pénteken arról írt a Facebookon: a hozzá eljutott videó tanúsága szerint „a szentendrei halottasházban annyi az elhunyt, hogy egyszerűen nem férnek el a holttestek

Hadházy szerint Bayert átverhették a barátai

A független képviselő szerint a publicista még mindig tartozik neki, ezért rolnizza be ötforintosait, váltsa be és utalja át neki.

A lakosság fele szerint Magyarország nem tekinthető jogállamnak

A Népszava megbízásából készített kutatás szerint a magyarok többsége szerint a bíróságok nem függetlenek, az ügyészség pedig elfogult.

Előbb kéne oltani bolti dolgozókat

A szakszervezet szerint az áruházak alapvetően potenciális járványügyi gócpontok, ezért az oltási tervet módosítani kellene.

A független Politico arra kéri Bident, hogy támogassa Magyarország megbüntetését

A magyar emberek mindig megvédik a magyar demokráciát a külföldi csapásokkal szemben – hangsúlyozta Varga Judit igazságügyi miniszter a közösségi oldalán.

Végrehajtást indít Bayer Zsolt ellen a ki nem fizetett 300 ezres sérelemdíj miatt Hadházy

Végrehajtást indított Bayer Zsolt ellen Hadházy Ákos független képviselő, mert a publicista nem fizette ki neki a korábban megítélt 300 ezer forintos sérelemdíjat

Hadházy Ákos végrehajtást indított Bayer Zsolt ellen

A publicista még gyűjtést is indított, végül mégsem fizette ki a független képviselőnek megítélt sérelemdíjat.

Ezek lettek a legbiztonságosabb autók Európában

A független európai szervezetként működő EuroNCAP 2020-ban jóval kevesebb autó töréstesztjét végezte el, mint az elmúlt években. A mennyiséggel ellentétes irányban változott a minőség: az eddigieknél jóval szigorúbb szempontok alapján pontozták a modelleket, ami azt is jelenti, hogy a most 5 csillagot szerzett autók még a 2019-es legjobbaknál is biztonságosabbak lehetnek.

A Bridgerton szerint Sarolta brit királyné fekete volt, és ennek van némi történelmi alapja is

Ettől függetlenül az viszont erős túlzás, hogy a 19. századi brit nemesség egy része fekete volt. De nem emiatt bugyuta a Netflix új sorozata.

A köztársasági elnök helyett Fischer Ivánnal köszöntötte az Újévet az RTL

Függetlenobjektívék belecsaptak a lecsóba. A francba a hagyományokkal...

Drága épületek fejlesztésére költené az államtól kapott 100 milliárdot az MCC

„Fontos kiemelni, hogy az MCC ideológiailag független, de nem értéksemleges

Ötpercenként adnak ki brit útleveleket – Peking bedarálta Hongkongot

Az egykori brit gyarmat több mint húsz éve került vissza Kínához, és Peking idén végleg bekebelezte a függetlenségét eddig valamennyire őrző városállamot.

Már hatezer felett jár a koronavírus halálos áldozatainak a száma Ausztriában

Ettől függetlenül a helyzet jelentős mértékű javulására számítanak az október eleji csúcsértékekhez képest.

Hadházy állítja: tízszeresen áraztak túl egy maszkgyártó gépet

A független parlamenti képviselő, Hadházy Ákos újabb túlárazási történetet posztolt Facebook oldalára

Több fontos biztosítási határidő jár le az év végén

December 31-e a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások (kgfb) egy részénél, és a nyugdíjbiztosításoknál is fontos határnap – hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ).

Több fontos biztosítási határidő jár le egy héten belül

December 31-e a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások (kgfb) egy részénél, és a nyugdíjbiztosításoknál is fontos határnap – hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ).

Főként kormánypárti önkormányzatok kaptak milliárdokat a karácsonyi kormányrendelettel

Miközben a kormány az önkormányzatok bevételének javát jelentő iparűzési adó megfelezéséről döntött, a Magyar Közlönyben csütörtökön megjelent kormányhatározat alapján milliárdokat is juttat – igaz, a 23 megyei jogú város közül most 16 kapott jelentős összegeket, ebben benne van mind a 12 fideszes polgármester vezette város – és a függetlenként kormánypárti támogatással 2019-ben újrázó Szarvas Péter vezette Békéscsaba – míg a 10 ellenzéki vezetésű megyei jogú városból csak 3 jutott támogatáshoz a határozat alapján: Eger, Miskolc és Salgótarján

Novák Katalin: Egy valóban kereszténydemokrata politikai közösség nem önmagáért a hatalomért küzd

Magyarországon évek óta tart a családok, a gyermekek melletti elköteleződés erősödése, és ez nem független az állami támogatásoktól - mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Kulturális centrummá alakítják Athén egyik történelmi dohánygyárát

Az Oszmán Birodalomtól való görög függetlenség kétszázadik évfordulójának alkalmából hozták meg a döntést.

Huszonkét tanár lépett vissza az osztályindítástól az SZFE-n

A Színház- és Filmművészeti Egyetemen huszonkét tanára döntött úgy, hogy bár az eredeti tervek szerint jövőre osztályt indítottak volna, az egyetemi autonómia felszámolása miatt visszalépnek ettől – jelentették be az érintettek a Független Szabad Egyetem Facebook-oldalon

Független országgyűlési képviselők is tiltakoznak az iparűzési adó csökkentése ellen

Szél Bernadett, Szabó Szabolcs és Hadházy Ákos szerint az intézkedésnek semmi köze a válságkezeléshez.