Hírkereső

Keresés

Hazacsalta a telefontolvajokat a kazincbarcikai fiú, hogy az apja tegyen rendet

Egy 14 éves fiú verte át két támadóját: hazáig sétáltak, ahol a fiú apja már el tudta zavarni őket.

Mind a 106 választókerületben lesz jelöltje a DK-nak

Nyolcvan jelöltnek látszó politikus neve már ismert. Kálmán Olga, Gy. Németh Erzsébet és az RTL Klub korábbi tudósítója is elindulhat az előválasztáson. A Liberálisok is a DK színeiben indulnak, egy volt budapesti főpolgármester-jelölt például Borsodban.

Rogán Barbara családjának ismét nem sikerült a földvásárlás

A borsodi kormányhivatal formai és tartalmi hibákat talált egy újabb szerződésben is.

Karddal, lapátnyéllel, téglákkal, vízmértékkel támadtak egymásra a haragosok Borsodban

Szilveszter éjjelén durvult el a vita a szomszédok között.

Bozótvágóval hadonászva zavarta haza a fia vendégeit

A borsodsziráki férfit garázdaság miatt hallgatták ki.

Machetével oszlatta fel az apa a borsodi születésnapi partit

Valahogy meg kellett győznie a vendégeket a távozásról.

Bozótvágóval kergette haza a fia születésnapi vendégeit egy borsodsziráki férfi

A rendezvényről menekülő fiatalokat a 62 éves férfi az udvaron is megkergette.

Bozótvágóval zavarta haza a fia születésnapját ünneplő fiatalokat egy borsodsziráki férfi

A rendezvényről menekülő vendégeket a férfi az udvaron is megkergette.

Budapesten, Szombathelyen verőfényes napsütés, Borsodban még kemény tél van

ReklámÉvszakok között utazhatott az, aki az M3-ason útnak eredt csütörtökön

Ónos eső veszélye miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat

Szabolcsban és Borsodban pedig havazhat.

A borsodi kormányhivatal cáfolata épp azt bizonyítja, hogy Rogán felesége és családja 1,6 milliárdért akart földbirtokot venni

Álhírnek, hazugságokon alapuló gyűlöletkampánynak próbálja meg beállítani a kormánypárti sajtó Rogán Antal feleségének és családjának földvásárlási ügyét

Több polgármester is tiltakozik a baloldali lejáratókampány ellen

Politikai hangulatkeltő kampányban rombolja a közösségi oldalon az Ez a lényeg baloldali portál Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyes településeinek – Boldva, Edelény, Sajópálfala és Sajóvámos – jó hírét – számolt be a Boon.hu

Az ezerhektáros birtok eladója sem tud róla, hogy Rogán Barbara és családja visszalépett volna a földvásárlástól

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője és új feleségének szülei tíz nappal az első cikkek megjelenése után kezdték el cáfolni, hogy több mint ezer hektárnyi földet vettek volna Borsodban. Csakhogy a földeket áruló magyar-amerikai tulajdonos szerint érvényes a november 20-án kötött szerződés.

-20 foknál is hidegebb lehet pénteken és szombaton reggel

Másodfokú figyelmeztetést adtak ki Nógrád és Borsod-Abaúj-Zemplén megyére az extrém hideg miatt.

Jeges sok út, és a hófúvások miatt még rosszabb lesz

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ráadásul a rendkívül sok csapadék miatt a Sajó is árad, így több útszakaszon is teljes útzár van érvényben.

Megnéztük Rogán Barbara földjeit

Ha elnézünk a csokvaományosi temető felett magasodó domb tetejéről Kismezőpuszta felé, hatalmas termőföldeket látunk, a háttérben pár mezőgazdasági épülettel. Ez is része annak az 1022 hektáros területnek, amit novemberben vásároltak meg egy nyilvános adásvételi szerződés szerint. Az egyik vevő neve a hét eleje óta ismert, ő Rogán Antal új felesége, akivel pár héttel azután házasodott össze a kabinetminiszter, hogy a nő és családja nyélbe ütötték életük üzletét. 83 millió forintot fizetnek saját zsebből, a maradék 1,5 milliárdot a Budapest Bank hiteléből állják. Innentől kezdve már csak a jó időjárásban és a mezőgazdasági támogatásokban kell bíznia Obrusánszkiéknak, hogy ne legyen gond a törlesztésnél. Új nagybirtokosai vannak Borsodnak, a nem mindennapi üzlet és a kabinetminiszter közelsége pedig a helyieket is megmozgatta.

Rogán új feleségének családi köre nem állt meg az 1,6 milliárdos földszerzésnél, hozzácsaptak még 149 hektárt az esküvő előtt

Előkerült még két szerződés. A vételár 95 százalékát ezeknél is az állami bank hiteléből fedezték.

Házasságkötésük előtt nem sokkal lett földbirokos Rogán Antal új felesége

Egy 1,6 milliárdos telekvásárlásba vágott családjával és két másik magánszeméllyel Rogán Antal új felesége, pár héttel a propagandaminiszterrel kötött házassága előtt. A csak néhány hónapja gazdává vált 28 éves nő a szüleivel együtt több mint hatszáz, de személyesen is több mint kétszáz hektárnyi borsodi erdőre, mezőre, szántóra és egyéb mezőgazdasági földterületre tett szert - a gigantikus vételárból azonban csak 5 százalékot kellett letenniük, a többit az állami tulajdonú Budapest Bank hitelezi a vevőnek.

Rogán új felesége és családi köre több mint 1000 hektár földet vett magának az esküvő előtt 1,6 milliárd forintért

Négy fővárosi kerület is elférne azon a területen, ami megszereztek Borsodban.

Budapestre és hét megyére is figyelmeztetést adtak ki ónos eső miatt

Az ónos eső veszélye miatt Budapestre, illetve hét megyére – Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom és Nógrád – adott ki figyelmeztetést kedden az Országos Meteorológiai Szolgálat

A hét legviccesebb bűnügye: 17 mázsa makkot lopott

A rudabányai mesterbűnöző. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. 01. 17., v – 11:32 A megalapozott gyanú szerint egy rudabányai férfi 17 mázsa makkot tulajdonított el az erdőből, majd azt értékesítette. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Veszélyes utakon: 24 óra alatt négy gyalogost gázoltak el a zebrán Borsodban

Miskolcon, Ózdon és Emődön.

A Szijjártót jachtoztató milliárdos veszi át a diósgyőri fociklubot

Mészáros Lőrinc üzlettársa, Szíjj László mentheti meg a klubot.

Panel négyzetméterenként egymillió forintért – lakáspiaci legek 2020-ból

Közel 6 milliárd forintért hirdetett kastély az Andrássy úton, ház 300 ezer forintért Borsodban.

2020: Savanyú-sós, süteményes, törkölyön rohasztott

Sörtrendek 2020. A covid taccsra vágta az ipart, bezártak a kocsmák, de a kraftforradalom tovább dübörgött. Szinte az összes klasszikus magyar sütemény kijött sörben: máglyarakás, Rákóczi-túrós és a többi. A nagyok meg elkezdtek ihatóbb söröket főzni.

Csilek András infektológus: Koronavírus nélkül a hálapénz is fennmaradt volna

Az első hullám főpróba volt, a második hullám eleje szörnyű, de mostanra már kezelhetőbb a járványhelyzet miatt az egészségügyre nehezedő terhelés – mondta a Hvg.hu-nak adott interjújában Csillek András. A Magyar Orbosi Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyez terüeti elnöke szerint az orvosok is emberek, így találkozott a járványtól megfutamodó kollégákkal, butaságból táplálkozó fenntartással az oltással szemben, de elsősorban fantasztikus munkatársakkal, akik előtt kalapot kell emelni.

Csilek András infektológus összefoglalta, hogy milyen volt 2020: Szar

Az Orvosi Kamara Borsod megyei vezetője arról, hogy vannak olyan egészségügyi szakdolgozók is, akik nem adatnák be maguknak a vakcinát, azt mondta, „az egészségügyi dolgozó is ember és lehet buta ember is”.

Csilek András infektológus: Van az emberi szenvedésnek egy olyan foka, amit nem szabad megmutatni

A hvg.hu olvasói Év embere-díjat adtak nekik, tavasszal az egész ország tapsolta őket, de arról, valójában milyen volt orvosként átélni az elmúlt egy évet, kevesen beszélnek. Csilek András infektológus, a Magyar Orvosi Kamara Borsod-Abaúj Zemplén megyei területi szervezetének elnöke március óta a frontvonalban ápolja a koronavírusos betegeket. A hvg.hu-nak most elmondta, mikor érezték először, hogy baj van, mi viselte meg a legjobban lelkileg, rászól-e valakire, ha nem vesz fel maszkot és mit gondol azokról a kollégákról, akik kifogásokat kerestek, hogy ne kelljen dolgozniuk. Nagyinterjú skypeon.

Ezt nem lehet befejezni, csak abbahagyni

A járvány miatt sok család került nehéz helyzetbe az elmúlt hónapokban, tömegével vesztették el állásukat az emberek. Épp ezért nagy szükség van a civilek segítségére, ám a jótékonysági szervezetek életét is megnehezítette a gyülekezési tilalom. A krisnások a Blaha Lujza tér helyett idén inkább kisebb vidéki falvakban osztottak élelmiszert, sok olyan településre eljutottak, ahova más nem megy. Elkísértük őket két borsodi településre, ahol idősek, családosok, egyedülállók várták őket.