Hírkereső

Keresés

Ömlenek az állami milliárdok a vadászati kiállítás és az eucharisztikus kongresszus szervezésére

Az Antenna Hungáriával több mint tízmilliárdnyi szerződést kötöttek rendezvényszervezésre. Az alvállalkozók közt is akadnak NER-közeli cégek.

Újabb milliárdok mennek a vadászati kiállítás meg az eucharisztikus kongresszus szervezésére

A járványhelyzet ellenére továbbra is szívesen oszt pénzt a kormány a számára kedves eseményekre. Milliárdok jutnak Áder János fenntarthatósági expójára is.

A vezetékesek után a vezeték nélküli hálózatok is Fidesz-közelben kötnek ki

A megszerzett ágazatokkal, a bekebelezett közművekkel és a szerda éjjelenként alapítványokba kitalicskázott vagyonnal választási ciklusoktól függetlenül is Orbán Viktor ellenőrzése alatt maradhat az ország gazdaságának tekintélyes része.

Reagált a kormány a Hétköznapi Csalódások botrányos raktárkoncertjére

Először reagált bármilyen szinten is a kormány a Hétköznapi Csalódások botrányos raktárkoncertjére, amelyből cenzúrázták a kormánynak kényelmetlen részeket, és a stáb bohócát, akit a felvétel után két nappal a saját lakása előtt bántálmaztak ismeretlenek

A Hétköznapi Csalódások újra felvette és fel is töltötte a cenzúrázott raktárkoncertjét

Ezen az egyórás felvételen most szerepel több olyan szám is, amelyeket a raktárkoncerteket lebonyolító Antenna Hungária kivágott a műsorból.

Kitette a Hétköznapi Csalódások az újraforgatott raktárkoncertet, benne az összevert bohóccal

Ebből már nem tudta kicenzúrázni az Antenna Hungária a Viktort és a többi, nekik nem tetsző számot.

Újra felvette kicenzúrázott raktárkoncertjét a Hétköznapi Csalódások

A Hétköznapi Csalódások punkzenekar újra felvette és feltöltötte a Youtube-ra azt a koncertet, amelyről nemrég kiderült, hogy botrányos körülmények között, a kormánykritikus dalok és részletek kicenzúrázásával került fel az raktárkoncertek felületeire

Cenzúrázták a Hétköznapi Csalódások raktárkoncertjét

A Kádár-rendszerben volt utoljára arra példa, hogy egy állami tévéműsorban konkrétan cenzúrázzák egy zenekar koncertjét. Pedig pontosan ez történt a pécsi Hétköznapi Csalódások punkzenekarral, akiket – állításuk szerint – az eleje óta megfigyeltek, az énekessel le akarták vetetni a Soros feliratú pólóját, illetve a végleges adásból kivágták a Fidesznek kellemetlen dalokat és a stáb bohócnak öltözött tagját, aki kormányzati szlogenekkel konferálta fel a számokat. Az egyébként színészként dolgozó bohócot a felvétel után pár nappal kopasz verőemberek támadták meg a saját a lakása előtt.

Előre leszóltak nekik, hogy a raktárkoncerten ne játsszák el az Orbán Viktorról szóló számukat

A kormányellenes szövegeiről ismert Hétköznapi Csalódások beszállt az állami koncertsorozatba, de a politikai utalásokat végül kigyomláltáka műsorukból.

Írtunk egy cikket arról, hogy percenként egymillióba került egy műsor, Vadai Ágnest már behívták miatta a rendőrségre

Igaz, a DK-s képviselő csak egy kérdést tett fel az ügyben Polt Péternek.