Hírkereső

Keresés

Orbán: Ne engedjék, hogy szétbarmolják a nehezen felépített magyar gazdasági rendszert

A kormányfő szerint zakatol a gazdaság.

Fülke: Hol ment el 77 milliárd forint?

Soros-szervezetnek nevezte az Ökotárs Alapítványt Gulyás Gergely miniszter, egyben azt sugallta, hogy rajtuk bukott el a norvég és a magyar kormány tárgyalása a Norvég Alapokok elosztásáról. Móra Veronika, az alapítvány elnöke azt állítja, valójában konzorciumban pályáztak, melynek az élén nem is ők álltak, de úgy látszik ez sem volt elég.

Soros beindult, Svájcban gyerekpride-ot szerveztek, J.K. Rowling visszavágott

Összehangolt támadást indítottak a Soros által pénzelt szervezetek Beindult a Soros-hálózat gőzhengere. Magyarország és több, mint ötven másik ország kormányát igyekeznek lejáratni egy állítólagos megfigyelési üggyel a Soros-hálózat hazai szervezetei és a balos média. Az LMBTQ-aktivisták gyermekpride-ot szerveztek Svájcban A fiatalkorúak számára külön civilszervezetek végzik az érzékenyítést, akik most megalkották a Jugendpride-ot. J.K. Rowling keményen …

Az LMBTQ-aktivisták gyermekpride-ot szerveztek Svájcban

Az oktatási intézményekben történő érzékenyítés már 1990 óta jelen van Svájcban, ezért muszáj volt „szintet lépniük”. A fiatalkorúak számára külön civilszervezetek végzik az érzékenyítést, akik most megalkották a Jugendpride-ot.

Kötelezi a holland bíróság a Shellt a károsanyag-kibocsátás csökkentésére

45 százalékkal kell csökkentenie a szén-dioxid kibocsátását az olajcég egy friss ítélet szerint.

Most végzik ki a megroggyant orosz ellenzéket

Miután az orosz hatóságok börtönbe zárták a legismertebb ellenzékit, Alekszej Navalnijt, teljes össztüzet zúdítottak a politikus szövetségeseire, a civilszervezetek maradékára, illetve a független sajtóra.

Az Európai Bizottság újabb eljárást indíthat Magyarország ellen a civiltörvény miatt

A Reuters úgy tudja, jogi lépések jöhetnek Magyarország ellen, mivel az Országgyűlés még mindig nem módosította a külföldről támogatott civilszervezetek listázásáról szóló törvényt.

Állatvédő: Kamu eredményekkel reklámozza magát a miniszteri biztos

Az állatvédelemmel foglalkozó civilszervezetek nem csupán december 31-én menthetik este 8 után az állatokat.

Áldatlan állapotok vannak az áldott ünnepeken egyes gyermekotthonokban

Megalázóan alacsony bérek, munkaerőhiány, elviselhetetlen munkakörülmények, a Covid ehhez már csak a kegyelemdöfés volt - így jellemezték a gyermekotthonok egy részében uralkodó állapotokat az ott dolgozó, vagy a gyermekotthonok életére még a karantén alatt is rálátó forrásaink. A dolgozókat nem tesztelik, több otthonban felütötte már a fejét a koronavírus. A gyámok nem tudják látogatni a gyerekeket, egyes otthonokban gyereknek és gondozónak lenni is óriási kihívás. Az intézmények sokszor már abnormális szinten szorulnak adományozók, civilszervezetek segítségére. A kormány mindeközben szűkíti az örökbefogadás lehetőségeit, vagyis a már így is jócskán túlterhelt rendszerben még több gyerek maradhat benne.