Hírkereső

Keresés

Egyre fogékonyabbak az afroamerikaiak az All Lives Matter mozgalomra

A meggyilkolt Ahmaud Arbery apja sajtótájékoztatón kijelentette: „Minden élet számít”, miután a gyilkosokat az bűnösnek mondta ki.

Egy demokrata politikus lemondott, miután a waukeshai mészárlást „karmának” nevezte

A forradalom elkezdődött: a BLM aktivistái bizonyítékok hiányában állítják, hogy a wisconsini támadás megtorlás lehet a Rittenhouse-ítélet miatt.

A CNN szerint nincs ijesztőbb, mint egy dühös fehér ember

Miután a bíróság felmentette azt a tinédzsert, aki önvédelemből lelőtt három erőszakos BLM-tüntetőt, a CNN cikkében kijelentette, hogy „nincs félelmetesebb dolog a mai Amerikában, mint egy dühös fehér ember”.

Erőszakos tüntetéseket kezdeményezett az Antifa Portlandben

Antifa randalírozók megpróbálták felgyújtani a portlandi rendőrség épületét a Rittenhouse felmentő ítélet miatt.

Greta szerint történelmi adósságunkhoz tartozik a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése

Greta Thunberg szerint a Nyugat a gyarmatosítás öröksége miatt „történelmi adóssággal” tartozik a globális Dél országainak, hogy drasztikusan csökkentsék a szén-dioxid-kibocsátást.

Az ítélet, ami újabb méretes éket vert a bal- és jobboldal közé Amerikában

Biden dühös, Trump gratulált, az amerikai jobboldal ünnepel, a baloldal szerint veszélyes precedenst teremt, hogy önvédelemre hivatkozva mind az öt vádpontban felmentették a 18 éves Kyle Rittenhouse-t, aki 2020 augusztusában lelőtt két fegyvertelen BLM-tüntetőt.

Újabb „békés” tüntetéseket terveznek a BLM aktivisták a Rittenhouse-ügy miatt

Tüntetők vonultak az utcára Brooklynban, Chicagóban, Oaklandben és más városokban, miután a Kyle Rittenhouse felmentették.

Minden vádpont alól felmentették a Kenosha városát védő Kyle Rittenhouse-t

Minden vádpont, köztük a szándékos emberölés vádja alól is felmentették Kyle Rittenhouse-t, aki 2020-ban a Wisconsin állambeli Kenosha városában lezajlott zavargások közepette önvédelemből lelőtt két tüntetőt, aki belehalt sérüléseibe, egy harmadikat pedig megsebesített.

Felmentették a tinédzsert, aki lelőtt két demonstrálót egy BLM-tüntetésen

Az eset idején még csak 17 éves Kyle Rittenhouse önvédelemre hivatkozott.

Önvédelemre hivatkozva felmentették a két BLM-es tüntetőt Wisconsinban lelövő tinédzsert

Kyle Rittenhouse fegyverrel ment a tüntetésre, ahol két fegyvertelent megölt és egy pisztollyal közelítő férfit megsebesített.

Már a krikett világbajnokságon is kötelező a térdelés

Az Egyesült Arab Emírségekben zajló T20-as világbajnokságon induló dél-afrikai férfi krikettválogatott tagjait arra utasították, hogy minden mérkőzés előtt „térdre ereszkedjenek”. A Cricket Dél-Afrika (CSA) igazgatótanácsának hétfőn késő este kiadott utasítása ismertette az új előírást.

„Minden kib*szott amerikai érdekel!”

Johnson nevű elnöke már volt az Egyesült Államoknak, de ez a mostani (ön)jelölt keményebbnek tűnik. Sziklaszilárdan áll ki a BLM és a demokraták mellett, előnyére válhat viszont, hogy a mostani elnökkel szemben nem szorul rá a napi többszöri csendes pihenőre.

Ők a himnusz alatt, mi a térdelés alatt fütyültünk, mégis mi kaptuk a verést

Az angol–magyar meccsre válogatottunk újra összeszedte magát, mégis megint a kamurasszizmussal van tele a balliberális sajtó.

Rekordot dönt a gyilkosságok száma Amerikában

Joe Biden Amerikája egyelőre csak negatív rekordokat tudott felállítani.

Kitiltották a BLM- és az LMBTQ-szimbólumokat egy iskolából, kitört a botrány

Egy tanárnő eltávolította az amerikai zászlót az osztályterméből, mondán, az „erőszakot, fenyegetést és intoleranciát” jelent. Az oktató így kívánt tiltakozni a politikai szimbólumokat kitiltó döntés ellen.

Egy gyilkossággal megvádolt antifasisztának gyűjt pénzt a transznemű pornósztár

Az aktivista az Antifa tüntetésén nyakon szúrta az ellentüntetőt.

Transznemű pornósztár gyűjt pénzt egy gyilkossággal vádolt antifasisztának

Nyakon szúrt egy ellentüntető egy Antifa tüntetésen és ezért mintegy 600 ezer dollár ellenében szabadulhat az az aktivista akiért elindult a gyűjtés.

Nem elég a 4-0-s angol győzelem, ráadásként az „ellenséges” szurkolók megbüntetését követelik

Már megint nem a mérkőzésről beszélünk. Pedig a világbajnoki selejtezőnek is vannak tanulságai, például az, hogy a második félidőre a mieinknél elfogyott a levegő, a túloldalon azonban frissen, fitten mozogtak a angolok, így nem meglepő, hogy 4-0-ra nyertek a vendégek. Az eredmény azonban szinte mellékes körülménynek számít a hazai szurkolók állítólagos viselkedése miatt. Kétségtelen, hogy nem követték hűen az úri szalonok etikettjét, kiabáltak, és papírpoharakat is dobáltak. Már Harry Kane-ék obligát BLM-térdelése is hangos fütyülésre ingerelte az ultrákat.

Szivárványos rendőrautó, gyerekpornó a Twitteren, támadás alatt a walesi nyelv

A briteknél már a rendőrautó is LMBTQ-színekben kell hogy pompázzon. A Twitter ismét gyermekpornó-botrányba keveredett. Egyesek szerint a a walesi nyelv használata már önmagában rasszista. Ezek a nap legmegdöbbentőbb hírei röviden.

Tudósok megállapították: a walesi nyelv használata erősen rasszista

A Walesi Művészeti Tanács és a Walesi Nemzeti Múzeum ötvenegyezer font értékű, – az adófizetők által finanszírozott –  revízión megállapította, hogy a walesi nyelv használata a faji kisebbségek kizárását szolgálja.

Joe Biden és BLM támogató énekesnő körül tisztogat a Facebook

Könnyek között fakadt ki közösségi oldalán a népszerű amerikai énekesnő, mert rasszista és sértő megjegyzésekkel illették őt és alakját. A videót követően a Facebook rögtön tisztogatásba kezdett.

Csökken a fehér lakosság aránya az Egyesült Államokban

A leggyorsabban a latin-amerikai származásúak aránya nőtt.

Havas Szófia rápirított a gyurcsányistákra, Schwarzenegger üzent a vírustagadóknak

Szírek késeltek Ankara egyik körzetében, a Gyurcsány-párt szakértőjének a nullaszázalékos jövedelemadó sem felel meg, BLM-es bűnbanda ölhetett meg egy 8 éves kislányt az atlantai autonóm zónában.

40 ezer forintot kell fizetnie a nőnek, aki X-et rajzolt a Mi Hazánk és a Légió Hungária plakátjaira

A ferencvárosi BLM-szobor köré épített kordonra rakott plakátokat húzta át.

Lemond tisztségeiről a BLM utahi vezetője, miután halálosan megfenyegették

A fenyegetéseket azért kapta, mert egy Facebook-bejegyzésben rasszistának nevezte azokat a személyeket, akik büszkén lobogtatják az amerikai zászlót. Még az államból is el kellett költöznie a családjával.

BLM-es bűnbanda ölhetett meg egy 8 éves kislányt az atlantai autonóm zónában

A Georgia Bureau of Investigation (GBI) ügynökség szerint az atlantai „autonóm zónát” egy olyan banda irányíthatta, amely egy 8 éves kislány meggyilkolásával is összefüggésbe hozható.

El akarták titkolni a szülők elől a faji egyenlőtlenségeket vizsgáló kutatást

A minnesotai Stephen iskolai körzet arról tájékoztatta a diákjait, hogy töltsenek ki egy „méltányossági felmérést” ami a faji egyenlőtlenségeket vizsgálja, és megkérték a negyedikes diákokat, hogy „ne mondják el a kérdéseket szüleiknek”.

Az olimpián is megjelent a BLM

A BLM melletti kiállásra buzdít egy Costa Rica-i tornász az olimpián.

Nincs térdelés az Olimpián, új nemet fogadnak el Argentínában, küldöttje lehet az „iszlamofóbia” elleni harcnak

Úgy fest BLM mentes lesz az Olimpia. Argentínában már nem csak két nem van. Küldöttet nevezhetnek ki az „iszlamofóbia”felszámolására. Ezek voltak ma.

Egy kubai rendező is felszólalt a kommunistákat pártoló BLM ellen

A BLM mozgalom a héten egyértelműen kiállt a a kubai kommunista vezetés mellett. A kubai művész világ egyik képviselője azonban helyre tette őket.

Csípős választ kapott a BLM, miután kiállt a kubai kommunisták mellett

A BLM-mozgalom szerda éjjel közzétett egy nyilatkozatot a Twitteren, amelyben az USA kormányát tette felelőssé a kubai zavargásokért. Nem kellett sokat várni, egy republikánus szenátor csípős választ adott.

Szobrokat emelnek George Floyd tiszteletére Amerikában

Eközben Magyarországon hiába próbálkoznak hasonlóval, például Baranyi Krisztina állíttatott fel Ferencvárosban egy szivárványszínű BLM-szobrot, provokációjának azonban meg is lett az eredménye: a térdelő szobor csupán egyetlen napot élt meg. Annyit se kellett volna...

Bűnösnek vallotta magát a BLM-tüntetőkre fegyvert fogó amerikai házaspár

A fegyvertelen tüntetőket gépkarabéllyal fenyegető házaspár megúszta pénzbüntetéssel.

„Magyarország nagy részét elvették, tehát ne mi térdeljünk le!”

Magyarország az Európa-bajnoság első mecsét Portugáliával játszotta. A mérkőzés előtt a nemzetközileg is elismert magyar szurkolók a Hősök terén gyülekeztek, ahol jelen volt a 888.hu stábja is.

Rabszolgatartó provokátorok, szevasztok

A foci-Eb hazai meccsei előtt immár miniszterelnöki áldással zúghat majd a füttyszó a portugál és a francia válogatott rasszizmusellenes gesztusa közben.

Nem térdeltek a magyar válogatott játékosai, Niedermüller ezért inkább az íreknek szurkolt

A közösségi oldalán a gyurcsányista azt írta, hogy őt a továbbiakban nem érdekli a magyar válogatott. Nos: a polgármester megdolgozik azért a Farkasházy Teddy-díjért!

Öt embert tartóztattak le az angol BLM-aktivista lelövése miatt

A 27 éves háromgyermekes családanyát vasárnap lőtték fejbe, még mindig válságos állapotban van.

Ku-Klux-Klan a BLM mozgalom árnyékában

A fajgyűlölő szervezetből alig maradt valami.

Rasszizmus és rendőri túlkapások miatt tüntettek Brazíliában

A Black Lives Matter mozgalma a dél-amerikai országban is elterjedt.

LeBron James kizárását követeli egy ohioi bártulajdonos

Jay Linneman, egy Ohió állambeli bár tulajdonosa Facebook-bejegyzésében bejelentette, hogy a vendéglátóhelyén addig nem mutatják az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) mérkőzéseit, amíg LeBron Jamest ki nem zárják a bajnokságból – jelentette vasárnap több amerikai médium is – írja az MTI.

A haladás anorexiája

Történt a napokban, hogy a vacsorájukat akarták elfogyasztani az emberek egy New York-i étterem teraszán – ott, abban a városban, ahol a Szex és New York, a 2000-es évek elejének libsi sorozata játszódik, az, ami már a mai PC szerint túlságosan fehér és hetero –, amikor megjelentek a BLM-tüntetők.

Akár 40 évet is kaphat a Floyd-ügy elsőszámú vádlottja

Mindhárom, ellene felhozott vádpontban bűnösnek találta az esküdtszék Derek Chauvin volt rendőrtisztet kedden a Minneapolisban található, Hennepin megyei bíróságon.

Bűnösnek mondták ki Derek Chauvint George Floyd halála ügyében

Döntött az esküdtszék.

BLM-elvtársak egymás között: Te fehér vagy, semmi keresnivalód itt

A forradalom felfalja gyermekeit.

Luxusingatlant vásárolt a szocialista BLM aktivista, bűnét kivizsgáltatná az egyik elvtársa

A 37 éves, afroamerikai Patrisse Khan-Cullors összesen 3.2 millió dollárért vásárolt luxusingatlanokat, köztük 1.4 millióért Los Angeles közelében egy luxusvillát, a csaknem kizárólag fehérek lakta elitnegyedben. Tettéért elvtársa meghurcolná.

Luxus ingatlant vásárolt a szocialista BLM aktivista, bűnét kivizsgáltatná az egyik elvtársa

A 37 éves, afroamerikai Patrisse Khan-Cullors összesen 3.2 millió dollárért vásárolt luxusingatlanokat, köztük 1.4 millióért Los Angeles közelében egy luxusvillát, a csaknem kizárólag fehérek lakta elitnegyedben. Tettéért elvtársa meghurcolná.

Véletlen fegyverhasználat okozhatta az újabb BLM-tüntetések kirobbanását Minnesotában

A sokkolója helyet véletlenül a lőfegyverét használta vasárnap az a rendőr, aki egy igazoltatást követően lelőtt egy fekete bőrű fiatalt Minnesotában – jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján Tim Gannon, a minneapolisi Brooklyn Center rendőrfőkapitánya.

Zavargás kezdődött Minnesotában, miután lelőttek egy fekete fiatalt a rendőrök

A halálos kimenetelű incidens egy közúti igazoltatás során történt. A férfi ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A ledöntött ferencvárosi szobor tervezője: „Olyan evidenciákat kell megfogalmaznom, mint egy papnak”

Szalay Péter úgy gondolja, egy cukorkát helyezett el a Ferenc téren, amit a kritikusai és a neonáci aktivisták az előítéleteik miatt nem tudtak értelmezni.

Újabb bűnöző halála miatt tüntet a BLM és társai Minnesotában

Tiltakozások robbantak ki vasárnap délután Minnesota amerikai állam székhelyén azután, hogy egy rendőri igazoltatást követően lelőttek egy fekete bőrű fiatalt, akit közlekedési szabálysértés miatt állítottak meg.