Hírkereső

Keresés

Jobb- és baloldali EP-képviselők közösen kérik az EBESZ-t, küldjön teljes körű missziót a magyar választásokra

Radikális baloldaliak, liberálisok és kereszténydemokraták együtt aggódnak amiatt, hogy a választásokat „nem a legdemokratikusabb normák között” rendezik meg.

Márki-Zay tanácsadója elszólta magát: nem lesz áfacsökkentés

Megismételné a 2006-os hazugságkampányt a baloldal, de Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt gazdasági tanácsadója egy interjúban elszólta magát: kiderült, hogy a naponta hangoztatott ígéreteikkel ellentétben nem lesz a közös programban áfacsökkentés. Bojár Gábor a Szabad Európának nyilatkozva azt is elmondta, hogy nagyobb terhet rónának a középosztályra, megemelnék a közepes keresetűek jövedelemadó-kulcsát – írta meg a Magyar Nemzet.

Koronavírusos lett Márki-Zay Péter

Kedd este még az ATV stúdiójában volt.

Márki-Zay Péter véleménye az élelmiszerárstopról: ostoba intézkedés

Jól látszik, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje ismét nem az emberek, hanem a multik érdekeit védi.

8. Frakció: Márki-Zay a választóknál is jobban tudja, hogy merre van az előre

8. Frakció címmel új podcastot indít a 888.hu, amelyben G. Fodor Gábor, portálunk főszerkesztője és Filipp Dávid főszerkesztő-helyettes elemzi ki és beszéli át a baloldal éppen aktuális agymenéseit. Az első részben szóba került többek között Márki-Zay Péter, baloldali miniszterelnök-jelölt szokásos vasárnapi produkciója, a kudarcba fulladt balos aláírásgyűjtési akció, illetve a gyermekvédelmi népszavazás és a genderideológia is.

A Fidesz győzelmére számítanak a magyarok

Tízből hét aktív szavazó, egészen pontosan 68 százalék szerint a Fidesz-KDNP fogja megnyerni a választásokat – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb kutatásából, amelyet szerdai számában közölt a Magyar Nemzet.

Márki-Zay az ellenzékről: Nincs főnök, nincs beosztott sem

Öt éven belül bevezetnék az eurót – derült ki Márki-Zay legújabb ATV-s interjújából. A miniszterelnök-jelölt továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy roma képviselők is kapjanak befutó helyet a közös listán – írja a Mandiner.

Fegyelmi után jutalmat kapott Barts Balázs

Alig két hónappal azután, hogy a Városháza-gate kapcsán írásbeli fegyelmit adott a főpolgármester Barts Balázsnak, a fővárosi vagyonkezelő vezetőjének, most év végi jutalomban részesítették. Az összeg egyelőre nem ismert, lapunk várja a főváros válaszait az ügyben – írja a Magyar Nemzet.

Lehetünk mástól boldogok, mint a növekedés hajszolásától?

Ha nem a növekedés lenne a legfontosabb célja a gazdaságpolitikának, akkor mi lehet a fontosabb? Van-e esély a túlfogyasztás visszafogására, vagy ez a környezetvédők és a baloldali álmodozók beteljesületlen vágya marad? Egyáltalán, mi a közgazdaságtani alapja annak az ötletnek, hogy a folyamatos növekedés és még több fogyasztás helyett más célokat keressünk? Ennek a hátterét mutatjuk be a gazdasági elméletekkel foglalkozó sorozatunk mostani részében.

Mióta Karácsony Gergelyt megválasztották főpolgármesternek, mindenre csak sz*rik

A Mediaworks Hírcentrum számos dolgot felvet legújabb videójában, hogy vajon mivel nem szeretne foglalkozni a „baloldal korábbi messiása”.

Némi nyökögéssel vették körbe a fideszes kampányüzenetet: az új Sportrádió pont annyira élvezhetetlen, mint az egész kormánypropaganda

4 órája hallgatom az új, egyben legelső magyar sportrádiót. Eddig a leggyakrabban elhangzott szó, a ritkább névelőket és kötőszavakat is megelőzve a “baloldal”.

Kétszer olyan népszerű Orbán Viktor, mint Márki-Zay Péter

Orbán Viktor kormányfőt továbbra is az aktív szavazók jelentős többsége, 57 százaléka, míg Márki-Zay Pétert, a baloldali pártok kormányfőjelöltjét csupán 26 százalékuk szeretné miniszterelnöknek – közölte közvélemény-kutatása alapján az Alapjogokért Központ kedden az MTI-vel.

Kaktusz: Márki-Zay fogságába került a baloldal

G. Fodor Gábor és Gerő András ezúttal többek között a Márki-Zay-féle jelenséget elemezték legújabb videójukban.

Karácsony Gergely: Sz…rok rá, mi van a hangfelvételeken

Trágárságra ragadtatta magát az indulatos főpolgármester a Városháza-botrányt kivizsgáló bizottság előtt – írja a Magyar Nemzet.

Márki-Zay Péter és a baloldal az embereket segítő árszabályozás ellen

Gyurcsány jelöltje, Márki-Zay Péter folyamatosan – főnökéhez hasonlóan – az embereket segítő árfolyam-szabályozás ellen kampányol. Többször elmondta: eltörölné a rezsicsökkentést, de folyamatosan támadja a 13. havi nyugdíjat és a kormány által a lakosság megsegítését szolgáló intézkedéseket, mint például a benzin, az alapvető élelmiszerek és a jelzáloghitelek kapcsán hozott könnyítéseket – írja az Origo.

Márki-Zay és az egész baloldal ellenzi az embereket segítő árszabályozásokat

Gyurcsány jelöltje, Márki-Zay Péter folyamatosan – főnökéhez hasonlóan – az embereket segítő árfolyamszabályozás ellen kampányol. Többször elmondta: eltörölné a rezsicsökkentést, de folyamatosan támadja a 13. havi nyugdíjat és a kormány által a lakosság megsegítését szolgáló intézkedéseket, mint például a benzin, az alapvető élelmiszerek és a jelzáloghitelek kapcsán hozott könnyítéseket – írja az Origo.

Fekete-Győr András álomvilágban él

Megszólalt Fekete-Győr András! Mondjuk nekem nem annyira hiányzott a budapesti olimpia gyilkosa, de várható volt, hogy egyszer kiheveri majd az előválasztáson beszedett balhorgokat és ismét rá akar majd telepedni a magyar közéletre. Az ijfú kommunista egyre aktívabb, ami nem is csoda, hiszen aláírásgyűjtési specialista, így már nagyon nagy szüksége van rá a baloldalnak. Emlékszünk …

Van-e értelme hazugokkal vitázni?

Vasárnap miniszterelnöki vitára hívta ki Orbán Viktort a baloldal jelöltje, Márki-Zay Péter. Hollik István már reagált, egyébként pedig kérdés, hogy van-e értelme hazugokkal vitázni.

A dadus és a babysitter

Mennyire lehet komolyan venni egy olyan embert, akit már egy pillanatra sem mernek magára hagyni? Egy hete még úgy nézett ki, hogy Márki-Zay Péter legalább a szokásos vasárnap esti bejelentkezéseit megtarthatja önállóan, de ekkor jött Gyurcsány és ezt is elvette.

Hollik az Orbán-Márki-Zay vitáról: Gyurcsány beosztottjával nincs értelme vitatkozni

A Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebookon reagált Márki-Zay Péter felhívására. Mindenki tudja, hogy a baloldalon Gyurcsány Ferenc a főnök.

Gyurcsányozással intézte el a Fidesz, miért nem lesz Orbán-Márki-Zay-vita

Hollik István a párt kommunikációs igazgatója szerint, mindenki tudja ki, a főnök a baloldalon.

Bayer Zsolt állítja: Márki-Zay Péter zsidózása sajtótörténeti pillanat

Legújabb videójában felidézte az egyesült baloldal miniszterelnök-jelöltjének legutóbbi szereplését az ATV műsorában, valamint elárulta, hogy ki volt a világtörténelem első, igazi antiszemitája.

Tudtad hogy te vagy a legkorruptabb az Európai Unióban?

Legalábbis a baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint.

Közmédia 2022: A baloldal arra akarja kényszeríteni az embereket, hogy éhezzenek és fázzanak

Legalábbis ezt mondta a közmédia kiegyensúlyozottságáról híres külpolitikai szerkesztője, Bende Balázs.

A köztévé műsorvezetője szerint a magyar baloldal arra akarja kényszeríteni az embereket, hogy éhezzenek és fázzanak, és azt is jó drágán

Ismét üzent a 130 milliárd forintért fenntartott közmédia szívéből Bende Balázs.

A baloldal az üzemanyagár befagyasztását sem támogatta

A baloldal az üzemanyagár befagyasztását sem támogatta – közölte a Fidesz szóvivője szombaton az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatban.

Márki-Zay: Nincs összefüggés a koronavírus és az idősek elhalálozása között, vagy mégis – Videó

Márki-Zay Péter másfél hét után újra nyilvánosan mutatkozott, ráadásul Budapesten egyből kilenc helyszínen kampányolt. A Mediaworks–Hírcentrum stábja a legtöbb helyszínen ott volt, hiszen rengeteg kérdés merült fel a baloldal miniszterelnök-jelöltjének közelmúltban tett kijelentéseivel kapcsolatban. Sajtófőnöke, Péteri Judit ezúttal ugyan engedte beszélni Márki-Zayt, de látványosan ideges volt, vélhetően ezért is nevezte „édesem”-nek riporterünket.

A magyarok többsége szerint a baloldal csökkentené a gyermekvállalási támogatásokat

Derül ki a Real-PR 93. legfrissebb reprezentatív kutatásából.

Márki-Zay Péternek sikerült megint egy jót ostobáznia | VIDEÓ

Budapesten tartott utcafórumokat Márki-Zay Péter, baloldali miniszterelnök-jelölt pénteken. A Széll Kálmán téri fellépésén (csak a 444 kedvéért pontosítunk) a 888.hu stábja is jelen volt. A kapitány ismét bebizonyította, hogy nem kell a szomszédba mennie, ha szidalmazásról van szó. Aztán Péterfi Judit, sajtófőnök is észbe kapott és szépen kimenekítette főnökét az újságírók gyűrűjéből. Abból is kaptunk egy kis ízelítőt, hogy az utca embere mit gondol Márki-Zay megnyilvánulásairól.

Egy politikus sosem minősítheti a választópolgárokat

A baloldal az elmúlt időszakban az infláció mértéke miatt támadta a kormányt, most, amikor egy újabb lépés történik, és élelmiszerárstopot vezet be a kabinet, megint azt tapasztaljuk, hogy semminek nem tudnak örülni, semmit sem tudnak támogatni – fejtette ki véleményét a Fidesz-KDNP szóvivője a Mediaworks Hírcentrum podcast adásában. Nacsa Lőrinc Heiter Dávid Tamással beszélgetett.

Elemző: Mondhatni, Orbán Viktor legjobb kampányfőnöke Márki-Zay Péter

Nagy Attila Tibor a kampányhelyzetről nyilatkozott a 168.hu-nak. Szerinte jelentős hiba, hogy az ellenzéknek nincs egy koherens baloldali víziója.

A baloldal epét hány az élelmiszerár-stoptól

Nem nyugszik bele a DK, ideges Gréczy ’Maszatoskezű’ Zsolt, hogy a kormány az élelmiszerár-stop révén megint jót akar tenni az emberekkel.

Századvég: Márki-Zay rezsipolitikája háztartások százezreinek okozna fűtési nehézségeket

Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt rezsipolitikája háztartások százezreinek okozna fűtési nehézségeket – írta a Századvég az MTI-hez csütörtökön eljuttatott elemzésében.

Hogy milyen a Márki-Zay „szeretetországa”? Mutatjuk! [VIDEÓ]

A Mediworks Hírcentrum összeállítást készített arról, hogy valójában hogyan is képzeli el baloldal jelöltje azt a bizonyos „szeretetországot”. Egy biztos sok zsidózással és pár antiszemita kijelentéseket tevő jelölttel futnak neki a választásoknak.

Féknyúz: a baloldal ész nélkül terjesztette a 444.hu 5,3 milliárdos zászlórúdját – videó

A baloldal újra lyukra futott, nem a zászlórúd hanem az egész Citadellás felújítás kerül 5,3 milliárd forintba.

Gyurcsányék emelték az egekbe az élelmiszerek áfáját

Most az ígérik, hogy csökkentenék az áfát, ha hatalomra kerülnek, miközben amíg hatalmon voltak azt az egekbe emelték.

Donáth Anna szerint a DK gátolja az ellenzék sikerét

A Momentum elnöke szerint addig a közös kampány sem működhet, amíg nincs meg a közös lista – Gyurcsányék viszont nem akarják elsietni a listaállítást – írja a Mandiner.

Élelmiszerstopot vezet be a kormány, a baloldala továbbra is az elhunytakkal kampányol

Márki-Zay Péter sürgősségi ellátásokat és szülészeteket zárna be vidéki városokban, jogi korlátok miatt nem fog megvalósulni a baloldali népszavazás.

A DK-s racionalitás és a migráció kérdése

Azt gondolná az ember, hogy az elmúlt évek migrációs tanulságai mindenki számára megmutatták már, hogy a willkommenskultur nem működik. Úgy tűnik, ez a baloldalon 2015 óta sem tudatosult.

Márki-Zay kapitány baloldala továbbra is az elhunytakkal kampányol. Pfuj!

Márki-Zay kapitány is belefogott a gyászmunkába. Facebook oldalára kitette a 40 ezres számot jelezve, hogy a kormány kudarcot vallott a járvány elleni védekezésben. Eközben a baloldali képviselők undorító módon mécsest gyújtottak a halottakért a Budai Várban, mintha az aktuális járványhelyzetért nem őket terhelné az elsődleges felelősség.

Népszavazás: A baloldal kifutott az időből

Hiába szeretnék a balliberális erők, hogy az országgyűlési választásokkal egy időben sor kerüljön az általuk kezdeményezett népszavazásra, a jogi-eljárásrendi korlátok, valamint a referendumot övező érdektelenség miatt erre nem fog sor kerülni. Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy a baloldalon nem ismerik a szabályokat vagy azokat nem veszik komolyan, és alaptalanul hitegetik a választókat.

Gyurcsány Ferenc tovább kavarja

„Vörös úr, itten most nagy tusa lesz. Mert ez a Piszok Alfréd megint kavarja, látom, hogy kavarja, pedig nem is tudom, mit.” (Fülig Jimmy) Ne legyen kétségünk: a mostani baloldali helyzet még korántsem végleges, mert az nem lehet, hogy Gyurcsány Ferenc ezt ennyiben hagyja. Az alábbi gondolatmenet természetesen csak egy összeesküvés elmélet, de korántsem …

Márki-Zay Péter sürgősségi ellátásokat és szülészeteket zárna be vidéki városokban

Márki-Zay Péter leépítené az egészségügyi ellátórendszert. A baloldal miniszterelnök-jelöltje tavaly ősszel beszélt arról, hogy a járóbeteg-ellátásban támogatja az egészségügyi intézmények centralizálását, vagyis azt, hogy több intézményből csak egy maradjon meg, a többit pedig megszüntessék. Tömegesen záratna be szülészeti és sürgősségi osztályokat is. Márki-Zay a különböző nyilatkozataiban azt is egyértelművé tette, hogy kormányon az egészségügyi intézmények fizetőssé tételében is a 2010 előtti balliberális vezetés politikáját követné.

Ron Werber az ellenzéknek: A tömegek megszólítására kell koncentrálni

Az embereknek elegük van a botrányokból, sokkal hatékonyabbak a jól eltalált kritikák – mondta a korábban baloldali pártoknak dolgozó kampányszakember.

Ron Werber az ellenzéknek: „Az isten szerelmére, arról győzzétek meg az embereket, hogy győzni tudtok”

Az ellenzéki összefogásnak egyetlen feladata van: a hangzatos üzenetek helyett a tömegmobilizációra fókuszálni, és nem félreértelmezett felméréseken rugózni – mondja Ron Werber izraeli kampányszakember és kommunikációs stratéga, aki a 2000-es és 2010-es években a magyar baloldalon több ízben is dolgozott, többek között Medgyessy Péter 2002-es kampányát is ő vezette. Werber szerint a kormány jelenlegi üzenetei arról terelik el a figyelmet, hogy az igazi népszavazás az áprilisi választás lesz arról, hogy akar-e a magyar társadalom politikai változást – azonban az ellenzék fel sem teheti ezt a kérdést, ha a saját népszavazási kampányára, valamint a nyilvános tetszelgésre fókuszál mindenhova elérő személyes jelenlét és a helyi jelöltek támogatása helyett.

A MAZSÖK felszólította Márki-Zayt: „Ne használja a zsidóságot alantas politikai céljaihoz”

“Ne használja a zsidóságot alantas politikai céljaihoz” – írta a baloldal miniszterelnök-jelöltjének Szabó György, a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány (MAZSÖK) kuratóriumának elnöke, aki véleményét és levelét a PestiSrácok.hu-nak küldte el.

Újabb bizonyíték: Gyurcsányék csalásra alapoznák hatalmukat

A déli határkerítésünkről most újabb álvitát provokált a baloldal. Arról, amely hat éve sikeresen szolgálja a magyarok biztonságát, illetve jelent követendő példát sok ország számára a migráció megakadályozására, Európa védelmére.

Újabb luxusingatlant vásárolt a budapesti közműholding vezére

Kétmilliárdos Prisztás-villa, balatoni kikötő és egy másik, 500 milliós villa, nem beszélve egy hatvanmilliós Bentley-ről, negyvenmilliós egyedi építésű zongoráról és 10-15 milliós órákról, napi másfél milliós szállodaszámlákról és látványos jachttúrákról, alulöltözött hölgyek kíséretében. Mindeddig ennyi látszott a fővárosi közterület-fenntartó, a Főtáv, a kertészet és temetkezés nagy hatalmú főnökének vagyonából. A Metropol cikke szerint azonban mindez csak a „jéghegy” csúcsa.

Márki-Zay szerint nem lett volna szabad kiírni a népszavazást a vizitdíjról

A baloldali miniszterelnök-jelölt szerint, nem lett volna szabad egy olyan népszavazást kiírni a a vizitdíjról, amibe végül a Gyurcsány-kormány bele bukott.

Niedermüller Péter szerint tarthatatlan a határkerítés

A Fidesz szerint a baloldal nem változott, engedélyeznék a migrációt.