Hírkereső

Keresés

Előválasztás vidéken: itt lehet a Stop Gyurcsányra szavazni?

Vidéken a falvakban is tartanak előválasztást, az egyik ilyen helyszín a Győr-Moson-Sopron megyei Écs. Ez az a választókörzet, ahol huszonhét éve nyert utoljára baloldali politikus, ennél kormánypártibb körzet kevés létezik. Ott voltunk, megnéztük.

A baloldal mindig bajba kerül, ha igazat próbál mondani

A baloldalnak történelmileg nem erőssége az őszinteség. Tóth Bertalan például az előválasztás lebonyolításának kudarcos indulása kapcsán megpróbált ezen változtatni, de az igazságot feltárni igyekvő szocialista politikust mégis befedni látszik a baloldal hazugságokhoz ragaszkodó hagyományainak vastagon lerakódó guanója.

Tombolnak a demokraták: több millió migráns nem lesz amerikai

Amerikai baloldaliak felháborodásban törtek ki a Twitteren vasárnap, miután híre ment, hogy a szenátus független parlamenti képviselője kijelentette, az új törvényjavaslat nem tartalmazza a migránsok állampolgársághoz jutásának lehetőségét.

Szikora Robi: Kiadnám a lelkem egy baloldali város rendezvényén is

Olyan az ingyenes R-GO koncert, mint a krumpliosztás – mondja az egyik interjúalany Kiskunhalason, ahol azt kérdeztük a helyiektől és a zenekar frontemberétől: van-e politika abban, hogy kizárólag kor

Csak röhögni lehet az előválasztásnak csúfolt Bagi–Nacsa-show-n

Ma már a vak is látja, hogy műfajt tévesztett a baloldal, amikor legfrissebb vállalkozását nem a Bagi–Nacsa-show-ba ajánlotta témaként, hanem előválasztási szavazásnak nevezte el. Szavazni ugyanis egyáltalán nem, röhögni viszont annál nagyobbakat lehet rajta.

Érik a baloldali, zöld fordulat Németországban

A kancellárjelöltek utolsó televíziós vitáján is a szociáldemokrata jelölt, Olaf Scholz győzött.

Így fúrják egymást a szocialisták és a jobbikosok

Alig kezdődött el a baloldali előválasztás, máris egymásnak esett a Jobbik és az MSZP, miután a szocialisták társelnöke, Tóth Bertalan vasárnap több jobbikos képviselő – köztük „az etikai kódex megsértésével” vádolt Szabó Ervin – ellen kért etikai vizsgálatot az Országos Előválasztási Bizottságtól. Eközben Jakab Péter szintén vizsgálatot kezdeményezett Zugló szocialista képviselőjelöltje, Tóth Csaba ellen, aki mögé nem mellesleg a Jobbik is támogat -írja a Magyar Nemzet.

Csak nem a zuhany alá tette Magyar György is az előválasztás számítástechnikai rendszerét?

A baloldali előválasztás szombati technikai fejreállása jól mutatja, hogy a gyurcsányisták semmi máshoz nem értenek, csak a hazudozáshoz.

Már 400 ezernél többen csatlakoztak a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz

Már több mint 400 ezren csatlakoztak a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz – jelentette be Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Antifa zászlóval vonultak a pécsi Pride-on

Nahát, ki gondolta volna, hogy Cseh Katka és Fekete-Győr András is megjelenik az első vidéki Pride-felvonuláson...

Bajban vannak a baloldaliak, leállt az előválasztás

Néhány óra mehet a kukába.

Karácsony semmit nem mer mondani, amikor Gyurcsány hazugságbeszédéről kérdezik

Némán hallgat.

A baloldal alkotmányos válsággal fenyeget

Aki a mostani alaptörvény vagy a kormánypártok legitimációját vitatja, az egyúttal a 2012 előtt hatályos jogszabályok érvényességét és hatályosságát is vitatja – jelentette ki ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég Alapítvány jogi szakértője a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában.

A magyar migrációs modellt másolja Dánia

A dán szociáldemokraták a 2015-ös migrációs válság óta egyre inkább bevándorlásellenes politikát folytatnak, ami az európai baloldali pártok körében egészen egyedülállónak számít. Ez jól mutatja, hogy a Magyarország által 2015 óta következetesen képviselt bevándorlásellenes politikának nem csak Közép-Európában, vagy a politikai jobboldalon van példamutató értéke, hanem akár a nyugat-európai baloldalon is.

Tizenöt éve derült ki, hogy Gyurcsány hazudott „reggel, éjjel meg este”

Unalmas napnak ígérkezett 2006. szeptember 17-e, legalábbis a hírek szempontjából mindenképpen. Az MTI archívuma szerint aznap ilyen cikkek jelentek meg: Beckham harcol a válogatottbeli helyéért Az MSZP este 10 és reggel 6 között korlátozná a teherautó-forgalmat Budapesten Demszky bemutatta az SZDSZ budapesti fejlesztési programját Új dimenziók a magyar–orosz kapcsolatokban – Szanyi Tibor Délutánra azonban …

Orbán VIP-menedékese, Nikola Gruevszki a menekültek befogadása ellen

A Budapesten élő Nikola Gruevszki macedón exkormányfő és egykori pártja az afgán menekültek befogadása ellen kampányol, miközben a szkopjei baloldali kormányt a tálibokéhoz hasonlítja.

Orbánéknak 11 év alatt sem sikerült lecserélniük a kulturális elitet

A NER-ben a szekértáborok megosztottsága erősödik, de még mindig a baloldali műhelyek adják a művészek számára a reputációt – erősíti meg Kristóf Luca szociológus két évtizedet felölelő kutatása.

Balos ügyvéd Dobrevnek: „Ez hadova, ez link duma, amivel hülyítik az embereket”

Olyan szívmelengető dolog, ha a baloldalról is hall az ember józan hangokat napjainkban.

Apáti Bence a 888.hu-nak: Aljas egy dolog volt az őszödi beszéd

Az őszödi beszéd kiszivárogtatásának közelgő évfordulója alkalmából a 888.hu arról kérdezte Apáti Bence publicistát, hogy hogyan emlékszik vissza 2006. szeptember 17-ére, és persze arról is, hogy mi a véleménye a baloldal vezéréről, Gyurcsány Ferencről.

Dikta túra

Társasjáték az előválasztásra 6–99 éves korig.

Így mulatott a Met-gálán a felvilágosult baloldal

Minden évben megrendezik a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban a Met-gálát, aminek az egyik fő attrakciója, hogy nagyon különleges ruhákat vesznek fel a résztvevők.

2006 őszén rongybabaként ütlegelték a bilincsbe vert Gergelyt

M. Gergely 15 évig hallgatott. Amúgy is csendes, nem az a szószátyár fajta, így a családján és szűkebb értelemben vett ismeretségi körén kívül kevesen tudtak, tudnak megpróbáltatásairól. A 2006-os „sajnálatos őszi események”, vagyis az őszödi beszéd kiszivárogtatásának 15. évfordulójára készülő film kapcsán azonban most mégis megszólalt. Mert – mint a 888.hu-nak elmondta – meg kellett szólalnia, hogy ne merüljenek feledésbe azoknak a vérrel átitatott napoknak a történései.

Dobrev Klára legütősebb szettjei | FOTÓK!

A stílus maga az ember – mondta Comte de Buffon még a XVIII. században. Ezt a tényt a politikusok sem kerülhetik ki, talán ezért nem üléseznek a parlamentben mackónadrágban, és tartanak beszédet sportcipőben. Vagy mégis? Gyurcsányné az egyedüli női miniszterelnök-jelölt, bár úgy tűnik, ez sem sarkallja arra, hogy a buffoni szemlélet szerint „adjon magára”.

Hazudozással és titkolózással akarnak nyerni jövőre a Gyurcsány-fiókák

Szia, uram! Adóemelés érdekel? Igen, de csak ha nem beszélünk róla.

Újabb LMBTQ-diktátumot fogadnának el az EP-ben

Az Európai Parlament baloldali többsége már megint arra készül, hogy olyan kérdésekben fogadjon el állásfoglalásokat, amelyekhez Brüsszelnek semmi köze nincs  – mondta Hidvéghi Balázs fideszes képviselő.

Az ellenzék nyerte a választásokat Norvégiában, balközép kormány alakulhat

Nyolc év után váltották le az Erna Solberg vezette jobboldali, konzervatív kormányt. A Munkáspárt a Centrum Párttal és a Szocialista Baloldallal léphet koalícióra.

Gyurcsány-show: egyre demagógabb ígérgetésbe kezdtek a baloldaliak

Volt ott minden, mint a Gyurcsány-bazárban (adóemelés, alkotmánypuccs, bebörtönzés), csak vita nem.

Nagy Feró a 888.hu-nak: A baloldal teljesen Gyurcsány kezében van

Az őszödi beszéd kiszivárogtatásának közelgő évfordulója alkalmából a 888.hu arról kérdezte a rocklegendát, hogy hogyan emlékszik vissza 2006. szeptember 17-ére, és persze arról is, hogy mi a véleménye a baloldal vezéréről, Gyurcsány Ferencről.

Adjátok vissza a szivárványt a gyerekeknek!

Az iskolakezdéssel a baloldal már betámadta a biológiatankönyvet, de ahogy várható volt, a hangulatkeltést nem hagyták abba. Aki elolvasta a pedofilellenes gyermekvédelmi törvényt, annak világos, hogy a törvény a gyerekeket védi többek között az öncélú szexuális tartalmaktól azzal, hogy korhatárosak lettek az ilyen filmek vagy fel kell tüntetni egy mesekönyvön, hogy az LMBTQ ideológiát tartalmaz. …

Orbán Viktornak semmi köze nincs a logós termékekhez

Az elmúlt hetekben napvilágot látott OV22 logós termékekről azt híreszteli a baloldali sajtó, hogy ezeket Orbán Viktor árulja. Az Origo megkérdezte a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkárt erről.

A német „zöldek” Soros kottájából játszanak

Noha a „zöldek” által delegált Annalena Baerbock esélye a kancellári posztra egyre halványabb, az általa vezetett zöld-baloldali párt részvételére az új koalícióban továbbra is jelentős esély mutatkozik. Ennek kapcsán érdemes betekinteni a kulisszák mögé, és felfedni a párt valódi arculatát, amely gyakorlatilag nyíltan Soros György világképét képviseli.

Megtámadták a józsefvárosi Fidesz alelnökét, miközben aláírásokat gyűjtött

A kormánypárt feljelentést tett az ügyben és a baloldal szerintük uszító retorikáját bírálja. Pikó András polgármester elfogadhatatlannak nevezte az erőszakot – bármely politikai oldal részéről.

Már az amerikai Függetlenségi Nyilatkozat is “káros nyelvezetet” tartalmaz

Nincs megállás a progresszív baloldalon, A Függetlenségi Nyilatkozat, az Alkotmány és a Bill of Rights is megkapta a rasszista bélyeget.

Baloldali fordulat veszélyére figyelmeztetett Merkel az utolsó parlamenti beszédében

A leköszönő kancellár szerint el kell hárítani a keletnémet állampárt utódszervezetével együttműködő kormány megalakulásának veszélyét.

Merkel baloldali fordulat veszélyére figyelmeztetett parlamenti búcsúbeszédében

A visszavonuló politikus szerint a következő választás azért is különleges, mert Németország II. világháború utáni történelmében először nem indul a hivatalban lévő kancellár.

Jakab már meg sem cáfolja, hogy baloldali párttá tette a Jobbikot

Kibújt a szög a zsákból.

Tordai Bence először beszólt a DK-nak, majd inkább javította a posztját

Eltűnt a „Kedves DK” megszólítás a kritikus posztból – írja a Mandiner.

Mégsem jött be a jobboldaliság a baloldalon Pálinkás Józsefnek

Meg is van a Legyen ön is miniszterelnök! show első kiesője: nem más, mint Pálinkás József. De legalább azt nyilatkozta, hogy nem csalódott.

Az jó, ha egymást fojtogatja Gyurcsány és Karácsony

Imádni való pillanat. Az egyik oldalon Kulka János, Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Lakatos Márk, Cserhalmi György, Bródy János és a többi vörös pedigrés celeb, a baloldali Gyurcsány-show művészei együtt biztatnak az Élni hívlak című előválasztási kampánynótában a szavazásra, a másik oldalon pedig a DK nem győzi Karácsony fejére önteni a szutykot, hogy Dobrev Klára győzelmi esélyeit javítsa.

Megy a cirkusz: Tordai Bence és Márki-Zay Péter is aggódva figyeli Gyurcsányék előretörését

Ha már most összekapnak a baloldali pártok, az összefogás szellemében, akkor mi lesz még itt 2022-ig?

Jakab Péter és a moslékkoalíció hamisillúziói

Az Indexnek adott interjút a Jobbik vezetője, aminek olvasása közben bepillanthattunk egy kicsit a hatpárti koalíció működésképtelenségének rejtelmeibe.

Baloldali előválasztás: az RTL is beszállt a buliba

Hallgat az RTL Klub arról, miért nem tartják be azon ígéretüket, miszerint „nem politizált és nem politizál” a kereskedelmi csatorna, miközben két miniszterelnök-jelölti vitát is közvetítenek a baloldali aspiránsok között – írja a Magyar Nemzet.

A baloldal már a biológiát támadja

Itt az ősz, becsengettek az iskolásoknak, a baloldal pedig menetrendszerűen el is kezdte a hangulatkeltést az állami tankönyvek körül. Elsőnek a nyolcadikos biológia tankönyvet kezdték ki, felháborítónak tartják, ahogy az a homoszexualitásról ír, egészen pontosan ezt: „Nyilvánvaló, hogy a homoszexualitás biológiai értelemben nem természetes, hiszen nem teljesül a szexuális tevékenység biológiai célja, az utódnemzés”. Abban …

Akkora gondolati ívet húzott Deutsch Tamás, hogy beleroppant a baloldal

A baloldal esélytelen -› sokat kell dolgoznunk, vagy győz a baloldal -› egy paraszthajszál választja el a bal- és a jobboldalt.

Bette Midler azt javasolja a nőknek, hogy tagadják meg a szexet a férfiaktól

A baloldali színésznő ezzel a felszólításával arra a texasi törvényre reagált, amely a terhesség hatodik hete után már tiltja az abortuszt, mivel akkortól már hallható a magzat szívverése.

A baloldal programjából világosan látszik, hogy adóemeléseket terveznek

Ha Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely a kormányzás közelébe kerülne, akkor újra megszorításokba kezdenének; ez Budapesten már most látható – hangsúlyozta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője szombaton Budapesten.

Egy lakónak nem tetszett az óbudai feszület, a Fidesz vallásgyalázást kiáltott és tüntetett

Megrémült a Fidesz, hogy baloldali vallásgyalázás készülődik.

Gyurcsány (bal)esete a reménnyel

Gyurcsány Ferenc ezúttal a baloldal jelentette reménnyel hitegette híveit Facebook-bejegyzésében.

Kocsis Máté: a Fidesz petíciója erős üzenet lesz a baloldalnak

Az ország minden választókerületében, minden forgalmas ponton, október 23-ig gyűjtik az aláírásokat a Stop, Gyurcsány!, Stop, Karácsony! petícióhoz a Fidesz aktivistái – mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Kunhalmi szerint minél nagyobb egy település, annál tájékozottabbak az emberek

A Fidelitas legújabb videójában arra mutatott rá, hogy a baloldali politikusok folyamatosan lenézik a vidéki embereket.