Hírkereső

Keresés

El vannak tévedve a magyarok, amikor le kell olvasni, mennyire járnak jól egy új géppel

A vásárlók fontosnak tartják, hogy az eszközeik energiatakarékosak legyenek, azonban az energiacímkék jelentésével a többségük nincs tisztában, és nem mindenki hajlandó jelentősen többet fizetni a jobb energiabesorolású gépekért – derült ki az Euronics Műszaki Áruházlánc friss kutatásából.

A négygyermekes anyuka inkább kifizetett egy 560 ezer forintos áramszámlát, csak legyen újra villanya

Anita olyan kálváriát járt be, ami még az elszabadult energiaárak idején is kirívóan kellemetlen. A károsult és szolgáltatója segítségével jártuk körbe azt a történetet, amelynek megnyugtató megoldása még akkor sincsen, ha legalább áramhoz már újra hozzájut a család.

Figyelmeztetik a gázzal fűtőket: ha durván nő a rezsidíj, keressék fel a szolgáltatót!

Sok lakossági ügyfélnek hirtelen megugrott a rezsiköltsége, ám ha valaki tényleg az átlagfogyasztás alatt van, és nem akarja a jelleggörbét figyelni, akkor a szolgáltatójánál válthat.

Lehidalhatnak az első villanyszámlától, akik éjszakai árammal fűtenek

Az eddig olcsó éjszakai áramnál húzós lehet az átlagfogyasztás feletti számla.

Az energiahálózatok működtetésének költségei miatt nő a rendszerhasználati díj a rezsiszámlákon

A gáz esetében csak októbertől emelkedik a rendszerhasználati díj, de az áramnál már a számlákon is látható a változás.

Akkora a rezsi a briteknél, hogy ennek a kifizetése lett egy tévés játék fődíja

A rezsiköltségek elképesztően elszálltak idén, nem csak Magyarországon, de például Nagy-Britanniában is. Olyannyira, hogy az áramszámla kifizetése

Két hónapra bezárhat télen a székesfehérvári színház

Körülbelül 250 millió forinttal nő meg az áramszámla, ha a távhő kérdése is felmerül, akkor meghaladja az egymilliárdot az összeg.

Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Vakcinák, hitelkamatok, áramszámla

A most kézhez kapott rezsiszámlák miatt még nem kapunk a szívünkhöz

Sokan már megkapták a rezsicsökkentés részleges kivezetése óta kiállított első közüzemi számlákat. A hvg.hu nem reprezentatív felmérése alapján egyelőre senkit nem sokkoltak a számok, igaz, a mostani számlákban a még rezsicsökkentett július is benne van, és most még nincs fűtési időszak sem.

Csúnyán berúgta a mémmotort a kormány a rezsicsökkentés csökkentésével

A legtöbben ezután is baráti rezsit fizetnek majd, ám aki az átlagnál többet fogyaszt, annak tízezrekkel, de akár százezrekkel nagyobb áram- és gázszámlák érkeznek majd. A kormánypárt idén tavaszig éveken át azt ígérte, szembe tud menni a valósággal, mostanra kiderült, hogy ez nem fog sikerülni – az elmúlt napokban az elszabadult rezsidémon ihlette meg az online népművészeket.

Ezért becsapós a rezsiszámlán jelenleg feltüntetett rezsicsökkentés

Sokan jelezték az elmúlt napokban, hogy a rezsiszámlákon jelenleg feltüntetett rezsicsökkentés nincs összhangban azzal, amit Németh Szilárd mondott a rezsimegtakarításról. Utánajártunk, mi lehet ennek

A rezsicsökkentés sávos kivezetésének bejelentése után összeomlott az MVM Next online ügyfélszolgálata

Szerda délután óta problémák vannak az MVM Next állami energiaszolgáltató online ügyintéző felületének elérésével. A hvg.hu információi szerint nem véletlen egybeesésről van szó: a rezsicsökkentés változásának bejelentése után rendkívüli terhelés van a vállalat ügyfélszolgálatán.

Az extrém hideg miatt átmenetileg senkinek sem küldik ki az áramszámlát Texasban

Texas közműfelügyelete ideiglenesen megtiltotta az energiaszolgáltatóknak az államban, hogy áramszámlát küldjenek ki a háztartásoknak, vagy hogy díjtartozás miatt kikapcsolják az energiaellátásukat – írja az MTI Greg Abbott kormányzó vasárnapi bejelentéséről