Hírkereső

Keresés

"Ha tudtam volna, hogy ennyibe kerül, biztos kötöttem volna biztosítást"

Legyen szó kisebb üvegkárról vagy egy óriási csőtörésről, egyiket sem szeretnénk, hogy megtörténjen velünk. Videós anyagunkban olyan emberekkel beszélgettünk, akiknek az utóbbi időben keletkezett lakáskára, de egy dolog közös a történetükben – megtanulták, hogy jó, ha nem éri őket váratlanul, ha megtörténik a baj. Szakértőnket pedig arról kérdeztük, hogyha mégis megtörténik a legrosszabb, akkor – a megfelelő dokumentumok, illetve fotók feltöltésével – hogyan lehet könnyen, gyorsan és online bejelenteni a kárt, és nyomon követni egy-egy ilyen folyamat alakulását a nap 24 órájában.

Házkutatást tartottak a Juventusnál, könyvelési csalás miatt nyomoznak a klub ellen

Számlákat, pénzügyi beszámolókat és átigazolásokkal kapcsolatos dokumentumokat foglaltak le. Azt vizsgálják, hogyan számoltak az átigazolási és az ügynöki díjakkal.

Bizalmas dokumentumok ezreit lopták el a Pfizertől, vakcinás iratok is vannak köztük

A gyógyszergyártó egyik alkalmazottját gyanúsítják a történtekkel. Az iratok közt rákterápiával kapcsolatos kutatások is szerepelnek.

Videón mutatja a NAV, hogyan kell kitölteni a gyereket nevelők szja-visszatérítéséhez szükséges nyomtatványt

Okostelefon, tablet és asztali számítógép is használható a kitöltéshez.

Nyomozás indult a frankfurti villamosok beszerzése ügyében

Volner János leleplező dokumentumokat ígért.

Már az óvodások is kénytelenek a transzneműségről tanulni

Egy szülői aktivistacsoport olyan dokumentumokat hozott nyilvánosságra, amelyek azt mutatják, hogy Connecticutban arra kényszerítik az óvodáskorú gyerekeket, hogy tanuljanak a „társadalmi igazságossági normákról”, beleértve a transzneműséget és a nemi identitást.

Már az óvodások is kénytelen tanulni a transzneműségről

Egy szülői aktivista csoport olyan dokumentumokat hozott nyilvánosságra, amelyek azt mutatják, hogy Connecticutban az óvodáskorú gyerekeket arra kényszerítik, hogy tanuljanak a „társadalmi igazságossági normákról”, beleértve a transzneműséget és a nemi identitást.

DK: Nem Gyurcsánynak adta át a Fidesz a Márki-Zayról szóló dossziét

Nagy utat tettek meg a Márki-Zay Péter által bemutatott dokumentumok, mire a sajtóhoz kerültek.

DK: Egy vidéki város fideszes önkormányzati képviselője adta át a Márki-Zayról készült dossziét

Méghozzá egy helyi DK-s képviselő kapta meg tőle a dokumentumokat.

Márki-Zay Péter szerint a Fidesznek ennél erősebb anyaga is van róla

Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje a hvg.hu-nak adott interjút azt követően, hogy bemutatott egy dossziét, amelyben a Fidesz által állítólagosan róla gyűjtött terhelő információk szerepelnek. Márki-Zay Péter szerint ez az anyag nem túl színvonalas, és biztosan vannak a Fidesznél ennél komolyabb dokumentumok is róla.

Márki-Zay Péter: A Fidesz lejárató dokumentumokat adott rólam a DK-nak

Az elenzék miniszterelnök-jelöltje elmondta, a DK nem használta fel a dokumentumokat, de azt nem mondták meg kitől kapták pontosan.

Márki-Zay Péter: Lejárató dokumentumokat adott rólam a Fidesz a DK-nak

A közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt „A Fidesz kottája” címmel tart sajtótájékoztatót Hódmezővásárhelyen.

Márki-Zay Péter bemutatott egy dossziét, amit állítólag a Fidesz állított össze a DK-nak, hogy ezzel járassák le őt, de a DK inkább átadta neki

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje azt állítja, „békaember-típusú” összeesküvés-elméletekről van szó, amik viszont bizonyítják, hogy a kiterjedt megfigyelés, adatgyűjtés zajlik Magyarországon.

Belső dokumentumok szerint a Facebook kesztyűs kézzel bánik a szélsőjobbal

A Facebook gyakran nem nem lép fel a jobboldali platformokkal szemben gyűlöletbeszéd, vagy fake news kapcsán, mert tart azok nyilvános támadásától.

Hiába kérte Trump, hogy ne adják ki a Capitolium ostromával kapcsolatos iratokat

Biden engedélyezte, hogy a vizsgálóbizottság megismerje a dokumentumokat.

Nem veszik át az iratokat az oroszok, áll a 3-as metró kötbérpere

Hivatalosan a keresetlevéllel ugyan elindult, de folytatni nem tudják, mert az orosz fél nem veszi át a lefordított iratanyagot.

A legkínosabb információkat takarta ki a Fudan-iratokból a kormány

A kormány tavasz óta tagadja, hogy kínai óriáshitelből épülne a Fudan budapesti kampusza. A Direkt36 által megszerzett belső dokumentumok mást mutatnak.

Donald Trump beperelte a New York Timest és a saját unokahúgát egy adóelkerülést pedzegető cikk miatt

Trump azt állítja, hogy a lap újságírói és Mary Trump alattomos összeesküvéssel jutottak hozzá a 2018-as cikkhez felhasznált bizalmas dokumentumokhoz.

Etikai vizsgálatot kezdeményez Tóth Csaba ellen Jakab Péter

Hadházy Ákos pénteken mutatott be olyan dokumentumokat, amelyek felkeltették Jobbik miniszterelnök-jelöltjének érdeklődését.

Jakab Péter etikai vizsgálatot kezdeményez Tóth Csaba ellen

A zuglói szocialista furcsa telekügyéről Hadházy Ákos prezentált dokumentumokat.

Ez az alapítványba rejtett gyártelep került elő Hadházy Ákos és Tóth Csaba zuglói vitáján

Bemutatjuk azokat a dokumentumokat, amiről az MSZP-s képviselő igyekezett a lehető legkevesebbet beszélni.

Forró napokat él át a Facebook; röviden összefoglaljuk, miről szól a legújabb botrányuk

Belső dokumentumok szivárogtak ki a cégtől, a Wall Street Journal egész cikksorozatot írt arról, milyen problémáikkal voltak tisztában, és hogyan nem oldották meg ezeket mégsem.

9/11: Új dokumentumokat adott ki az FBI a szaúdi-szálról

A frissen nyilvánosságra hozott dokumentumok közvetlenül nem bizonyítják, hogy a szaúdi vezetésnek lett volna előzetes információja a támadásról, de egy amerikai konzulátuson dolgozó tisztviselő és a merénylők kapcsoltatát azért részletesen taglalja.

Európai Bíróság: Az Elios-ügy aktáit hozzáférhetővé kell tenni

Mivel a magyar hatóságok nem indítottak semmilyen eljárást, ezért a dokumentumok közzététele nem fenyeget semmilyen folyamatban lévő vizsgálati eljárást.

200 ezer forintos bírságot kapott a Pénzügyminisztérium, amiért titkolják a paksi hitelszerződéseket

Pedig jogerős ítélet van arról, hogy ki kell adniuk a dokumentumokat.

Azt hitték, hogy eltűnt az 1200 éves kolostor, hát most meglett

Egy eltűntnek hitt angolszász kolostor maradványait tárták fel a Readingi Egyetem régészei a dél-angliai Cookham faluban. Bár történelmi dokumentumokban említés található a 8. századi kolostor létezéséről, annak pontos helye egészen idáig rejtély volt.

Hivatalosan is bejelentkezett Márki-Zay és Pálinkás az ellenzéki miniszterelnök-jelöltségért

Leadták a szükséges dokumentumokat.

Pedofil botrány: óvodásoknak mutogatta magát, a balos polgármester eltussolná

Az elmúlt napokban súlyos pedofil botrány rázta meg a Pest megyei Érdet, amelyet Csőzik László baloldali polgármester megpróbált eltussolni. Ez derül ki az Origóhoz eljuttatott dokumentumokból. Május végén egy férfi teljesen meztelenül mutogatta a nemi szervét az egyik érdi óvoda játszóterének környékén, és azt kiabálta a gyerekeknek, hogy azt vegyék a szájukba. Az Origo a történtek kapcsán megkereste Csőzik Lászlót, aki elismerte, tudott a botrányról, és az eset után találkozott a meztelenkedő férfival, ugyanakkor azt állította, hogy a férfi amúgy nem ismerőse. Így viszont végképp nehezen érthető, hogy miért nem tett feljelentést, miért azt korlátozta, hogy az óvodások mikor mehetnek ki az udvarra.

Több millió forintot sikkasztott el a lakók pénzéből egy debreceni közös képviselő

A férfi korábban hamis dokumentumokkal próbálta alátámasztani, hogy a társasház pénzügyi gazdálkodása jogszerű volt.

Kovács Zoltán: Magyarországon a gyermeknevelés kizárólagos joga a szülőé

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában elmondta, hogy ezt nemzetközi szerződések, uniós dokumentumok és a magyar alkotmány is garantálja, ebben az ügyben senki másnak nincs keresnivalója.

Hiába ígérték meg a bíróság előtt, nem adja ki az OGYÉI a kínai és orosz vakcina engedélyezésének dokumentumait

Húzza az időt a gyógyszerészeti intézet. A Transparency International februárban kérte ki a dokumentumokat, majd miután nem kapták meg, bíróságra vitték az ügyet.

Az OGYÉI bíróság előtt ígérte meg, de azóta sem adta ki a kínai és az orosz vakcina papírjait

Azokat a dokumentumokat, amik az oltóanyagok magyarországi engedélyezéséről szólnak. A Transparency International (TI) szerint a hatóság jogsértést követett el.

Lapkiadók egyesülete: A kormány cáfolja dokumentumokkal, vagy legalább magyarázza meg a lehallgatásokat

Megengedhetetlen a Magyar Lapkiadók Egyesülete szerint, hogy állami szervek olyan módszerekkel végezzenek titkos lehallgatásokat, melyek sérthetik az Alaptörvényt is.

Franciaországban hamis oltási bizonyítványok ügyében indult vizsgálat

Franciaországban hamisított koronavírus elleni védőoltást igazoló dokumentumok ügyében indult vizsgálat – közölték szombaton a hatóságok.

Földrengésveszélyre figyelmeztetnek osztrák geológusok Paksnál

Nem vizsgálták megfelelően, hogy aktív és kapabilis törésvonal felett helyezkedik-e el a paksi atomerőmű. Az eddigi dokumentumok csökkentették a földtani kockázatot, a legújabb kutatások azonban arra mutatnak rá, hogy Paks igenis nagy földrengéssűrűségű terület.

Putyinék valóban beavatkoztak a 2016-os amerikai elnökválasztásba – állítják nyugati titkosszolgálatok

Vlagyimir Putyin orosz elnök személyesen engedélyezte a titkosszolgálatoknak, hogy a 2016-os amerikai elnökválasztási kampányban indítsanak átfogó akciót a „mentálisan ingatag” Donald Trump támogatására – állítja a The Guardian című brit napilap az állítólag a Kremlből kiszivárgott dokumentumokra hivatkozva. A Kreml – nem meglepő módon – cáfol. És Trump is cáfol, akit viszont most senki sem vádolt semmivel.

Nagy László tényleg fegyelmi vétséget követett el, vagy csak vihart látunk egy kanál vízben?

A szerkesztőségünk birtokába jutott dokumentumok alapján végigzongoráztuk milyen végkifejlete lehet a Bodó Richárd szegedi kézilabdázó esetleges Veszprémbe igazolása kapcsán kavarodott ügynek.

Karácsony Gergely közérdekű adatokat igényelt, kisatírozott dokumentumokat kapott

Szerinte a Fudan Egyetemmel kapcsolatos, letakart részeket nem akarják a magyarok orrára kötni.

Fudan: kisatírozott dokumentumokat kapott Karácsony Gergely

A főpolgármester a kormány döntésének alapjául szolgáló iratokat akarta látni.

Olyan sok pályázati pénzt akart behúzni a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, hogy vizsgálódni kezdett az unió

Egy ellenőri jelentés végigveszi az intézmény túlárazásait és indokolatlan költéseit. Az NKE azokat a dokumentumokat is kifizettetett volna, amelyek egy részét épp uniós anyagokból másoltak ki.

Túl nagyot akart meríteni az uniós pénzesbödönből a közszolgálati egyetem

Kimásoltak uniós anyagokból részeket, és az így készült dokumentumokat is kifizettették volna az EU-val. Az ellenőri jelentés hosszan sorolja kormánytisztviselő-képzés csúcsintézményének túlárazásait

Átázva, egy buszmegállóban találták meg a brit védelmi minisztérium titkos iratait

50 oldalnyi dokumentum veszett el a héten.

Müller Cecília 90 nap után válaszolt, de a lényeges dokumentumokat nem küldte meg az uniós 17 milliárdról

Hadházy Ákos szerint a titkolózás és az újabb információk is erősítik a gyanút, hogy a pénzek nagy része nem az eredeti célra ment.

"Ő és Borkai volt a célpont, de minket is belekevertek" – a Borkai-sztori eddig ismeretlen részletei – 3. rész

Három évvel ezelőtt egy férfiakból és nőkből álló társaság egy horvát kisváros kikötőjéből kihajózott az Adriára. Másfél évvel később egy egész ország azokról a nyilvánosságra került szexfelvételekről beszélt, amiket a társaságból valaki titokban készített a hajón. A szexbotrányba az ügy egyik főszereplője, az akkor még Győr polgármestereként tündöklő Borkai Zsolt belebukott, de megsínylette a kalandot a buli többi résztvevője, közvetve pedig a Fidesz–KDNP is. És ha ez még nem lenne elég, az érintett férfiakat tízmillió forintra húzták le alvilági figurák. De hogyan kerültek a lányok a hajóra és mi történt azon a bizonyos estén? Hónapokkal a buli után kik és hogyan húztak hasznot a felvételekből? Milyen ukázt adott ki Orbán Viktor Kubatov Gábor pártigazgatónak és mi történt azután, hogy a szexképek nyilvánosságra kerültek? A hvg360 – az eddig megszerzett információk és dokumentumok, köztük a zsarolási ügyben tett tanúvallomások alapján – cikksorozatban tárja fel a 2019-es önkormányzati választás kampányát meghatározó botrány eddig ismeretlen részleteit is. 3. rész.

"Mi ezt el akartuk tussolni, mert féltünk a következményektől" – a Borkai-sztori eddig ismeretlen részletei – 2. rész

Három évvel ezelőtt egy férfiakból és nőkből álló társaság egy horvát kisváros kikötőjéből kihajózott az Adriára. Másfél évvel később egy egész ország azokról a nyilvánosságra került szexfelvételekről beszélt, amiket a társaságból valaki titokban készített a hajón. A szexbotrányba az ügy egyik főszereplője, az akkor még Győr polgármestereként tündöklő Borkai Zsolt belebukott, de megsínylette a kalandot a buli többi résztvevője, közvetve pedig a Fidesz-KDNP is. És ha ez még nem lenne elég, az érintett férfiakat tízmillió forintra húzták le alvilági figurák. De hogyan kerültek a lányok a hajóra és mi történt azon a bizonyos estén? Hónapokkal a buli után kik és hogyan húztak hasznot a felvételekből? Milyen ukázt adott ki Orbán Viktor Kubatov Gábor pártigazgatónak és mi történt azután, hogy a szexképek nyilvánosságra kerültek? A hvg360 – az eddig megszerzett információk és dokumentumok, köztük a zsarolási ügyben tett tanúvallomások alapján – cikksorozatban tárja fel a 2019-es önkormányzati választás kampányát meghatározó botrány eddig ismeretlen részleteit is. 2. rész.

"Zsoltra kifejezetten nyomultak a lányok" – a Borkai-sztori eddig ismeretlen részletei - 1. rész

Három évvel ezelőtt egy férfiakból és nőkből álló társaság egy horvát kisváros kikötőjéből kihajózott az Adriára. Másfél évvel később egy egész ország azokról a nyilvánosságra került szexfelvételekről beszélt, amelyeket a társaságból valaki titokban készített a hajón. A szexbotrányba az ügy egyik főszereplője, az akkor még Győr polgármestereként tündöklő Borkai Zsolt belebukott, de megsínylette a kalandot a buli többi résztvevője, közvetve pedig a Fidesz-KDNP is. És ha ez még nem lenne elég, az érintett férfiakat tízmillió forintra húzták le alvilági figurák. De hogyan kerültek a nők a hajóra és mi történt azon a bizonyos estén? Hónapokkal a buli után kik és hogyan húztak hasznot a felvételekből? Milyen ukázt adott ki Orbán Viktor Kubatov Gábor pártigazgatónak és mi történt azután, hogy a szexképek nyilvánosságra kerültek? A hvg360 – az eddig megszerzett információk és dokumentumok, köztük a zsarolási ügyben tett tanúvallomások alapján – cikksorozatban tárja fel a 2019-es önkormányzati választás kampányát meghatározó botrány eddig ismeretlen részleteit is.

Közzétette a titkos dokumentumokat a Nobel-bizottság, aggódtak Szolzsenyicin miatt

Attól tartottak, hogy kitiltják a Szovjetunióból.

Oroszország feltette a barátságtalan államok listájára az USA-t és Csehországot

Az Egyesült Államok és Csehország felkerült az orosz kormány által elfogadott, barátságtalan államokat felsoroló listára – derül ki az orosz közlöny honlapján pénteken közölt dokumentumokból.

Karácsony Palkovicsnak: Nem engem kell tájékoztatni a kínai egyetemről, hanem a magyar polgárokat

Szerinte nyilvánosságra kellene hozni az eddig született dokumentumokat.

Az FBI nyilvánosságra hozta a Kurt Cobain-aktát

A dokumentumok között összeesküvés-elméletekről írt levelek vannak.