Hírkereső

Keresés

A hetedik frakció

Márki-Zay Péter vasárnap este cirádás körmondatainak fonása közben kijelentette, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalmából nem lesz párt. Egy nap elteltével az ATV stúdiójában pedig már arról beszélt, hogy saját frakciót szeretne. Következetes.

Egy hét alatt csaknem 100 millió forintot vert el a kormánypropaganda a Facebookon

Fejenként 13 millió jutott Deák Dánielre, Rákay Philipre és Bohár Dánielre.

Nem lehet elhallgattatni

Hiába tilt le a Facebook, hiába próbálnak ellehetetleníteni, a közösségünk erősebb.

Lemondott FeGyőr, senkit nem kötelez az előválasztás

Távozott a Momentum éléről Fekete-Győr András. Kiderült, hogy valójában kinek kedvez az egész előválasztás. Letiltotta Bohár Dánielt a Facebook.

Amikor Cseh Katalint bilincsben viszik el

4,8 milliárd forintnyi uniós és állami pénzt csapoltak le a Momentum Európai Parlamenti képviselőjéhez kapcsolódó cégek. Annak a Cseh Katalinnak a cégbirodalma, aki mindig a leghangosabban szólal fel Brüsszelben, hogy vegyék el a forrásokat Magyarországtól.

Néhány gondolat a fociról

Persze mondhatjuk vagy gondolhatjuk azt, hogy a labdarúgás csak egy játék, amelyet nem kell annyira komolyan venni, de ettől még az a helyzet, hogy a futball az egyedüli sport, amely egyszerre képes társadalmi, politikai és közösségi változásokat eredményezni.

Három hónap alatt közel 130 millió forintot költött Karácsony lejáratására a Fidesz és holdudvara a közösségi médiában

Rákay Philip és Bohár Dániel posztjait is 13 millió forint körüli összeggel tolták meg, hogy lejárassák a miniszterelnök-jelöltet.

Méregdrága brüsszeli magániskolába járatja kisfiát a DK-s képviselő

Bohár Dániel közösségi oldalán megosztott bejegyzésében úgy fogalmazott: évi hárommilliós magániskolából aggódik Gyurcsány embere a magyar oktatásért – írja a Magyar Nemzet.

Karácsony Gergely szétesett

Hogy lehetséges ennyi hibát elkövetni? Karácsony Gergely mögül kifarolt a kampánycsapata? Már nem ő a biztos befutó?

Álomszuszék

Szürreális írás következik, amely arról szól, hogy Karácsony Gergely igazi államférfihoz méltón, ha szükséges, akár fél 8-kor is képes felkelni. Kedves hölgyeim és uraim, ennek a fele sem tréfa. A főpolgármester maga ismerte be, hogy képes ilyesféle hőstettekre.

KariGeri még a mikrofont sem tudja bekapcsolni, ha angolul kérik meg rá

Kellemetlen videó látott napvilágot Bohár Dániel jóvoltából.

Tízmilliókból építi fel és támogatja a kormánypárti megmondóembereket a Megafon Központ

A kormánypárti megmondóembereket képző Megafon Központ ugyan 2020 nyarán már indított egy képzést, hogy hangosabbra csavarja a kormányzati propagandát a közösségi médiában, most pedig újra tréningre hívják a jobboldali influenszereket. Finanszírozásukkal kapcsolatban bőszen mutogatnak adományozóikra, ám hogy a súlyos tízmilliók kitől jönnek be és a központ hogyan gazdálkodik vele, azt sűrű homály fedi.

Tízmilliókból építi fel és támogatja a kormánypárti megmondóembereket a Megafon Központ

A kormánypárti megmondóembereket képző Megafon Központ ugyan 2020 nyarán már indított egy képzést, hogy hangosabbra csavarja a kormányzati propagandát a közösségi médiában, most pedig újra tréningre hívják a jobboldali influenszereket. Finanszírozásukkal kapcsolatban bőszen mutogatnak adományozóikra, ám hogy a súlyos tízmilliók kitől jönnek be és a központ hogyan gazdálkodik vele, azt sűrű homály fedi.

Gyurcsány luxus fagyija a Balatonon

Van annál visszataszítóbb, mint amikor egy milliárdos üzletember, egykori kormányfő, aki miniszterelnöksége idején a csőd szélére taszította az országot, elmegy a Balatonra és arról beszél, hogy mennyire borzasztó minden, mert “ellopta az Orbán” “drága a fagyi és a lángos”? Sőt, a szezon is csak néhány hónapig tart, ami szintén Orbán Viktor hibája. Gyurcsány annyira abszurd videót készített, hogy nem tudok elmenni mellette szó nélkül.

Cseh Katalin utolsó Momentuma

Ha kiderül, hogy igaz, amit az Anonymous-álarcos alak állít a videóiban, és tényleg helyes a bennfentes.hu következtetése, akkor Cseh Katalinnak nem a politikai pályafutása ér véget, hanem szabadon eltöltött élete is. 4,8 milliárd forint állítólagos lenyúlásáért ugyanis börtön jár.

Már a harang is idegesíti őket

2021-re Magyarországon is eljutottunk oda, hogy be lehet tiltani a reggeli harangszót. Csak gratulálni tudok mindenkinek, akinek ehhez bármi köze van.

Újra elindul a Megafon képzése

Mi, jobboldaliak tehetünk azért, hogy az üzeneteink itt is sikeresek legyenek, ezért kell minőségi jelenlétet kiépítenünk a Facebookon. Ehhez azonban rád is szükség van – mondta Bohár Dániel a Megafon közösségi oldalára feltöltött legújabb videójában.

Az igazi győztesek

Az Európa-bajnokságot Olaszország nyerte meg, de a torna győztesei mi, magyarok vagyunk.

Üzentek a magyar szurkolók az UEFA-nak, álommeccsek várnak ránk

A mai nap margójára.

Hazaszeretet

Mindennél jobban szeretni a hazát teljesen természetes érzés, azonban a szürke hétköznapokban nem biztos, hogy mindig eszünkbe jut mennyire csodás ország nemzetének tagjai vagyunk. Ezért van szükség az ünnepekre, az olyan ünnepekre, mint amit az elmúlt két hétben éltünk át és labdarúgó Európa-bajnokságnak hívják.

Hontalanok siralma

Szavamra mondom, nincsen még egy ilyen ország kerek e világon.

Niedermüller Írországban térdelne

Az egész nemzet ünnepelni készül. Nem fordult még elő a történelmünk során, hogy Magyarországon focizhat nemzetközi versenyen a labdarúgó-válogatott. Katartikus lesz. Még akkor is, ha az ilyen Niedermüller-félék el akarják rontani.

Tordai Bence segélyalapú társadalma

A Párbeszéd nevű (mérhetetlen támogatottságú) párt nem tud lejönni az alapjövedelem bevezetésének teljesen elhibázott ötletéről.

Újra sírnak a liPsik

Hiába próbálják magukat végtelenül összetett, szellemileg elérhetetlen színvonalú, intellektuális ördöglakatnak beállítani, a liberálisokat valójában annyira könnyedén ki lehet ismerni, hogy nyelvvizsga nélküli PhD sem kell hozzá.

TurKarácsony és azok a fránya betűk

A főpolgármester annyira emberi, hogy turkálóból öltözködik. Várom, hogy végre elkészüljön a közös fotó, amikor Jakab Péterrel kettesben parizert majszolnak műanyag tányérból.

Karácsony Gergely egy hazugságspirálba került politikus

Egyre több ember számára világos, hogy nem az a szerethető figura, akinek mutatja magát – mondta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője Karácsony Gergelyről a közösségi oldalára feltöltött legújabb videójában.

1 százalékos Karácsony

1 százalék Karácsony Gergelyék pártjának a Párbeszédnek a támogatottsága. 1 százalékos az angol nyelvtudása is és 1 százaléknyi beleszólása van a baloldalon zajló folyamatokba. 1 százalék nem sok, ezzel szemben 99 rengeteg.

Azt már nehéz lesz bemagyarázni, hogy a WHO is Orbán zsebében van

Orbán Viktornak van egy mondása, miszerint a magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz. A jövő elkezdett jelenné válni.

Tizenegy, az országból nemzet lett

Négy kormányzati ciklus a nyolcból a rendszerváltás óta. Három egymás után. Az Orbán Viktor vezette kormányok munkája összegzés után kiáltott, amit nemcsak lapunk főszerkesztője készített el könyvében, de a következő napokban a „Piszkostizenkettők” is összefoglalják gondolataikat a rendszerváltás utáni leghosszabb, megszakítás nélküli országvezetés tapasztalatairól.

Rákay Philip Facebook-bejegyzéseit közel ötmillió forintból tolták meg egyetlen hónap alatt

A kormánypárti, de állítólag nem közpénzből működő Megafon Központ önti a milliókat a jobboldali influenszerek Facebook-posztjaira.

Hullarablók

A baloldal elkezdte azt a halálkampányt, amelyet az egyik tanácsadójuk jelentetett be a PestiTV-ben. Nagy Attila Tibor szerint az ellenzék eddig “nem tudta kellőképpen kihasználni a gyászból adódó fájdalmat.” Az eddig tényleg eddig tartott, elkezdték a hullarablást.

Aki másnak vermet ás, azt megcsípi a pók

Gyurcsány Ferenc addig arcosodott amíg úgy megcsípte egy pók, hogy kórházba került. A szuperhős filmek szerelmeseinek ismerős lehet a sztori, de Ferenccel nem az történt, mint Peter Parkerrel. Allergiás reakció, szó sincs pókemberré válásról.

1,6 millió forintból hirdeti az A kopasz oszt nevű kormánypárti Facebook-oldal posztját a Megafon

Rákay Philip három bejegyzését is megtolták egymillió forinttal.

1,6 millió forintból hirdették az A kopasz oszt nevű kormánypárti Facebook-oldal egyetlenegy posztját

De egy hét alatt Rákay Philip három posztját is megtámogatta 1 millióval a kormánypárti Megafon Központ, ami fideszes influenszereket igyekszik felpumpálni.

Köszönettel tartozunk a BLM-szoborért

A IX. kerületben felállított “alkotás” tökéletes esszenciája a világunk rothadó betegségének, a liberalizmusnak. Ez és így ebben a formában az, amit a progresszió képvisel. Most már sokkal könnyebb meghatározni, hogy mi az, amiből nem kér az ország (világ) normális fele.

Sutyerák show

Márki-Zay Péter szerint a vidéki fideszes szavazók egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni. Szerintem meg Hódmezővásárhely polgármestere végtelenül faragatlan, de ha az ő szellemi horintján mozognék, akkor azt mondanám, hogy egy egyszerű tahó.

Gőg

Ezek nemhogy újságírónak nem tekintik azt, aki másképp gondolkodik, hanem embernek is alig.

Karácsony majmolása és egyéb mesék Szabó Tímeától

A Párbeszéd nevű – friss kutatások szerint 2 százalékos támogatottsággal bíró – párt társelnöke azt vizionálja, hogy a kormány valójában Karácsony Gergelyt “majmolja”, ami a járványelleni védekezést illeti. Nagy szerencsére Szabó Tímea hazudik, hiszen ha igaza lenne az azt jelentené, hogy Orbán Viktor munkaidejét a posztok írása töltené ki a rinyálás mellett. Ugyanakkor látjuk, hogy hála Istennek nem ez történik.

Fekete-Győr András szellemi kihívásai

Hat nappal ezelőtt hirdette ki 25 pontból álló programját a Momentum miniszterelnök-jelöltje, amelyből egyértelműen kiderül, hogy Fekete-Győr Andrást nehezen lehetne megvádolni azzal, hogy túlságosan okos. Vasárnap óta figyelem a nyilatkozatait, megnyilvánulásait. Intellektuális táplálékot keresek, de hiába.

Fekete-Győr András szellemi kihívásai

Hat nappal ezelőtt hirdette ki 25 pontból álló programját a Momentum miniszterelnök-jelöltje, amelyből egyértelműen kiderül, hogy Fekete-Győr Andrást nehezen lehetne megvádolni azzal, hogy túlságosan okos. Vasárnap óta figyelem a nyilatkozatait, megnyilvánulásait. Intellektuális táplálékot keresek, de hiába.

Gyurcsány tejfölös doboza

Gyurcsány Ferenc édesanyja gyakran tette tejfölös dobozba a csirkepaprikást, tehát Orbán Viktor valójában nem is a kínai vakcinát kapta meg. Nem érthető? Pedig teljesen logikus.

Parizerkultúra

Parizer, alias párizsi mint politikai jelkép. Jakab Péter kicsit túltolta a biciklit, de nem Karácsony Gergely ő, úgyhogy maradjunk annál a hasonlatnál, hogy elnézte a féktávot.

A 444 főszerkesztője csak úgy, „viccből” zsidózik

A Pesti Srácok újságírója Bohár Dániel szembesítette a 444 főszerkesztőjét korábbi nyomdafestéket nem tűrő leveleivel, érdemi válaszok helyett azonban csak kínos magyarázkodásba kezdett Uj Péter.

Gyurcsányék jobb országot teremtenek

Nem a hazugságok és nem is a demagógia, ami a legmegdöbbentőbb a bukott miniszterelnök szavait hallva. Gyurcsány Ferenc úgy tud beszélni Magyarország kormányzásáról, mintha legalábbis nem lett volna erre lehetősége már a múltban.

Gyurcsányék jobb országot teremtenek

Nem a hazugságok és nem is a demagógia, ami a legmegdöbbentőbb a bukott miniszterelnök szavait hallva. Gyurcsány Ferenc úgy tud beszélni Magyarország kormányzásáról, mintha legalábbis nem lett volna erre lehetősége már a múltban.

Niedermüller Péter megmutatta, hogy mi a baloldali politizálás lényege

Zeneiskola helyett FreeSZFE Központ. Valódi értékteremtés helyett tüntizgetés. Fejlesztés helyett politikai cirkusz.

Gyurcsányné Dobrev Klára előkerült és bevette a hazugságszérumot

A hazugságszérum az igazságszérum ellentéte, miközben utóbbitól nem lehet hazudni, addig az előbbi fogyasztója képtelen igazat mondani. Gyurcsány Ferenc valószínűleg ennek fogyasztásával (is) kezdi minden reggelét, azonban felesége minapi produkciója kicsit elbizonytalanított, hogy ki nyerné a “ki tud jobban hazudni” háziversenyt.

Kabaré: egy másik riporter kérdései elől is elfutott a titokban magát beoltató Hiesz György

Edzésnek tökéletes volt a mai nap a szocialista polgármester számára.

Karácsony elkezdte a „munkát”

Még mielőtt bárki is elbizonytalanodna, hogy miről írok, természetesen ebben az esetben nem valódi és hasznos tevékenységre kell gondolni.

Szabó Tímea mitomániája

A mitománia egyre gyakoribb betegség, amely leginkább a minden elvet és értéket félredobó politikai közösségekben üti fel a fejét.